| | #21 (permalink) | |||||||||
| sheitoonak تاريخ عضويت: Aug 2008 شهر: تهران
درجه: 35 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 261 / 871 سپاس ها: 1,026
از این کاربر 1,999 بار در 1,331 پست تشکر شده
| بابا چرا به های این تالار این شکلین؟ دارم شوخی می کنم چشم.من دیگه تو این تالار با هیچ کس شوخی نمی کنم از هر کسی هم که تا حالا باهاش شوخی کردم،عذر می خوام در ضمن ،بنده نمی تونم الکی دروغ بگم بدون شناخت از طرف مقابل نمی شه بهش اعتماد داشت
__________________ وصیت نامه ی گلسرخی در سحرگاه ۲۹/۱۱/۵۲ من یک فدایی خلق ایران هستم و شناسنامه ی من جز عشق به مردم چیز دیگری نیست. من خون خودم را به توده های گرسنه و پابرهنه ایران تقدیم می کنم و شما آقایان فاشیست ها که فرزندان خلق ایران را بدون هیچگونه مدرکی به قتلگاه می فرستید ایمان داشته باشید که خلق محروم ایران انتقام خون فرزندان خود را خواهد گرفت. شما ایمان داشته باشید که از هر قطره خون ما صدها فدایی برمی خیزد و روزی قلب همه شما را خواهد شکافت . شما ایمان داشته باشید که حکومت غیر قانونی ایران که در 28 مرداد سیاه به خلق ایران توسط آمریکا تحمیل شده، در حال احتضار است و دیر یا زود با انقلاب قهرآمیز توده های ستم کشیده ی ایران واژگون خواهد شد ( ضمنا" یک عدد حلقه ی پلاتین " طلای سفید " و مبلغ یک هزار و دویست ریال وجه نقدم را به خانواده یا همسرم تحویل دهید ). | |||||||||
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to khosro-52 For This Useful Post: | amir-gh (12-19-2008),
پري قصه ها (12-20-2008)
|
| | |
| | #22 (permalink) | |
| همش یه خواب بود ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
حرف آخرتم کاملا قبول دارم
__________________ بخوام از تو بگذرم ، من با یادت چه کنم تو رو از یاد ببرم ، با خاطراتت چه کنم حتی از یاد ببرم تو و خاطراتتو بگو من با این دل خونه خرابم چه کنم ![]() | |
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to amir-gh For This Useful Post: | khosro-52 (12-19-2008),
پري قصه ها (12-20-2008)
|
| | #23 (permalink) | |||||||||
| کلا این تالار ها بیشتر جنبه ی سرگرمی و تفریح داره تا چیز دیگه تو هیچ تاپیکی هم عنوان نشده که بیاید این جا با هم شوخی کنید(یا بهتر بگم من همچین تاپیکی ندیدم) وگرنه تو این تاپیک ها که همش مربوط می شه به نفر قبلی و بعدی یا باید شوخی کرد یا صریح پاسخ داد که به نظر من اولی بهتر بود.چون اگه بخوایم صریح حرف بزنیم اکثر جوابا تکراری می شه و هیچ جذابیتی هم نداره ولی خب مثل این که متاسفانه نمی شه با کاربران این تالار شوخی کرد. -------------------------------------------------------------------------------------- اعتماد ندارم
