| برای ایجاد و بلاگ با امکانات نامحدود در ایران بلاگ اینجا را کلیک کنید |
| |||||||
| ثبت نام | پوپ | ليست کاربران | Social Groups | گاهنامه | بازیهای آنلاین | جستجو | پست هاي امروز | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گزاري شوند |
![]() |
| | ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار | نمايش رسم |
| | #1 (permalink) | |||||||||
| Y A S H A R on Next Level ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Nov 2008 شهر: dark city
درجه: 63 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2360 / 2360 سپاس ها: 2,034
از این کاربر 2,620 بار در 1,294 پست تشکر شده
| سوالات و مشکلات مربوط به زبان ویرژوال بیسیک فقط در این تایپیک مطرح کنید
__________________ . ![]() | |||||||||
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از ELVIS بخاطر پست مفیدش | A R I A (03-24-2009)
|
| | |
| | #2 (permalink) | |||||||||
| کاربر ثبت نام شده تاريخ عضويت: Feb 2009
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 سپاس ها: 0
| slam agha yashar khobi agha irad in khat barname chie? manoon misam javabamo bedi Private Sub cmRun_Click() intNum1 = InputBox("Enter First Number", "Get Number 1") ntNum2 = InputBox("Enter Second Number", "Get Number 2") intResult = intNum1 * intnum2 MsgBox intNum1 & " * " &intnum2& " = "&intResult, , "Result" End Sub to khat akhar az in irad migire " = " | |||||||||
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از miladhoveyda بخاطر پست مفیدش | A R I A (03-24-2009)
|
| | #3 (permalink) | |||||||||
| کاربر ثبت نام شده تاريخ عضويت: Mar 2009
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 سپاس ها: 0
| سلام خسته نباشید. ببخشید من یه سوال در مورد VB.net یا VB2005 داشتم. منتظر جواب هستم هر چه زودتر بهتر سوال: می خواستم بدونم اگه بخوایم در ویژوال بیسیک یک بانک اطلاعاتی را با پرینتر چاپ کنیم باید از چه کدی استفاده کنیم؟ منظورم این است که اگر بخواهیم در یک دفترچه تلفن، بانک اطلاعاتی اون رو چاپ کنیم باید چه کاری انجام دهیم؟ باتشکر | |||||||||
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از parsq بخاطر پست مفیدش | A R I A (03-24-2009)
|
| | #6 (permalink) | |||||||||
| کاربر تاريخ عضويت: Jul 2009
درجه: 13 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 32 / 323 سپاس ها: 251
از این کاربر 150 بار در 99 پست تشکر شده
| با عرض سلام من میخواستم در فرم اصلی چند textbox قرار بدم و توی این textbox ها که در فرم اصلی هست داده هایی از کاربر گرفته بشه و توی پایگاه داده ای مانند اسلامغط ذخیره کنم (برای هر نفر که داده ها برایش ذخیره می شود یک فایل اسلامغط مثلا اطلاعات textbox1 در اولین خانه اسلامغط وبه همین ترتیب تا آخرین textbox)و بعد فایل قابل نمایش باشه (با نامی که اطلاعات داده ی او ذخیره شده) + ما بتونیم با اون اسم سرچ کنیم. اگه کسی میتونه حتی بگه چه قسمتی یا چه عنوانی از چه کتابی باید بخونم هم بگه ممنون میشم ، فوری فوتی کمک
__________________ مهم نیست قفل ها دست کیه ، مهم اینه که کلیدها دست خداست کوله بارت بربند ! شاید این چند سحر ، فرصت آخر باشد ! که به مقصد برسیم ، و بشناسیم خدا ، و بفهمیم که یک عمر چه غافل بودیم . ای سبک بال ، در این راه شگرف ، در دعای سحرت ، در مناجات خدایی شدنت ، هرگز از یاد نبر من جامانده بسی محتاجم . | |||||||||
| | |
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| سوالات و مشکلات مربوط به VBulletin فقط در این تایپیک | ELVIS | VBulletin وی بی | 51 | 22 ساعت گذشته 02:49 PM |
| سوالات مشکلات مربوط به MyBB-phpBB مای بی بی فقط در این تایپیک | ELVIS | MyBB-phpBB مای بی بی | 13 | 02-11-2010 02:04 AM |
| سوالات و مشکلات مربوط به زبان PHP/MySQL فقط در این تایپیک | ELVIS | PHP/MySQL | 3 | 02-02-2010 11:21 PM |
| سوالات و مشکلات مربوط به مامبو و جوملا فقط در این تایپیک | ELVIS | مامبو و جوملا | 0 | 11-28-2008 01:50 AM |
| سوالات، به زبان فارسي فقط در اين تاپيك | mrajabi | English Society Of Iranblog) | 0 | 11-09-2008 12:24 AM |