| | #1 (permalink) | |||||||||
| !OnLy FoR YoU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Aug 2005
درجه: 65 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 972 / 1621 سپاس ها: 849
از این کاربر 2,383 بار در 1,328 پست تشکر شده
| با قرار دادن اين بلوك در سايت خودتون ميتونيد بلوكي ايجاد كنيد كه 5 تصوير تصادفي از بين آلبوم هاي خوانندگان و بازيگران خارجي ، مدل ها، طبيعت ، حيوانات و ماشين ... در سايت شما نشون بده. با توجه به اينكه الان من اين پست رو ارسال ميكنم بيش از 3500 تصوير وجود داره و روزانه به اين تصاوير افزوده ميشه تقريبا بازديدكننده هاي شما عكس تكراري اي نخواهند ديد :!: 5 تصوير به صورت اسكرول هستن و با حركت موس روي اون ها متوقف ميشن (روي همه مرورگرها درست كار ميكنه) بعد از كليك روي عكس كوچيك صفحه جديدي باز خواهد شد (به صورت پاپ آپ) و عكس رو در سايز اصلي (800x600) نشون خواهد داد. نمونه ظاهري بلوك: ![]() صفحه پاپ آپي كه سايز كامل عكس رو نشون ميده:
__________________ بر سر گور کشیشی در کلیسای وست مینستر نوشته شده است: «کودک که بودم می خواستم دنیا را تغییر دهم. بزرگ تر که شدم متوجه شدم دنیا خیلی بزرگ است من باید انگلستان را تغییر دهم. بعدها انگلستان را هم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم. در سالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده ام را متحول کنم. اینک که در آستانه مرگ هستم می فهمم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم، شاید می توانستم دنیا را هم تغییر دهم. [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] - [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] | |||||||||
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از k!ng بخاطر پست مفیدش | paradis (01-22-2008)
|
| | |
| | #2 (permalink) | |||||||||
| !OnLy FoR YoU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Aug 2005
درجه: 65 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 972 / 1621 سپاس ها: 849
از این کاربر 2,383 بار در 1,328 پست تشکر شده
|
__________________ بر سر گور کشیشی در کلیسای وست مینستر نوشته شده است: «کودک که بودم می خواستم دنیا را تغییر دهم. بزرگ تر که شدم متوجه شدم دنیا خیلی بزرگ است من باید انگلستان را تغییر دهم. بعدها انگلستان را هم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم. در سالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده ام را متحول کنم. اینک که در آستانه مرگ هستم می فهمم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم، شاید می توانستم دنیا را هم تغییر دهم. [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] - [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] | |||||||||
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از k!ng بخاطر پست مفیدش | paradis (01-22-2008)
|
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |