| | #1 (permalink) | |||||||||
| خدا جوووون خودت کمکم کن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jan 2008 شهر: در افق های دور دست
درجه: 67 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2488 / 2488 سپاس ها: 18,667
از این کاربر 15,486 بار در 8,489 پست تشکر شده
| یه وقتی هایی آدم به کسایی مثل تخم چشماش اعتماد داره اما یه وقتی به خودت میای می بینی عجب توی خوابی بسر میبری چه ماری توی آستین پرورش دادی و می بینی همون فرد قابل اعتماد از پشت بهت ختجر میزنه حالا از شما می پرسم چقدر به نفر بالاییتون اعتماد دارید ؟؟؟؟
__________________ ![]() | |||||||||
| | |
| The Following 6 Users Say Thank You to پري قصه ها For This Useful Post: | amir-gh (12-19-2008),
AmirReza3000 (4 روز گذشته),
beauty angel (06-26-2009),
haj_amir (12-19-2008),
PaNjAreH (12-21-2008),
پارسا2 (04-03-2009)
|
![]() | |
| | #2 (permalink) | |||||||||
| اشدا علی الكفار رحما بینهم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Nov 2007 شهر: تهران
درجه: 71 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2628 / 2628 سپاس ها: 24,360
از این کاربر 23,509 بار در 10,869 پست تشکر شده
| قد یه نخود | |||||||||
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to haj_amir For This Useful Post: | amir-gh (12-19-2008),
پري قصه ها (12-19-2008)
|
| | #3 (permalink) |
| خدایا خسته شدم ![]() ![]() ![]() ![]() | من به آبجی پری خودم اعتماد کامل دارم می دونم اگه کاری از دستش بر بیاد از هیچ کاری کوتاهی نمی کنه
__________________ من تو را به کسي هديه مي دهم که از من عاشق تر باشد و از من براي تو مهربان تر. من تو را به کسي هديه مي دهم که صداي تو را از دور، در خشم، در مهرباني، در دلتنگي، در خستگي، در هزار همهمه ي دنيا، يکه و تنها بشناسد. من تو را به کسي هديه مي دهم که راز معصوميت گل مريم و تمام سخاوت هاي عاشقانه اين دل معصوم دريايي را بداند؛ و ترنم دلپذير هر آهنگ، هر نجواي کوچک، برايش يک خاطره باشد. ![]() |
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از amir-gh بخاطر پست مفیدش | پري قصه ها (2 هفته گذشته)
|
| | #4 (permalink) |
| کاربر ![]() ![]() ![]() | منم همينطور داش اميرمو درسته كه نديدم ولي اعتماد دارم .نوكرتم با مرام
__________________ غم دریا دلان را با که گویم کجا غمخوار دریادل بجویم دلم دریای خون شد در غم دوست چگونه دل از این دریا بشویم |
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to zebel_ckan For This Useful Post: | amir-gh (12-19-2008),
پري قصه ها (12-19-2008)
|
| | #5 (permalink) | |
| خدایا خسته شدم ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
ولی به متن بالا توجه نکردی قرار نشد به هر کسی اعتماد کنی
__________________ من تو را به کسي هديه مي دهم که از من عاشق تر باشد و از من براي تو مهربان تر. من تو را به کسي هديه مي دهم که صداي تو را از دور، در خشم، در مهرباني، در دلتنگي، در خستگي، در هزار همهمه ي دنيا، يکه و تنها بشناسد. من تو را به کسي هديه مي دهم که راز معصوميت گل مريم و تمام سخاوت هاي عاشقانه اين دل معصوم دريايي را بداند؛ و ترنم دلپذير هر آهنگ، هر نجواي کوچک، برايش يک خاطره باشد. ![]() | |
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از amir-gh بخاطر پست مفیدش | پري قصه ها (12-19-2008)
|
| | #6 (permalink) |