__________________ وصیت نامه ی گلسرخی در سحرگاه ۲۹/۱۱/۵۲ من یک فدایی خلق ایران هستم و شناسنامه ی من جز عشق به مردم چیز دیگری نیست. من خون خودم را به توده های گرسنه و پابرهنه ایران تقدیم می کنم و شما آقایان فاشیست ها که فرزندان خلق ایران را بدون هیچگونه مدرکی به قتلگاه می فرستید ایمان داشته باشید که خلق محروم ایران انتقام خون فرزندان خود را خواهد گرفت. شما ایمان داشته باشید که از هر قطره خون ما صدها فدایی برمی خیزد و روزی قلب همه شما را خواهد شکافت . شما ایمان داشته باشید که حکومت غیر قانونی ایران که در 28 مرداد سیاه به خلق ایران توسط آمریکا تحمیل شده، در حال احتضار است و دیر یا زود با انقلاب قهرآمیز توده های ستم کشیده ی ایران واژگون خواهد شد ( ضمنا" یک عدد حلقه ی پلاتین " طلای سفید " و مبلغ یک هزار و دویست ریال وجه نقدم را به خانواده یا همسرم تحویل دهید ). | |||||||||
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to khosro-52 For This Useful Post: | amir-gh (12-19-2008),
پري قصه ها (12-20-2008)
|
| | #24 (permalink) |
| همش یه خواب بود ![]() ![]() ![]() ![]() | چرا شوخی جای خودشو داره با هر مسئله ای نمیشه شوخی کرد خیلیا اولش با شوخی شروع کردن وحالا پشیمون شدن بهتره همتون قدر خودتونو بدونین
__________________ بخوام از تو بگذرم ، من با یادت چه کنم تو رو از یاد ببرم ، با خاطراتت چه کنم حتی از یاد ببرم تو و خاطراتتو بگو من با این دل خونه خرابم چه کنم ![]() |
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to amir-gh For This Useful Post: | khosro-52 (12-19-2008),
پري قصه ها (12-20-2008)
|
| | #25 (permalink) | |||||||||
| بله.کاملا درسته من فکر کردم با کاربرای هر تالاری می شه صمیمی شد و کاربران فرق بین شوخی و جدی رو می دونن ولی مثل این که کاملا در اشتباه بودم. حرفاتون هم کاملا درست و منطقیه باید با کسایی شوخی کرد که جنبشون بالا باشه و سریع هم ناراحت نشن و این تالار اولین تالاریه که من دیدم این جوریه.وگرنه تو تالار های دیگه دوستان هم شریک غم و غصه ی هم هستن و هم شریک لحظه های خوب و حتی با سردبیر سایت هم شوخی می کنن.ولی شکر خدا هیچ کس ناراحت نمی شه --------------------------------------------- اعتمادی نیست
| | |
پري قصه ها (12-20-2008)
|
| | #26 (permalink) | |
به قول خودت شوخی هم سرت نمی شه واسه چی منظور منو نمی فهمی بابا شوخی کن همه جا شوخی کن چقدر نازک نارنجی هم هستی اگه هم از دست من ناراحتی باشه اشکالی نداره ولی بقیه مثل من نیستن اونا از من بهترن با اونا شوخی کن اگه من باعث ناراحتیت شدم ببخش فقط نخواستم ناراحتیتو ببینم
__________________ بخوام از تو بگذرم ، من با یادت چه کنم تو رو از یاد ببرم ، با خاطراتت چه کنم حتی از یاد ببرم تو و خاطراتتو بگو من با این دل خونه خرابم چه کنم ![]() | |
| | |
پري قصه ها (12-20-2008)
|
| | #27 (permalink) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() ![]() تاريخ عضويت: Nov 2008 شهر: رشت
درجه: 40 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 493 / 986 سپاس ها: 25
از این کاربر 1,677 بار در 1,307 پست تشکر شده
| بی نهایت........................
