iranblog

تبلیغات در ایران بلاگ

تبلیغات

برای ایجاد و بلاگ با امکانات نامحدود در ایران بلاگ اینجا را کلیک کنید

آخرين ارسالهاي انجمن

برگشت   iranblog > انجمن کامپيوتر > برنامه های گرافیکی و مالتی مدیا > کرل Corel

پاسخ

ابزار هاي گفتگو جستجو اين تالار نمايش رسم
قديم 01-29-2009   #1 (permalink)
کاربر ثبت نام شده

تاريخ عضويت: Jan 2009

درجه: 1 [♥ Bأ©-Yأھu ♥]
سابقه: 0 / 8
سحر و جادو: 1 / 28
تجربه: 34%

سپاس ها: 1
Arrow نرم افزار پرکاربرد کرل در صنعت چاپ

سلام دوستان ..... در اولین گام از فعالیت در این تاپیک در مورد نرم افزار کرل و صنعت چاپ تبادل نظر میکنیم ...
دوستان هر سوالی در مورد انواع چاپ و طراحی برای چاپ داشتن در زمینه چاپ افست و ریسو و .... در این تاپیک مطرح کنن .... ما در خدمتیم

آخرين ويرايش به وسيله bboyselect : 01-29-2009 در 10:57 AM
bboyselect آفلاين است   پاسخ با نقل قول

آپلود عکس

قديم 02-02-2009   #2 (permalink)
کاربر ثبت نام شده

تاريخ عضويت: Feb 2009

درجه: -INF [♥ Bأ©-Yأھu ♥]
سابقه: NAN / -INF
سحر و جادو: -INF / -INF
تجربه: NAN%

سپاس ها: 0
از این کاربر 0 بار در 0 پست تشکر شده
پيش گزيده

با سلام. من یه تصویر را که با نوشته ادغام شده رو اسکن کردم . حالا این تصویر را برای چاپ 4 لایه جداگانه cmyk کردم. اشکالم در اینه که وقتی 4 تا تصویر را با فتوشاپ بیت مپ می کنم دور تا دور نوشته ها رنجه رنجه میشه . چطور می تونم با کرل این رنجه رنجه ها رو برطرف کنم . لازم به ذکر است که تصویر با فونت ادغام شده و هیچ فنوتی وجود ندارد
rasul33 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديم 02-19-2009   #3 (permalink)
کاربر ثبت نام شده

تاريخ عضويت: Jan 2009

درجه: 1 [♥ Bأ©-Yأھu ♥]
سابقه: 0 / 8
سحر و جادو: 1 / 28
تجربه: 34%

سپاس ها: 1
Wink چاپ تصویر

نقل قول:
نوشته شده توسط rasul33 مشاهده گفتگو
با سلام. من یه تصویر را که با نوشته ادغام شده رو اسکن کردم . حالا این تصویر را برای چاپ 4 لایه جداگانه cmyk کردم. اشکالم در اینه که وقتی 4 تا تصویر را با فتوشاپ بیت مپ می کنم دور تا دور نوشته ها رنجه رنجه میشه . چطور می تونم با کرل این رنجه رنجه ها رو برطرف کنم . لازم به ذکر است که تصویر با فونت ادغام شده و هیچ فنوتی وجود ندارد

دوست عزیز

رنجه رنجه شدن نوشته ها طبیعی است و علت های متفاوتی میتونه داشته باشه که از رایج ترین آنها پایین بودن Dpi فایل است ... لازم به ذکره که خود برنامه کورل که دراو امکان ترمیم تصاویر به صورت حرفه وجود ندارد با استفاده از برنامه جانبی کورل فتوپنت میتونید عملیات ترمیم رو انجام بدید ..... برنامه کورل دراو برنامه ای برای ساختن موضوعات ترسمی ( vector ) است اما برنامه فتوپنت برای ساختن موضوعات تصویری یا نقشه بیتی ( rester ) است که مانند فتوشاپ عمل میکند اما با قابلیت های متفاوت .

شما برای اینکه بتونید یه فایل چاپ شده خوب داشته باشید :
1 - تصاویر تون رو در فتوشاپ با Dpi 300 و با فرمت Tif سیو کنید ( که این Dpi بسته به نوع و سایز کارتون میتونه پاینتر و بالاتر در نظر بگیرید)

2 - اگر میخواهید فایلهای خود رو از فتوشاپ به کورل ببرید با فرمت psd یا eps سیو کرده و به کورل انتقال داده و در کورل متونید ادامه تغییرات را انجام دهید .

3 - چنانچه اشکالی داشتید .... نمونه ای از فایل خود را به صورت jpeg , فایل باز قرار داده تا در رفع اشکال شما را یاری کنیم .

موفق و پیروز باشید

ابزار هاي گفتگو جستجو اين تالار
جستجو اين تالار:

جستجو پيشرفته
نمايش رسم

قوانين ايجاد گفتگو در تالار