| | #1 (permalink) | |||||||||
| کاربر ![]() تاريخ عضويت: Mar 2009
درجه: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 219 / 731 سپاس ها: 283
از این کاربر 486 بار در 344 پست تشکر شده
|
__________________ قرآن به جز از وصف علی آیه ندارد ایمان به جز از حب علی پایه ندارد گفتم بروم سایه لطفش بنشینم گفتا که علی نور بود سایه ندارد | |||||||||
| | |
| | |
| | #2 (permalink) | |||||||||
| بیگانه ام در این عالم! تاريخ عضويت: Apr 2009
درجه: 33 [ ![]() ]سابقه: 401 / 803 سپاس ها: 779
از این کاربر 782 بار در 581 پست تشکر شده
| با این هیچ جا نمیرم.........جای شادمهر باز خالی ! نکنه خودشی؟
__________________ در کنار هم بایستید اما نه بسیار نزدیک از آنکه ، ستون های معبد به جدایی بار بهتر کشند و بلوط و سرو در سایه ی هم به کمال رویش نرسند! ![]() جبران خلیل جبران | |||||||||
| | |
| | #4 (permalink) | |||||||||
| اره میام ولی با داداشم!
__________________ در کنار هم بایستید اما نه بسیار نزدیک از آنکه ، ستون های معبد به جدایی بار بهتر کشند و بلوط و سرو در سایه ی هم به کمال رویش نرسند! ![]() جبران خلیل جبران | |||||||||
| | |
| | #5 (permalink) | |||||||||
| - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Feb 2009 شهر: تهران
درجه: 74 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2761 / 2761 سپاس ها: 3,163
از این کاربر 4,076 بار در 2,603 پست تشکر شده
| بریم رم...
__________________ ترس، ترسم از ترسه تو بوده، برای خواستن عشقم، نیاد اون روزی که دیره واسهی داشتنه عشقم، نیاد. ترس، ترسم از اینه که یهروزی، من به یادته تو نباشم، دیگه دل سرد بشم از تو برمو با تو نباشم. ترسه من اینه که روزی رویه قولم پا بذارم، واسه بدبینی و حرفات تو رو تنها بذارم، ترسه من از خندههایه تلخ و بیروحه لبه توست، کاش بدونی دل تنهام گم شده تو این شب توست. ترس، ترسم اینه دیر بفهمی عشقه پاکو تو نگاهم، دیگه آروزم نباشه بمونیم همیشه با هم | |||||||||
| | |
| | #6 (permalink) | |||||||||
| باشه میام ولی این زبل خان نیاد!
| | |
| | #7 (permalink) | |||||||||
| فرشته کوچولوی فروم ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Apr 2009 شهر: گاهی میتوان فرسنگها فاصله را با یک شاخه گل از میان برد.
درجه: 42 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1415 / 1572 سپاس ها: 4,531
از این کاربر 3,505 بار در 1,988 پست تشکر شده
| منم میاماااااااااااااااااا
__________________ هرکجا هستم،باشم/ آسمان مال من است/ پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است/ چه اهمیت دارد/ گاه اگر می رویند/ قارچ های غربت؟/ گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد/ چشم ها را باید شست،جور دیگر باید دید/ واژه باید خود باد،واژه باید خود باران باشد/ زیر باران باید رفت/ فکر را،خاطره را،زیر باران باید برد/ با همه مردم شهر زیر باران باید رفت/ عشق را زیر باران باید جست/ زیر باران باید چیز نوشت،حرف زد،نیلوفر کاشت/ زندگی تر شدن پی در پی،زندگی آب تنی در حوضچه اکنوناست/ رخت ها را بکنیم/ آب در یک قدمی ست... | |||||||||
| | |
| | #9 (permalink) | |||||||||
| - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Feb 2009 شهر: تهران
درجه: 74 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2761 / 2761 سپاس ها: 3,163
از این کاربر 4,076 بار در 2,603 پست تشکر شده
| پس میریم رم ولی با داش علی میریما...
__________________ ترس، ترسم از ترسه تو بوده، برای خواستن عشقم، نیاد اون روزی که دیره واسهی داشتنه عشقم، نیاد. ترس، ترسم از اینه که یهروزی، من به یادته تو نباشم، دیگه دل سرد بشم از تو برمو با تو نباشم. ترسه من اینه که روزی رویه قولم پا بذارم، واسه بدبینی و حرفات تو رو تنها بذارم، ترسه من از خندههایه تلخ و بیروحه لبه توست، کاش بدونی دل تنهام گم شده تو این شب توست. ترس، ترسم اینه دیر بفهمی عشقه پاکو تو نگاهم، دیگه آروزم نباشه بمونیم همیشه با هم | |||||||||
| | |
| | #10 (permalink) | |||||||||
| بدو بیا تا جا نموندی. همه ش یاد یکی از دوستای مجازیم میفتم ..اونم اسمش رهاست!
| | |
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| آيا داشتن دوست دختر يا دوست پسر ايرادي دارد؟ | Nazanin | گفتگوی آزاد | 446 | 01-22-2010 01:34 AM |
| کسایی که تاحالا دوست دختر و دوست پسر نداشتن ضرر کردن ؟ | Moh3en1 | گفتگوی آزاد | 118 | 07-22-2009 11:53 AM |
| دوستی ارزش داره!دوست من! | Morn | گفتگوی آزاد | 25 | 07-21-2009 01:59 AM |
| دوست داری دوست پسرت / دوست دخترت چه جوری باشه؟ | g0dsend313 | گفتگوی آزاد | 3 | 08-31-2008 02:36 AM |