__________________ برایت ارزومندم که عاشق شوی.واگر هستی کسی هم به تو عشق بورزد. واگر اینگونه نیست تنهاییت کوتاه باشد وپس از تنهاییت نفرت از کسی نیابی.................................... ارزومندم که اینگونه پیش نیاید.اما اگر پیش امد بدانی چگونه بدور از نا امیدی زندگی کنی | |||||||||
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to kereshmeh For This Useful Post: | amir-gh (12-19-2008),
پري قصه ها (12-20-2008)
|
| | #28 (permalink) | ||||||||||
| نقل قول:
این حرفا خیلی با شوخی فرق داشت.تنها شما هم ناراحت نشدید.یک کاربر دیگه هم ناراحت شد. نه.فعلا بهتره قید شوخی رو بزنم.همون جوری رک باشم ناراحت برای چی؟برای حرف منطقی ناراحت نمی شم.به قول یکی از کاربران آدم خوب با هم قد خودش بپره.منم بهتره همین رویه رو در پیش بگیرم من خیلی دیر ناراحت می شم ولی اگه ناراحت بشم یه خط قرمز رو همه چیز می کشم ممنون ولی من ناراحت نیستم ------------------------------------------ به اندازه ی یه هموطن بهش اطمینان دارم
__________________ وصیت نامه ی گلسرخی در سحرگاه ۲۹/۱۱/۵۲ من یک فدایی خلق ایران هستم و شناسنامه ی من جز عشق به مردم چیز دیگری نیست. من خون خودم را به توده های گرسنه و پابرهنه ایران تقدیم می کنم و شما آقایان فاشیست ها که فرزندان خلق ایران را بدون هیچگونه مدرکی به قتلگاه می فرستید ایمان داشته باشید که خلق محروم ایران انتقام خون فرزندان خود را خواهد گرفت. شما ایمان داشته باشید که از هر قطره خون ما صدها فدایی برمی خیزد و روزی قلب همه شما را خواهد شکافت . شما ایمان داشته باشید که حکومت غیر قانونی ایران که در 28 مرداد سیاه به خلق ایران توسط آمریکا تحمیل شده، در حال احتضار است و دیر یا زود با انقلاب قهرآمیز توده های ستم کشیده ی ایران واژگون خواهد شد ( ضمنا" یک عدد حلقه ی پلاتین " طلای سفید " و مبلغ یک هزار و دویست ریال وجه نقدم را به خانواده یا همسرم تحویل دهید ). | ||||||||||
| | |
پري قصه ها (12-20-2008)
|
| | #29 (permalink) | |
جالبه خیلی خیلی جالبه ولی من خواستم اعتمادو معنی کنین چه جوری میشه به کسی اطمینان کرد کدوم کاربر؟؟؟؟؟؟؟؟
| | |
پري قصه ها (12-20-2008)
|
| | #30 (permalink) | |||||||||
| من زیاد به کسی اعتماد نمی کنم.ولی تا حالا خیلی ها بهم اعتماد کردن که این بهترین هدیه برای من از طرف اون هاست درواقع اعتماد طرف مقابل تا حالا باعث شده منم بهش اطمینان بکنم.همچنین داشتن یه شرایط خاصی که بارزترینش راستی و صداقته اعتماد درواقع به معنای تکیه کردن ،سپردن کاری بر کسی،اطمینان و خب هر کسی برای انتخاب چنین آدمی ملاک خاصی داره پی بردن به درستی وصداقت طرف مقابل تو این دنیای مجازی کاری است بس سخت و دشوار و بدون اعتبار (البته همه ی این حرفا نظر شخصی منه.بینش ها متفاوته و شاید سایر کاربران با حرفای من موافق نباشن)
__________________ وصیت نامه ی گلسرخی در سحرگاه ۲۹/۱۱/۵۲ من یک فدایی خلق ایران هستم و شناسنامه ی من جز عشق به مردم چیز دیگری نیست. من خون خودم را به توده های گرسنه و پابرهنه ایران تقدیم می کنم و شما آقایان فاشیست ها که فرزندان خلق ایران را بدون هیچگونه مدرکی به قتلگاه می فرستید ایمان داشته باشید که خلق محروم ایران انتقام خون فرزندان خود را خواهد گرفت. شما ایمان داشته باشید که از هر قطره خون ما صدها فدایی برمی خیزد و روزی قلب همه شما را خواهد شکافت . شما ایمان داشته باشید که حکومت غیر قانونی ایران که در 28 مرداد سیاه به خلق ایران توسط آمریکا تحمیل شده، در حال احتضار است و دیر یا زود با انقلاب قهرآمیز توده های ستم کشیده ی ایران واژگون خواهد شد ( ضمنا" یک عدد حلقه ی پلاتین " طلای سفید " و مبلغ یک هزار و دویست ریال وجه نقدم را به خانواده یا همسرم تحویل دهید ). آخرين ويرايش به وسيله khosro-52 : 12-19-2008 در 06:53 PM | |||||||||
| | |
پري قصه ها (12-20-2008)
|
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| اعتماد به نفس | IldiriM | روانشناسی عمومی | 9 | 05-10-2008 07:49 PM |
| نكات آرايشي براي بالا بردن اعتماد بنفس | IldiriM | بیماری و درمان | 0 | 03-12-2008 01:32 PM |
| اعتماد به نفس در محل كار | selma | اطلاعات عمومی و دانستنیها | 1 | 10-05-2006 10:24 PM |