| | #11 (permalink) | |||||||||
| N4V!D تاريخ عضويت: Aug 2008 شهر: محل سكونت: قبرستون تعداد اسپم: 1.000.000.000 عـضويـت در گروه: ارازل و اوباش
درجه: 27 [ ![]() ![]() ]سابقه: 133 / 669 سپاس ها: 0
از این کاربر 1,388 بار در 703 پست تشکر شده
| اي بابا چرا آخه ؟ ... مگه چي گفتم ... ![]() باد آمدو بووووووووووووووووووووش آمد ... ![]() بعد از نودوبوقي عليك سلام ... ![]() عمراااااااااان منو يادت باشه ...
__________________ زين پس با يوزر maxeemo خواهم آمد ... | |||||||||
| |
| | |
| | #12 (permalink) |
| ساکت باش! ![]() ![]() ![]() |
__________________ ![]() یاد گرفته ام که: 1- با "احمق" بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه ی خویش خوشبخت زندگی کند. 2- با "وقیح" جدل نکنم، چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می سازد. 3- از "حسود" دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم، باز هم از من بیزار خواهد بود. 4- "تنهایی" را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم... |
| |
| | #13 (permalink) |
| ان الله مع الصابرین ![]() ![]() ![]() ![]() | آخی... خرید و فروش گوسفند زنده شده بالا 18 دیگه؟
__________________ ملت ايران در روز 22 بهمن با آگاهي، بصيرت، همت و توفيق الهي پاسخ كوبندهاي به همه مخالفان نظام جمهوري اسلامي داد و حجت را بر همه تمام كرد. (مقام معظم رهبری، آیت الله خامنه ای، 28 بهمن 1388) -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_ :: مرگ بر اسرائیل | مرگ بر آمریکا | مرگ بر انگلیس | مرگ بر منافق :: |
| |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از ارتشبد بخاطر پست مفیدش | Motahareh (10-03-2008)
|
| | #14 (permalink) |
| ساکت باش! ![]() ![]() ![]() | امروزه دور و بر 10-11 است ولی اسمش بالا 18است.
__________________ ![]() یاد گرفته ام که: 1- با "احمق" بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه ی خویش خوشبخت زندگی کند. 2- با "وقیح" جدل نکنم، چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می سازد. 3- از "حسود" دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم، باز هم از من بیزار خواهد بود. 4- "تنهایی" را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم... |
| |
| | #15 (permalink) |
| ان الله مع الصابرین ![]() ![]() ![]() ![]() | آره دقیقا
__________________ ملت ايران در روز 22 بهمن با آگاهي، بصيرت، همت و توفيق الهي پاسخ كوبندهاي به همه مخالفان نظام جمهوري اسلامي داد و حجت را بر همه تمام كرد. (مقام معظم رهبری، آیت الله خامنه ای، 28 بهمن 1388) -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_ :: مرگ بر اسرائیل | مرگ بر آمریکا | مرگ بر انگلیس | مرگ بر منافق :: |
| |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از ارتشبد بخاطر پست مفیدش | Motahareh (10-03-2008)
|
| | #16 (permalink) | |||||||||
| DiDaX ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jul 2008 شهر: خیلی دور خیلی نزدیک
درجه: 37 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 272 / 908 سپاس ها: 1,767
از این کاربر 1,171 بار در 672 پست تشکر شده
| چه جلب حالا تو کدوم قسمتش این رو نشون دادن ؟
__________________ سایه ها نتیجه ی پشت کردن دیوارها به آفتابند ، گستاخی دیوار ها را تقلید نکنیم تا آفتابی بمانیم !! | |||||||||
| |
| | #17 (permalink) |
| ان الله مع الصابرین ![]() ![]() ![]() ![]() | اول. یا دوم
| |
|
| | #18 (permalink) |
| عروس خانوم فروم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | من نخوندم چی بوددد؟؟
__________________ I try always frankly about and I should I be like i happy and you alone settles you beside myself The angels you saved me don’t never i contempt for my last When I was not just hers has been In any case I love you |
| |
| | #19 (permalink) | |||||||||
| N4V!D تاريخ عضويت: Aug 2008 شهر: محل سكونت: قبرستون تعداد اسپم: 1.000.000.000 عـضويـت در گروه: ارازل و اوباش
درجه: 27 [ ![]() ![]() ]سابقه: 133 / 669 سپاس ها: 0
از این کاربر 1,388 بار در 703 پست تشکر شده
|
__________________ زين پس با يوزر maxeemo خواهم آمد ... | |||||||||
| |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از SiX بخاطر پست مفیدش | biseda (10-03-2008)
|
| | #20 (permalink) |
| ساکت باش! ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| برچسب ها (کلمات کلیدی) |
| |گوسفند زنده| |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| اي كاش موس را شكل گوسفند مي ساختند! | يگانه | گفتگوی آزاد | 8 | 03-03-2009 12:11 AM |
| گوسفند متمدن | ramin abi | گالری عکس سایر | 0 | 03-04-2008 10:44 AM |
| احمق ها به بهشت نمی روند!( گزارشي زنده از درگیری دختران با پسران دانشجوی قمی | AniS_BaRDi | گفتگوی آزاد | 0 | 05-29-2007 02:15 PM |
| خاطرات يک گوسفند | babak2 | حیوانات | 1 | 05-06-2007 01:26 PM |