| | #1 (permalink) |
| کاربر | سلام به همه دوستان کسی میتونه منو برای نوشتن این برنامه کمک کنه آخه من زیاد وارد نیستم برنامه ای که تمام اعداد ومپایر چهار رقمی رو پیدا کنه البته به زبان C ؟ اعداد vampire عددی است که برابر حاصلضرب ترکیبی از ارقام خودش باشه. مثلا اگه عدد چهار رقمی abcd رو در نظر بگیریم اگه ab*cd یا ac*bd یا ad*cb یا.... برابر خود عدد بشه اون عدد ومپایر هست حالا کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه و برنامه شو بنویسه فکرنکنم زیاد سخت باشه ولی من زیاد سر در نمی یارم. خوشحال میشم اگه به من کمک کنید
__________________ خواهم که در این غمکده آرام بمیرم گمنام سفر کردم و گمنام بمیرم خواهم زخدایم که به دلخواه بمیرم یعنی که تو را بینم و آنگاه بمیرم |
| | |
| | |
| | #2 (permalink) | |||||||||
| کاربر ثبت نام شده تاريخ عضويت: May 2009
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 سپاس ها: 0
| سلام دوست عزیزم راه حلش ساده است ! کافیه یک رشته کارکتر تعریف کنی و با جایگشتی از این اقرقام اعداد مورد نظر ضرب را به دست بیاری با یک شرط مقاسیه اون رو چک کنی ! به نظر من بهتره سه تابع(متد)بنویسی که اعمال جایکشت اعداد و ضرب و چک رو انجام بده . برای تابع جایگشت بهتره است که خروجی تابع از ساختارها(struct) باشه. سعی کن با این راهنمایی بنوسیش تمرین خوبیه!!!(جواب رو بهت نمی گم تا ماهیگیری رو یاد بگیری) با امید موفقیت شما book worm | |||||||||
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از bookworm بخاطر پست مفیدش | A R I A (05-14-2009)
|
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| برنامه ای برای نوشتن آیات قرآن در word | k!ng | نرم افزارهای گرافیکی | 1 | 08-14-2009 04:46 PM |
| سوال در مورد نوشتن برنامه حسابداري | e20005ir | Visual Basic ویرژوال بیسیک | 1 | 06-29-2009 10:38 PM |
| كتاب اصول برنامه نويسي - آموزش پايه برنامه نويسي به زبان ساده | mrajabi | برنامه نویسی | 17 | 04-02-2008 01:01 AM |
| چگونه مي توان اعداد را از داخل يك رشته حاوي اعداد جدا نمود ؟ | SniOr OmiD | C++ , C سی | 1 | 10-20-2007 04:02 PM |
| نوشتن اکسپلویت کدی برای برنامه معروف Cpanel | MaRdoNiuS | وب سايتهای فارسي | 0 | 08-15-2007 02:14 AM |