| کاربر ![]() ![]() ![]() | نوكرتم اعتماد دارم كه ميگم .داداشي
__________________ غم دریا دلان را با که گویم کجا غمخوار دریادل بجویم دلم دریای خون شد در غم دوست چگونه دل از این دریا بشویم |
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to zebel_ckan For This Useful Post: | amir-gh (12-19-2008),
پري قصه ها (12-19-2008)
|
| | #7 (permalink) |
| خدایا خسته شدم ![]() ![]() ![]() ![]() | مرسی داداشی منم بهت اعتماد دارم
__________________ من تو را به کسي هديه مي دهم که از من عاشق تر باشد و از من براي تو مهربان تر. من تو را به کسي هديه مي دهم که صداي تو را از دور، در خشم، در مهرباني، در دلتنگي، در خستگي، در هزار همهمه ي دنيا، يکه و تنها بشناسد. من تو را به کسي هديه مي دهم که راز معصوميت گل مريم و تمام سخاوت هاي عاشقانه اين دل معصوم دريايي را بداند؛ و ترنم دلپذير هر آهنگ، هر نجواي کوچک، برايش يک خاطره باشد. ![]() |
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از amir-gh بخاطر پست مفیدش | پري قصه ها (12-19-2008)
|
| | #8 (permalink) |
| کاربر ![]() ![]() ![]() | دمت گرم داداشي خلاصه كه ميخوامت اينو ميدونستي يا ميخواستي از دهن خودم بشنوي؟
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از zebel_ckan بخاطر پست مفیدش | amir-gh (12-19-2008)
|
| | #9 (permalink) |
| خدایا خسته شدم ![]() ![]() ![]() ![]() | می دونستم فقط می خواستم خاطر جمع بشم
| | |
| | #10 (permalink) | |||||||||
| sheitoonak تاريخ عضويت: Aug 2008 شهر: تهران
درجه: 35 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 261 / 871 سپاس ها: 1,026
از این کاربر 1,999 بار در 1,331 پست تشکر شده
| پای مورچه رو فرض کن حالا فکر کن جوراب هم داره اون جوراب سوراخ هم هست(دقیقا نوک پای مورچه) من به اندازه ی نوک سوراخ جوراب پای مورچه به نفر قبلیم اعتماد دارم (برو حالشو ببر)
__________________ وصیت نامه ی گلسرخی در سحرگاه ۲۹/۱۱/۵۲ من یک فدایی خلق ایران هستم و شناسنامه ی من جز عشق به مردم چیز دیگری نیست. من خون خودم را به توده های گرسنه و پابرهنه ایران تقدیم می کنم و شما آقایان فاشیست ها که فرزندان خلق ایران را بدون هیچگونه مدرکی به قتلگاه می فرستید ایمان داشته باشید که خلق محروم ایران انتقام خون فرزندان خود را خواهد گرفت. شما ایمان داشته باشید که از هر قطره خون ما صدها فدایی برمی خیزد و روزی قلب همه شما را خواهد شکافت . شما ایمان داشته باشید که حکومت غیر قانونی ایران که در 28 مرداد سیاه به خلق ایران توسط آمریکا تحمیل شده، در حال احتضار است و دیر یا زود با انقلاب قهرآمیز توده های ستم کشیده ی ایران واژگون خواهد شد ( ضمنا" یک عدد حلقه ی پلاتین " طلای سفید " و مبلغ یک هزار و دویست ریال وجه نقدم را به خانواده یا همسرم تحویل دهید ). | |||||||||
| | |
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| كروبي بازهم دبيركل حزب اعتماد ملي شد خبرگزاري فارس: شوراي دوم حزب اعتماد ملي دقايقي | hesam_akbari | خبرهای آبانماه 1387 | 0 | 10-23-2008 11:59 AM |
| اختلافات مجاهدین و اعتماد ملی بالا گرفت! | MASOOD | خبرهای شهربور 1387 | 0 | 09-03-2008 02:31 AM |
| اعتماد به نفس | IldiriM | روانشناسی عمومی | 9 | 05-10-2008 07:49 PM |
| نكات آرايشي براي بالا بردن اعتماد بنفس | IldiriM | بیماری و درمان | 0 | 03-12-2008 01:32 PM |
| اعتماد به نفس در محل كار | selma | اطلاعات عمومی و دانستنیها | 1 | 10-05-2006 10:24 PM |