| برای ایجاد و بلاگ با امکانات نامحدود در ایران بلاگ اینجا را کلیک کنید |
| |||||||
| ثبت نام | پوپ | ليست کاربران | Social Groups | گاهنامه | بازیهای آنلاین | جستجو | پست هاي امروز | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گزاري شوند |
![]() |
| | ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار | نمايش رسم |
| | #11 (permalink) | |||||||||
| این کاربر از فروم اخراج شد ![]() ![]() تاريخ عضويت: Dec 2009 شهر: جایی برای هیچکس
درجه: 37 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1376 / 1376 سپاس ها: 924
از این کاربر 754 بار در 539 پست تشکر شده
| خب این کار رو که کردم. ولی سایت بالا نیومد. فکر کنم باید یه تغییراتی توی کد هاش بدم؟؟ | |||||||||
| | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| - - - - - ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
این یه پلاگینه مثل بقیه پلاگین ها و مثل همونا هم نصب میشه فقط فرقی که داره پلاگین رسمی نیست .و یه شخصی به اسم حامد اینو نوشته . و گفتم خودم تستش نکردم . یعنی mybb کار نمیکنم . اگر جاییشو اشتباه انجام نداده باشی و بازم مشکل داره لابد به ورژن مال شما نمیخوره . چون این تقریبا قدیمی هست
__________________ | |
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از BAD-BOY بخاطر پست مفیدش | no.one (02-11-2010)
|
| | #13 (permalink) | ||||||||||
| این کاربر از فروم اخراج شد ![]() ![]() تاريخ عضويت: Dec 2009 شهر: جایی برای هیچکس
درجه: 37 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1376 / 1376 سپاس ها: 924
از این کاربر 754 بار در 539 پست تشکر شده
| نقل قول:
اخه یادم هستش گفتی باید یه تغییراتی توی جداول دیتابیس انجام بدم،گفتم شاید باید اونکارو کنم. من تازه جدیدترین ورژنش رو از خود سایت مای بی بی گرفتم.یک و چهارو خورده ای هستش :دی خودت با چی کار میکنی؟ من یه مدت دنبال یه سیستم خوب میگشتم، وی بولتین که پولی هستش،مای بی بی به نظرم این از بقیه کامل تر هستش،البته هنوز فروم رو به مرحله بهره برداری نرسوندم،چیز بهتری رو پیشنهاد میکنی؟ | ||||||||||
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از no.one بخاطر پست مفیدش | BAD-BOY (02-11-2010)
|
| | #14 (permalink) | |
| - - - - - ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
بی خیال کی پول ویبی میده . 90% فروم ها الان نال هستن روی سرور خودم الان شاید 12 تا سایت ویبی نال هست توی امریکا هم هست گیر نمیده دیگه تا کسی رپورت نده گیر نمیده . اگرم لو رفت تازه میتونی منتقل کنی روی سرورهای وارز یا کلا از اول هاست وارز بگیری که خیالت همیشه راحت باشه ولی کلا توی فروم ها به نظرم vb از همه بهتره . بعدش ipb که اونم مثل ویبی رایگان نیست توی رایگان ها mybb از بقیه بهتره . ساپورت بهتری هم داره ولی ویبی نصب کن از سایتت همیشه بکاپ بگر فکر پولش نباش چیزی نمیشه
__________________ | |
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از BAD-BOY بخاطر پست مفیدش | no.one (02-11-2010)
|
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| سوالات و مشکلات مربوط به VBulletin فقط در این تایپیک | ELVIS | VBulletin وی بی | 51 | 22 ساعت گذشته 02:49 PM |
| سوالات مشکلات مربوط به PHP-Nuke پی اچ پی ناک فقط در این تایپیک | ELVIS | PHP-Nuke پی اچ پی ناک | 3 | 04-25-2009 06:33 AM |
| سوالات و مشکلات مربوط به مامبو و جوملا فقط در این تایپیک | ELVIS | مامبو و جوملا | 0 | 11-28-2008 01:50 AM |
| phpbb Templates | h_mardani | MyBB-phpBB مای بی بی | 6 | 09-29-2008 07:34 PM |
| نسخه فارسی phpBB Plus | k!ng | MyBB-phpBB مای بی بی | 11 | 10-26-2006 05:30 PM |