| برای ایجاد و بلاگ با امکانات نامحدود در ایران بلاگ اینجا را کلیک کنید |
| |||||||
| ثبت نام | پوپ | ليست کاربران | Social Groups | گاهنامه | بازیهای آنلاین | جستجو | پست هاي امروز | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گزاري شوند |
![]() |
| | ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار | نمايش رسم |
| | #21 (permalink) | |||||||||
| دارم ازدواج ميكنم ... تاريخ عضويت: Feb 2008 شهر: ديسكاوري
درجه: 31 [ ]سابقه: 151 / 757 سپاس ها: 128
از این کاربر 406 بار در 292 پست تشکر شده
| اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ااااااا هنوز تو كف اشم يكي شيرو باز كنه تو اين كفا نميرم بدبخت شدنتو تبريك ميگم ايشالا پيريتو ببينم
__________________ بزودي با قدرت بر ميگردم من عيد ايرانم هر كي هم خواست منو بگيره ، بگيره هر كي هم خواست منو ببينه من رو ميتونه شب هاي پنشنبه از اول فرودين تو كرج - كوشك پاتق پارتي زرتشتي ها منو ببينه | |||||||||
| |
| The Following 3 Users Say Thank You to aabc For This Useful Post: |
| | |
| | #22 (permalink) | |||||||||
| مدیربخش اطلاعات عمومی و... ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Oct 2009 شهر: پاریس کوچولو
درجه: 47 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1734 / 1734 سپاس ها: 2,424
از این کاربر 1,990 بار در 1,561 پست تشکر شده
| تبریک میگم
__________________ مهم نیست شیر باشی یا آهو مهم اینست با تمام توان شروع به دویدن کنی | |||||||||
| |
| The Following 3 Users Say Thank You to کیا For This Useful Post: |
| | #23 (permalink) |
| من شیطونم؟! ![]() ![]() | :)) من هم تبریک میگم امیدوارم 100 سال به پایهم پیر شین:دی آقایون توجه فرمایید همیننوید ساختونوبد دیگههمش میگفت که خانما .... خنوما...... ببینید زودتر از همتون رفت زن گرفت :دی
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #24 (permalink) |
| =>بازنده ی فروم<= ![]() ![]() ![]() | عروسی کرده یا میخواد بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه نکرده آدرس تالار پذیرایی رو بده بیام شام بخوریم
__________________ گیرم مداد سبز را از جعبه مداد رنگی بیرون کشیدی ...... با ترکیب مداد زرد و آبی چه میکنی ؟؟ /\ اسپمر محبوب هیچوقت از آب گل آلود ماهی نمی گیره بلکه خودش باید آب رو گل آلود کنه ! (دراکو) اینو گذاشتم که چشم نخورم:دی چشم حسود بترکه...!! |
| |
| | #25 (permalink) | |||||||||
| بـزار گریـــه کنــم ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jul 2007 شهر: مـن از دیــار عروسـک ها میــام
درجه: 69 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2553 / 2553 سپاس ها: 2,797
از این کاربر 5,166 بار در 3,612 پست تشکر شده
| چی ؟ کی ؟ ازدواج ؟ عروسـی ؟ نوید ؟ جل الخالق !! هر چی میگفتین من قبول میکردم جز عروسی نوید حالا که انگاری اینطوره نوید جان تسلیت ، ااا ببخشید تبریک میگم
__________________ . آنگاه که انسانی دروغ می گویدبخشی ازجهان رابه قتل می رساند . اینهامرگهای کمرنگی هستندکه انسانهابه اشتباه زندگی می خوانند . | |||||||||
| |
| | #26 (permalink) |
| ساکت باش! ![]() ![]() ![]() | هنوز تو شوکم...چنین حم...از تو بعیده؟!:دی
__________________ ![]() یاد گرفته ام که: 1- با "احمق" بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه ی خویش خوشبخت زندگی کند. 2- با "وقیح" جدل نکنم، چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می سازد. 3- از "حسود" دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم، باز هم از من بیزار خواهد بود. 4- "تنهایی" را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم... |
| |
| | #27 (permalink) | |||||||||
| بـزار گریـــه کنــم ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jul 2007 شهر: مـن از دیــار عروسـک ها میــام
درجه: 69 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2553 / 2553 سپاس ها: 2,797
از این کاربر 5,166 بار در 3,612 پست تشکر شده
| جون خودم اصلا و ابدا بهش نمیاد
__________________ . آنگاه که انسانی دروغ می گویدبخشی ازجهان رابه قتل می رساند . اینهامرگهای کمرنگی هستندکه انسانهابه اشتباه زندگی می خوانند . | |||||||||
| |
| | #28 (permalink) | |||||||||
| مدیر بخش اطلاعات عمومی و ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Sep 2009 شهر: شهر من شهر قشنگ قصه هاست
درجه: 46 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1717 / 1717 سپاس ها: 2,988
از این کاربر 2,428 بار در 1,396 پست تشکر شده
| تبریک آقا نوید خوشبخت باشین همیشه
__________________ اولش یک نگاه ساده بود یک نگاه کودکانه ای که تکیه بر غرور داده بود حالت عجیب آشنا شدن با ترنم غریب درد همنوا شدن پله پله این مسیر سخت شد ،دراز شد چکه چکه این نگاه داغ شد ، نیاز شد .... | |||||||||
| |
| | #29 (permalink) |
| همش یه خواب بود ![]() ![]() ![]() ![]() | خیلی خیلی مبارکه ایشالله خوشبخت بشن
__________________ بخوام از تو بگذرم ، من با یادت چه کنم تو رو از یاد ببرم ، با خاطراتت چه کنم حتی از یاد ببرم تو و خاطراتتو بگو من با این دل خونه خرابم چه کنم ![]() |
| |
| | #30 (permalink) | |||||||||
| کاربر ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
درجه: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 326 / 1087 سپاس ها: 1,445
از این کاربر 2,346 بار در 1,584 پست تشکر شده
| آخی بمیرمممممممممممممممممممممممممممممممممممم الهی الهی دادا نویدووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو باریکالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نامرد رفتی تهنا تهنا زن گرفتی خبرمون نکردی ترسیدی یه وقت ازت آدرس بگیرم بیام اونجا یه دو سه هفته ای خونتون بمونم دی: تولد تولد ببخشید اشتباه شد عروسی عروسی عروسیتون مبارک دی: حالا این خانم بدبخت ببخشید هی نمی دونم چرا زبونم میگیره حالا این خانم خوشبخت کیه ؟ | |||||||||
| |
| The Following 3 Users Say Thank You to خوش مرام For This Useful Post: |
![]() |
| برچسب ها (کلمات کلیدی) |
| ازدواج نوید maxeemo |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| داماد بشي ايشاالله !! | ◄ SiavaSh ► | گفتگوی آزاد | 1 | 11-23-2009 01:56 AM |
| خواهشن راهنمایی کنید | hassan_65 | موتورسیکلت | 12 | 03-28-2008 03:52 AM |
| كيك عروسي يك داماد خوش ذوق | ramin abi | گالری عکس آشپزی | 1 | 02-19-2008 07:25 PM |
| يک داماد و 2 عروس | k!ng | گفتگوی آزاد | 9 | 07-04-2007 09:48 PM |
| عروس و داماد عوض شده؟؟؟!!!! | RIKA | گفتگوی آزاد | 35 | 06-20-2007 07:27 PM |