| | #102 (permalink) | |||||||||
| کاربر تاريخ عضويت: Nov 2008
درجه: 26 [ ![]() ![]() ]سابقه: 128 / 641 سپاس ها: 609
از این کاربر 795 بار در 558 پست تشکر شده
| یه کوچولو به داداشم اعتماد دارم اخه فقط یه کوچولو میشناسمش
__________________ به دامان اویی بیاویز که وجودش بر تووبر تمام کائنات رحمت وبرکت است | |||||||||
| | |
| | #103 (permalink) | |||||||||
| دعا تاريخ عضويت: Nov 2008 شهر: shomal
درجه: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 35 / 353 سپاس ها: 55
از این کاربر 140 بار در 119 پست تشکر شده
| تا یه حدودی
__________________ حرف كه ميزني من از هراس طوفان زل ميزنم به ميز به زيرسيگاري به خودكار تا باد مرا نبرد به آسمان. لبخند كه ميزني من ـ عين هالوها ـ زل ميزنم به دستهات به ساعت مچي طلاييات به آستين پيراهن ات تا فرو نروم در زمين. ديشب مادرم گفت تو از ديروز فرورفتهاي در كلمهاي انگار در عین در شين درقاف در نقطهها. | |||||||||
| | |
| | #104 (permalink) |
| همش یه خواب بود ![]() ![]() ![]() ![]() | نمی شناسم واسه چی باید اعتماد کنم
__________________ بخوام از تو بگذرم ، من با یادت چه کنم تو رو از یاد ببرم ، با خاطراتت چه کنم حتی از یاد ببرم تو و خاطراتتو بگو من با این دل خونه خرابم چه کنم ![]() |
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از amir-gh بخاطر پست مفیدش | fire_boy1411 (12-23-2008)
|
| | #107 (permalink) | |||||||||
| sheitoonak تاريخ عضويت: Aug 2008 شهر: تهران
درجه: 35 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 261 / 871 سپاس ها: 1,026
از این کاربر 1,999 بار در 1,331 پست تشکر شده
| اعتماد=شناخت کافی
__________________ وصیت نامه ی گلسرخی در سحرگاه ۲۹/۱۱/۵۲ من یک فدایی خلق ایران هستم و شناسنامه ی من جز عشق به مردم چیز دیگری نیست. من خون خودم را به توده های گرسنه و پابرهنه ایران تقدیم می کنم و شما آقایان فاشیست ها که فرزندان خلق ایران را بدون هیچگونه مدرکی به قتلگاه می فرستید ایمان داشته باشید که خلق محروم ایران انتقام خون فرزندان خود را خواهد گرفت. شما ایمان داشته باشید که از هر قطره خون ما صدها فدایی برمی خیزد و روزی قلب همه شما را خواهد شکافت . شما ایمان داشته باشید که حکومت غیر قانونی ایران که در 28 مرداد سیاه به خلق ایران توسط آمریکا تحمیل شده، در حال احتضار است و دیر یا زود با انقلاب قهرآمیز توده های ستم کشیده ی ایران واژگون خواهد شد ( ضمنا" یک عدد حلقه ی پلاتین " طلای سفید " و مبلغ یک هزار و دویست ریال وجه نقدم را به خانواده یا همسرم تحویل دهید ). | |||||||||
| | |
| | #108 (permalink) | |||||||||
| کاربر تاريخ عضويت: Dec 2008
درجه: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 106 سپاس ها: 0
از این کاربر 7 بار در 5 پست تشکر شده
| من 100 درصد اعتماد دارم فقط به خودم ......... راستی اواترت تیریپ جواد میزنه. بینم مارلون براندو تو فیلم زاپاتا؟
__________________ کی به کیه تاریکیه.............. آخرين ويرايش به وسيله poseidon : 12-24-2008 در 03:21 AM | |||||||||
| | |
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| اعتماد به نفس | IldiriM | روانشناسی عمومی | 9 | 05-10-2008 07:49 PM |
| نكات آرايشي براي بالا بردن اعتماد بنفس | IldiriM | بیماری و درمان | 0 | 03-12-2008 01:32 PM |
| اعتماد به نفس در محل كار | selma | اطلاعات عمومی و دانستنیها | 1 | 10-05-2006 10:24 PM |