| برای ایجاد و بلاگ با امکانات نامحدود در ایران بلاگ اینجا را کلیک کنید |
| |||||||
| ثبت نام | پوپ | ليست کاربران | Social Groups | گاهنامه | بازیهای آنلاین | جستجو | پست هاي امروز | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گزاري شوند |
![]() |
| | ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار | نمايش رسم |
| | #1 (permalink) | |||||||||
| کاربر ثبت نام شده تاريخ عضويت: Jun 2008
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 2 سپاس ها: 1
از این کاربر 3 بار در 2 پست تشکر شده
| گه قابل بدونید من هم قصد دارم در این بازارچه فعالیت کنم و از تاپیک هم معلومه کارم مربوط به فروش گیم است. من بیشتر گیم های جدید و پر طرفدار را سعی می کنم عرضه کنم و همچنین اگر در لیست ارایه شده اگر نام بازی مورد نظرتان وجود نداشته باشد می توانید سفارش دهید که در صورت, امکان فراهم کردن آن به شما اطلاع داده می شود. فروش بازی ها به دو صورت است : 1- فروش بازی ها بدون کاور که هر دیسک 400 تومن می باشد(در ضمن محدودیتی وجود ندارد ولی تعداد خیلی کم به نفع شما نیست و همینطور من مثلا 2 یا 3 DVD). 2- فروش بازی با کاور که هر دیسک 400 تومن و علاوه هزینه کاور ( هزینه کاور 200 تومان روی کاغذ معمولی و 250 تومانروی کاغذ گلاسه(روغنی) خواهد بود نمونه از یک کاور در شکل زیر ). - DVD رایت شده princo خواهد بود سرعت رایت نیز X6 خواهد بود. - سفارش همان روز یا فردای آن روز تحویل پست خواهد شد - در صورت عیب داشتن هر دیسکی هزینه آن برای شما فرستاده خواهد شد. - هزینه پست با مشتری خواهد بود که به مبلغ فوق اضافه می شود. در اخر اگر پیشنهادی هم برای بهتر شدن کار داشتید خیلی خوشحال می شوم ایمیل : [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] با تشکر لیست اپدیت شد 87/11/21 بازی های جدید : RISE OF THE ARGONAUTS & LORD OF THE RINGS : CONQUEST & Burnout Paradise & DARKSECTOR & CRYOSTASIS & ROYAL MARINES COMMANDO & Saints Row 2 CODE OF HONOR 2 & NARC & CHEAT CODES 2009 & MIRRORS EDGE لیست را از زیر می توانید دریافت کنید [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] آخرين ويرايش به وسيله mehr20 : 02-16-2009 در 02:35 PM | |||||||||
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to mehr20 For This Useful Post: | aliyousefi (03-08-2009),
REZA100 (02-11-2009)
|
![]() | |
| | #2 (permalink) |
| ان الله مع الصابرین ![]() ![]() ![]() ![]() | یه سوال حالا به قیمت کار نداریم .اما خدایی یه فروم دیگه شما کاور رو میدی 100 /....
__________________ بدانید که اگر قدرت آمریکا و همه ی قدرتهای مادی عالم دست به دست هم بدهند و بخواهند با وجود بسیجیان مومن ما این نظام اسلامی را شکست بدهند والله قادر نخواهند بود(آیت الله خامنه ای) چه بسا طوفان در حال وقوع باشد -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- .::مرگ برمنافق::. .:: مرگ بر آمـریکـا ::. .:: مرگ بر انگـلـیـس ::. .:: مـرگ بـر اســرائـیـل ::. -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- آیا وحشیتر از منافقین وجود دارد؟ آیا مسعود رجوی و زن اهریمن صفتش مریم حلال زاده اند؟ [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ](بسیار بسیار دردناک+21) |
| | |
| | #3 (permalink) | |||||||||
| کاربر ثبت نام شده تاريخ عضويت: Jun 2008
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 2 سپاس ها: 1
از این کاربر 3 بار در 2 پست تشکر شده
| با سلام شما اگه برید همون فروم می بینید که قیمت در اونجا هم 200 هست (ویرایش کردم) با تشکر | |||||||||
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از mehr20 بخاطر پست مفیدش | ارتشبد (02-11-2009)
|
| | #7 (permalink) | |||||||||
| کاربر ثبت نام شده تاريخ عضويت: Mar 2009
درجه: 3 [ ![]() ]سابقه: 0 / 60 سپاس ها: 1
از این کاربر 2 بار در 2 پست تشکر شده
| با سلام من لیست زیرو میخواستم THE GODFATHER (farsi) PES 2009 JUSE CAUSE Sacred II: Fallen Angel The Witcher : Enhanced Edition Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir Dynasty Warriors 6 لطفا مبلغ روحساب کنید و با مواردلازم به من بگید تا اگه مشکلی نیست واریز کنم | |||||||||
| | |
| | #9 (permalink) | |||||||||
| کاربر ثبت نام شده تاريخ عضويت: Apr 2009
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 سپاس ها: 0
از این کاربر 0 بار در 0 پست تشکر شده
| من این گیم ها رو می خوام Assassin's Creed Dead Space the chrronicles of RIDDICK:the dark Athena Fallout3 Crysis Warhead میشه به من بگین چه مبلغی رو باید واریز کنم و به کدوم شماره حساب؟ | |||||||||
| | |
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| فروش فيلمهاي دايويکس بصورت collection فروش 6 فيلم در يک دي وي دي فقط 350 تومان | saman@men | محصولات صوتی , تصویری DVD - HD DVD -Blu-Ray - Mp3 - Divx | 80 | 1 هفته گذشته 11:02 AM |
| فروش انواع فیلمهای Dvd فقط 800 تومان و Vcd هم 300 تومان | vcd2dvd | بازارچه | 3 | 04-03-2008 04:07 PM |
| 33تا Dvd به قیمت 19 هزار تومان و فروش و حراج Dvd های روز به قیمت 600 تومان در 7 روز | mahsa_tohidi_2007 | فیلم و سینما | 2 | 07-26-2007 10:07 AM |
| فروش فوق استثنائی Dvd فقط 550 تومان!!!!!!!!!!!! | magicsayeh | بازارچه | 0 | 04-22-2007 04:21 PM |
| فروش هر فیلم فقط 400 تومان | parvazfau | بازارچه | 0 | 02-17-2006 12:18 PM |