| | #1 (permalink) |
| مدیربازنشسته ایران بلاگ ![]() ![]() ![]() | عزیزان این مشاعره دقیقا مثل مشاعره واژه ایه با این تفاوت که واژه توسط نفر قبل انتخاب شده لزومی هم نداره که در بیت ارسالی نفر قبل باشه می خور که به زیر گل بسی خواهی خفت بی مونس و بی رفيق و بی همدم و جفت زنهار به کس مگو تو اين راز نهفت هر لاله که پژمرد نخواهد بشکفت " قلب"
__________________ __________________________________ |____|____|____|____|____|____|___ ___|_\\|%|//_____|____|____|____- |____| ~ ~ |___|____|____|____| -- ___^( @ @ )^____|____|____|____ o000o-\_/-o000o-----منم بیام فروم؟ ![]() (/__\\ (='.'=) (")_(") نمي خواي يادت بياري مال هم بوديم با چه حالي ! حالا ميخواي تنهام بذاري ميگي سرنوشت از سر نوشت ! |
| | |
| | |
| | #2 (permalink) | |||||||||
| Die Hard ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: May 2007 شهر: در مفصل انسان و خدا ...
درجه: 60 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1534 / 1918 سپاس ها: 32,391
از این کاربر 16,303 بار در 6,645 پست تشکر شده
| دل دادمش به مژده و خجلت همیبرم زين نقد قلب خويش که کردم نثار دوست شکر خدا که از مدد بخت کارساز بر حسب آرزوست همه کار و بار دوست " جنون "
__________________ . ايران مادرهای خوب دارد و غذاهای خوشمزه و روشنفکران بد و دشتهای دلپذيـر و همين ... گرچه ما در مذهب پرهیزگاران کافریم قدر ما این بس که شیخ شهر در انکار ماست ... «اگر تنهاترین تنهایان جهان باشم خدا با من است» «او جانشین همهء نداشتنهای من است» «معلّم شهید دکتر علی شریعتی» خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو ... | |||||||||
| | |
| | #3 (permalink) | |||||||||
| امیررضا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Nov 2007 شهر: تهران
درجه: 71 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2647 / 2647 سپاس ها: 24,805
از این کاربر 24,239 بار در 11,117 پست تشکر شده
| به چشم کم مبين ملک جنون را کاندرين کشور گدا باشد که باج از خسروان بحر و برگيرد عقل | |||||||||
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to haj_amir For This Useful Post: | E.SH.I (07-09-2008),
kalantar48 (07-09-2008)
|
| | #5 (permalink) | |||||||||
| امیررضا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Nov 2007 شهر: تهران
درجه: 71 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2647 / 2647 سپاس ها: 24,805
از این کاربر 24,239 بار در 11,117 پست تشکر شده
| صنعت مکن که هر که محبت نه راست باخت عشقش به روي دل در معني فراز کرد سخاوت | |||||||||
| | |
| The Following 3 Users Say Thank You to haj_amir For This Useful Post: |
| | #6 (permalink) | |||||||||
| Die Hard ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: May 2007 شهر: در مفصل انسان و خدا ...
| خبيث را چو سخاوت کنی و بنوازی به دولت تو گنه می کند به انبازی ... " سکوت "
__________________ . ايران مادرهای خوب دارد و غذاهای خوشمزه و روشنفکران بد و دشتهای دلپذيـر و همين ... گرچه ما در مذهب پرهیزگاران کافریم قدر ما این بس که شیخ شهر در انکار ماست ... «اگر تنهاترین تنهایان جهان باشم خدا با من است» «او جانشین همهء نداشتنهای من است» «معلّم شهید دکتر علی شریعتی» خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو ... | |||||||||
| | |
| | #8 (permalink) | |||||||||
| من حاصل عمر خود ندارم جز غم در عشق ز نيک و بد ندارم جز غم يک همدم باوفا نديدم جز درد يک مونس نامزد ندارم جز غم " دیوانه "
| | |
| | #10 (permalink) | |||||||||
| فغان کز پوچ مغزی چون جرس در وادی امکان سرآمد عمر در فریاد بی فریادرس ما را ... " غرور "
| | |
![]() |
| برچسب ها (کلمات کلیدی) |
| مشاعرهء واژه ای |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| مشاعرهء واژه ای | haj_amir | شعر و مشاعره | 2032 | 5 روز گذشته 10:16 PM |
| مشاعرهء معنوی | MEHDI_KALBALI8 | شعر و مشاعره | 1316 | 6 روز گذشته 01:07 AM |
| مشاعرهء موضوعی(موضوع:لطف) | saeed1212 | شعر و مشاعره | 2128 | 6 روز گذشته 12:56 AM |
| تبدیل متن عکس به فایل متنی با واژه شناس Ocr فارسی دانلود رایگان در 2 نرم افزار واژه | k!ng | نرم افزارهای گرافیکی | 4 | 07-12-2009 02:42 PM |
| تبدیل متن عکس به فایل متنی با واژه شناس Ocr فارسی دانلود رایگان در 2 نرم افزار واژه | k!ng | نرم افزارهای یوتیلیتی(Utility) و متفرقه | 0 | 10-12-2007 09:43 PM |