| برای ایجاد و بلاگ با امکانات نامحدود در ایران بلاگ اینجا را کلیک کنید |
| |||||||
| ثبت نام | پوپ | ليست کاربران | Social Groups | گاهنامه | بازیهای آنلاین | جستجو | پست هاي امروز | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گزاري شوند |
![]() |
| | ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار | نمايش رسم |
| | #972 (permalink) | |||||||||
| کاربر ثبت نام شده تاريخ عضويت: Feb 2010
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 15 سپاس ها: 3
از این کاربر 3 بار در 2 پست تشکر شده
| سلام دوتا سئوال دارم اول اینکه چرا بعضی از فیلم هاتون دوپارته با این که اکثرا تک پارتش هم هست مثلا Jet Li - The Shaolin Temple که توی لیستتون شماره 6930 توی بخش دایوکسه رو من تک پارتش رو دارم . من دو تا فرضیه دارم یا این که شما با کیفیت بالاش رو داری یا این که به صورت سی دی یک و سی دی دو هست که دو پارت حساب کردید اگه میشه برای نمونه همین فیلمی رو که اسم بردم حجمش رو بگید چند مگه ؟ ( راستش یه لیست انتخابی دارم ولی بعضیهاشون دو سه پارت هستن که فکر می کردم باید تک پارت باشن ) دوم اینکه هنوزم قیمت همون 80 تومنه ؟ | |||||||||
| | |
| | #973 (permalink) | |
| کاربر | نقل قول:
ارسال کردم بهت میگم روی چشم
__________________ [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ][برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] | |
| | |
| | #974 (permalink) |
| کاربر | سلام اپ میکنم اما چون یکمی گرفتار بودم واسه اینکه پیش دوستان بابت ارسال بد قول نشم گذاشم بعد 22 بهمن
__________________ [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ][برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] |
| | |
| | #975 (permalink) |
| کاربر | سلام آپ میشه اما چون نمیخوام از بابت ارسالها ید قول بشم گذاشتم بعد 22 بهمن
__________________ [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ][برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] |
| | |
| | #976 (permalink) | |
| کاربر | نقل قول:
خوبی والا توی پست بالا هم گفتم این هفته که نه هفته بعد
__________________ [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ][برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] | |
| | |
| | #977 (permalink) | |
| کاربر | نقل قول:
توی یاهو پی ام دادم یا حق
| | |
| | #978 (permalink) |
| کاربر | سلام امیر خان حق دادن دادا هر روز فیلم جدید میاد اول سال میلادی و آخر سال خودمون ( تازه ولنتاین داره میاد و امتحانات دانشجوها هم تموم شده ) حالا فیلم میخوان
__________________ [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ][برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] آخرين ويرايش به وسيله DVD600 : 02-07-2010 در 03:26 AM |
| | |
| | #979 (permalink) | |
| کاربر | نقل قول:
وقت بخیر دوست عزیز 100 نمیشه گفت که حتما دو پارت بهتر از یک پارت هست اما دلیل 2 پارت بودن فیلما 1- ریپ کننده های مختلف هست که تبدیل یه دایویکس میکنن بعضیا 1 پارت مثل axxo و بعضیا دو پارت مثل jumanji دلیل دوم هم زمان فیلم هست یه فیل مثل آواتار که 2 ساعت خورده ای هست مطمنا اگه یه پارت باشه تصویر و کیفیت دلچسبی نداره
| | |
![]() |
| برچسب ها (کلمات کلیدی) |
| سريال . كارتون . موزيك . انيمه مستند , فروش استثنایی فیلمهای divx هر فیلم |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| فروش فيلم كارتون زبان اصلي انيمه سريال هر دي وي دي 380 | msb.shomal | محصولات صوتی , تصویری DVD - HD DVD -Blu-Ray - Mp3 - Divx | 1 | 4 روز گذشته 12:08 AM |
| فروش كارتون زبان اصلي فيلم دايوكس و انيمه هر دي وي دي 450 | msb.shomal | محصولات صوتی , تصویری DVD - HD DVD -Blu-Ray - Mp3 - Divx | 3 | 09-25-2009 06:23 PM |
| فروش واقعا استثنایی فيلم هاي دايويكس ,مستند, سريال و اچ دي وبازي, بازي هاي المپيك و.. | mohamadi151 | محصولات صوتی , تصویری DVD - HD DVD -Blu-Ray - Mp3 - Divx | 35 | 07-30-2009 01:32 PM |
| فروش فيلم و سريال divx هر دي وي دي 800 تومان با آپديت هفتگي ارسال سريع | filmkhoneh | محصولات صوتی , تصویری DVD - HD DVD -Blu-Ray - Mp3 - Divx | 0 | 03-12-2009 08:54 PM |
| فروش فيلم . دايويكس . سريال . كارتون . موزيك . انيمه . مستند. نرم افزار . بازي . كشتي | DVD600 | محصولات صوتی , تصویری DVD - HD DVD -Blu-Ray - Mp3 - Divx | 5 | 02-18-2009 02:59 PM |