| | #21 (permalink) | |
| - - - - - ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
ولی شما هر سیستمی نصب کنی آخرش با گذاشتن مطلب حجم دیتابیست میره بالا دیر یا زود از 10 مگ بیشتر میشه به نظر من یکم هاست اضافه کن
__________________ | |
| | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
اگر خواستی اینو دانلود کن http://datalifeengine.ir/download/DatalifeEngine8.2.zip همین جوری زیپ شده توی هاستت آپلود کن بعد یوزر و پسوردت را واسم ایمیل کن Email : faraz_parsadl@yahoo.com اگر امشب ایمیل کردی واست همین امشب نصبش میکنم
__________________ | |
| | |
| | #24 (permalink) | |||||||||
| کاربر ثبت نام شده تاريخ عضويت: May 2009
درجه: 2 [ ]سابقه: 0 / 25 سپاس ها: 0
از این کاربر 0 بار در 0 پست تشکر شده
| دوست عزیز اگه میشه خودت همه کاراش رو برام بکن واقا ازت ممنون میشم وقتی می خوام فایل رو آپول کنم روی 8 درصد وایمیسه و نمیره جلو ازت خواهش می کنم خودت برام آپلود و نصب کن مشخصات رو هم به ایمیلت ارسال کردم فقط سریع برام نصب من | |||||||||
| | |
| | #25 (permalink) | |
ضمنا ایمیلی به دستم نرسید
__________________ | |
| | |
| | #26 (permalink) | |||||||||
| کاربر ثبت نام شده تاريخ عضويت: May 2009
درجه: 2 [ ]سابقه: 0 / 25 سپاس ها: 0
از این کاربر 0 بار در 0 پست تشکر شده
| دوست عزیز من اصلا وارد نیستم ftp و از اینجور چیز ها هم نمیدونم چیه الانم چک میکنم ببینم ولی فکر کنم ایمیل رو فرستادم ولی اگه خودت برام نصبش کن خیلی با مرامی نوکرتم دمت گرم | |||||||||
| | |
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| وقف و ابتدا | نقاب | مقالات | 0 | 11-07-2008 07:13 PM |
| آدمی از ابتدا تا انتها ... ((1عكس)) | tina1 | گالری عکس سایر | 1 | 08-26-2008 02:36 PM |
| ادولف هیتلر از ابتدا تا انتها از نگاه تصویر - (1945-1889) بهترین مرد جهان | IldiriM | گالری عکس سایر | 13 | 06-30-2008 10:10 PM |
| عكسهايي از تهيه غذاي موش در تايلند و فيليپين از ابتدا تا انتها | Night Silence | گالری عکس آشپزی | 0 | 02-04-2008 02:06 PM |