| برای ایجاد و بلاگ با امکانات نامحدود در ایران بلاگ اینجا را کلیک کنید |
| |||||||
| ثبت نام | پوپ | ليست کاربران | Social Groups | گاهنامه | بازیهای آنلاین | جستجو | پست هاي امروز | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گزاري شوند |
![]() |
| | ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار | نمايش رسم |
| | #11 (permalink) | |||||||||
| کاربر تاريخ عضويت: Jul 2008 شهر: www.freezdvd20.blogfa.com
درجه: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 48 / 489 سپاس ها: 48
از این کاربر 164 بار در 106 پست تشکر شده
| سلام دوست عزیز متاسفانه بنده وقت اضافی داشته باشم بتونم سفارشهای مشتریهای خودم رو جواب بدم خیلی خوب میشه ولی اهل تبادل نیستم چون آرشیو بنده تکمیل هست بیشتر من دی وی دی کار میکنم و این تعداد دایویکس هم به صورتی هست که دوستانی که براشون مقدور نیست در شهرستانها دی وی دی های روز رو تهیه کنند به فیلمهای دلخواهشون برسن. موفق باشید.
__________________ [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] سريالهاي روز در ليست ما موجود است لاست.پريزون بريک.دوستان.24.آلياس.کايل ايکس واي.دکستر.اسم من ارل است .بند اف برادر.سوپرناترنال .نخلهاي پنهان.قهرمانان.دختر سخن چين.جريک.سي راک.فرينج.ترميناتور.خون واقعي.4400.نارتو شپيتون مستند زمين.شعبده بازي کریس آنجل.تمرينات ايروبيک و دهها عنوان ديگر | |||||||||
| | |
| | |
| | #13 (permalink) | ||||||||||
| نقل قول: موفق باشید.
__________________ [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] سريالهاي روز در ليست ما موجود است لاست.پريزون بريک.دوستان.24.آلياس.کايل ايکس واي.دکستر.اسم من ارل است .بند اف برادر.سوپرناترنال .نخلهاي پنهان.قهرمانان.دختر سخن چين.جريک.سي راک.فرينج.ترميناتور.خون واقعي.4400.نارتو شپيتون مستند زمين.شعبده بازي کریس آنجل.تمرينات ايروبيک و دهها عنوان ديگر | ||||||||||
| | |
| | #15 (permalink) | |||||||||
| لیست برای شما دوست عزیز ارسال شد. موفق باشید.
__________________ [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] سريالهاي روز در ليست ما موجود است لاست.پريزون بريک.دوستان.24.آلياس.کايل ايکس واي.دکستر.اسم من ارل است .بند اف برادر.سوپرناترنال .نخلهاي پنهان.قهرمانان.دختر سخن چين.جريک.سي راک.فرينج.ترميناتور.خون واقعي.4400.نارتو شپيتون مستند زمين.شعبده بازي کریس آنجل.تمرينات ايروبيک و دهها عنوان ديگر | |||||||||
| | |
| | #16 (permalink) |
| ان الله مع الصابرین ![]() ![]() ![]() ![]() | دوست عزیز یه سری فیلم 2008 الان دیدم گذاشتید از جمله بتمن و Wanted میخواستم ببینم اینا پرده ای هست؟
__________________ ملت ايران در روز 22 بهمن با آگاهي، بصيرت، همت و توفيق الهي پاسخ كوبندهاي به همه مخالفان نظام جمهوري اسلامي داد و حجت را بر همه تمام كرد. (مقام معظم رهبری، آیت الله خامنه ای، 28 بهمن 1388) -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_ :: مرگ بر اسرائیل | مرگ بر آمریکا | مرگ بر انگلیس | مرگ بر منافق :: |
| | |
| | #17 (permalink) | ||||||||||
| نقل قول:
در مورد wanted باید بگم نسخه اصلی هست و در مورد شوالیه سیاه باید بگم هنوز کیفیت اصلی اون نیومده و فقط نسخه R5 موجود میباشد و محض آمدن کیفیت اصلی جایگزین نسخه قبلی میشود در ضمن هنکوک نسخه اصلیش رسید
__________________ [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] سريالهاي روز در ليست ما موجود است لاست.پريزون بريک.دوستان.24.آلياس.کايل ايکس واي.دکستر.اسم من ارل است .بند اف برادر.سوپرناترنال .نخلهاي پنهان.قهرمانان.دختر سخن چين.جريک.سي راک.فرينج.ترميناتور.خون واقعي.4400.نارتو شپيتون مستند زمين.شعبده بازي کریس آنجل.تمرينات ايروبيک و دهها عنوان ديگر | ||||||||||
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از DVD_16X بخاطر پست مفیدش | topol2007 (08-14-2008)
|
| | #18 (permalink) |
| ان الله مع الصابرین ![]() ![]() ![]() ![]() | ممنون
__________________ ملت ايران در روز 22 بهمن با آگاهي، بصيرت، همت و توفيق الهي پاسخ كوبندهاي به همه مخالفان نظام جمهوري اسلامي داد و حجت را بر همه تمام كرد. (مقام معظم رهبری، آیت الله خامنه ای، 28 بهمن 1388) -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_ :: مرگ بر اسرائیل | مرگ بر آمریکا | مرگ بر انگلیس | مرگ بر منافق :: |
| | |
| | #20 (permalink) | |||||||||
| شماره حساب برای شما ارسال شد. موفق باشید.
| | |
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| فروش واقعا استثنایی فيلم هاي دايويكس ,مستند, سريال و اچ دي وبازي, بازي هاي المپيك و.. | mohamadi151 | محصولات صوتی , تصویری DVD - HD DVD -Blu-Ray - Mp3 - Divx | 35 | 07-30-2009 01:32 PM |
| خريد يا تبادل با آرشيو مستند ! | Milad.Cc | محصولات صوتی , تصویری DVD - HD DVD -Blu-Ray - Mp3 - Divx | 8 | 01-29-2009 02:12 AM |
| دانلود فيلم مستند و ورزشي | amirrezaasadi | دانلود فیلم سینمایی خارجی | 0 | 09-10-2008 03:22 PM |
| انلود فيلم مستند و ورزش | amirrezaasadi | دانلود فیلم سینمایی خارجی | 0 | 08-24-2008 12:59 PM |
| نگاهي به فيلم مستند «يك حقيقت ناخوشايند» | hamid112 | دانلود فیلم سینمایی خارجی | 1 | 07-06-2007 03:23 AM |