| | #1 (permalink) | |||||||||
| secret ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
درجه: 61 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2056 / 2284 سپاس ها: 351
از این کاربر 2,091 بار در 1,193 پست تشکر شده
| آواز دهل از ... ![]() پیامبر گرامی اسلام فرمودند: «اِیّاكُمْ وَ فُضُولَ النَّظَرِ، فَاِنَُّه یَبْدُرُ الْهَوی، وَ یُولِدُ الْغَفْلَةَ ؛ از چشم چرانی بپرهیزید، زیرا هرزگی چشم، هوی و هوس را بیشتر كرده و سرعت میبخشد و سبب غفلت میشود.» (بحارالانوار، ج 73، ص 182)
از دور آوازهای دارد، اما وقتی كسی آن را از نزدیك میبیند، در مییابد كه پوشالی و توخالی و گوش خراش است.
«كلّ شیء من الدنیا سَماعُهُ اَعْظَمُ مِنْ عَیانِه; هر چیزی از دنیا شنیدنش بزگتر از دیدنش است» (نهجالبلاغه، خطبه 114) به قول معروف: آواز دهل شنیدن از دور خوش است. از دور آوازهای دارد، اما وقتی كسی آن را از نزدیك میبیند، در مییابد كه پوشالی و توخالی و گوش خراش است. مرحوم حضرت آیة الله العظمی بروجردی زمانی در درس نصیحت میفرمود: «اگر برای این نیّت درس میخوانید كه به این مقام و موقعیتی كه من دارم برسید، خطای بزرگی مرتكب شدهاید. شما از دور فكر میكنید و مرجعیتی میبیند، من در این موقعیتی كه هستم صاحب وقت خویش نیستم، مالك استراحت خودم نیستم.» تقریباً تمام مواهب و نعمتهای دنیا چنین است. مباحث اخلاقی آیةالله مكارم شیرازی، بااندكی تصرف | |||||||||
| | |
| | |
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| دو خط موازی | behrooz | گفتگوی آزاد | 2 | 06-10-2008 08:43 PM |
| پورت موازی چيست؟ | hesam_akbari | سخت افزار (Hardware) | 0 | 02-14-2008 01:17 PM |
| نان لواش | Lee | آموزش تهیه انواع سس ها و دسرها | 0 | 02-04-2008 02:53 PM |
| پورت موازی | MaRdoNiuS | C++ , C سی | 0 | 10-13-2007 12:59 AM |
| آواز خر در چمن... | AniS_BaRDi | گالری عکس سایر | 1 | 06-07-2007 02:31 AM |