| برای ایجاد و بلاگ با امکانات نامحدود در ایران بلاگ اینجا را کلیک کنید |
| |||||||
| ثبت نام | پوپ | ليست کاربران | Social Groups | گاهنامه | بازیهای آنلاین | جستجو | پست هاي امروز | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گزاري شوند |
![]() |
| | ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار | نمايش رسم |
| | #1 (permalink) |
| کاربر | اين لينك دانلود ، حتما ببينين : [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ] اينم توضيح: تعرض معاون دانشجویی دانشگاه زنجان به یک دختر دانشجو خبرنامه امیرکبیر: دانشجویان دانشگاه زنجان نقشه معاونت دانشجویی این دانشگاه برای تجاوز به یکی از دختران دانشجو را فاش ساختند. دکتر حسن مددی که از اساتید گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه زنجان و معاون دانشجویی دانشگاه زنجان می باشد قصد داشت با تهدید یکی از دانشجویان دختر وی را مجبور به ارتباط جنسی نماید. ![]() پس از آنکه یکی از دانشجویان دختر دانشگاه زنجان به کمیته انضباطی احضار شده بود، دکتر مددی این دختر دانشجو را تحت فشار قرار داده بود تا به خواسته های بی شرمانه وی تن دهد. مددی تنها راه این دختر دانشجو برای جلوگیری از اخراج شدن از دانشگاه را پذیرش خواسته های شوم وی دانسته بود. پس از ادامه تهدیدهای معاونت دانشجویی، دانشجویان دانشگاه تصمیم گرفتند نقشه شوم دکتر مددی را فاش سازند. ساعت هفت بعد از ظهر روز گذشته این دانشجوی دختر در حالیکه یک ضبط صوت نیز با خود به همراه داشت، با معاون دانشجویی در دفتر وی قرار گذاشت و هنگامیکه معاون دانشگاه برای انجام این عمل ننگ آور در حال درآوردن پیراهنش بود دانشجویان به دفتر وی یورش برده و ضمن جلوگیری از این عمل شرم آور از این اقدام فیلمبردای نمودند و پس از آن اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی نمودند. به دنبال افشای این مساله و تهدیدات معاون دانشجویی دانشگاه زنجان، بیش از ۳۰۰۰ نفر از دانشجویان شب گذشته تجمع کرده و خواستار استعفای دکتر مددی معاونت دانشجویی، و دکتر نداف، رئیس دانشگاه زنجان شدند. در این تجمع که تا پاسی از شب نیز ادادمه داشت دانشجویان دختر و پسر دانشگاه زنجان به محض حاضر شدن ریاست دانشگاه در جمع دانشجویان یکصدا استعفای کادر ریاست دانشگاه را خواستار شدند. عده ای زیادی از دانشجویان دانشگاه زنجان شب را در سالن ورزش دانشگاه سپری کردند تا صبح با اضافه شدن باقی دانشجویان به جمع متحصنین، تحصن تا رسیدن به خواسته های دانشجویان که توسط شورای متحصنین اعلام خواهد شد ادامه پیدا کند. ضمناً امتحانات یکشنبه و دوشنبه دانشگاه زنجان لغو شد. نکته قابل توجه این است که دکتر مددی کسی است که چند روز پیش به عنوان دبیر هیات نظارت دانشگاه، حکم انحلال انجمن اسلامی دانشگاه زنجان را امضا کرد. یکی از دانشجویان زنجان در همین زمینه به خبرنامه امیرکبیر گفت: “مددی در حالی که هنوز جوهر امضا حکم انحلال انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان خشک نشده به خیال این که در دانشگاه هیچ صدای معترض و مخالفی باقی نمانده، قصد داشت یک دختر بی پناه را مورد اذیت و آزار قرار دهد.” مددی پیش از این نیز از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۶ ریاست دانشکده ادبیات دانشگاه زنجان را بر عهده داشته است. لازم به ذکر است این هتک حرمت در دانشگاه زنجان در حالی اتفاق می افتد که مشابه همین اتفاق در اردیبهشت ماه در دانشگاه سهند اتفاق افتاد و نسبت به دانشجویان دختر دانشگاه سهند، توسط مسئولین حراست هتک حرمت هایی انجام گرفت. سال گذشته نیز تجاوز مسئول حراست دانشگاه کرمانشاه نسبت به یک دختر دانشجو اعتراضات دانشجویان این دانشگاه و تشکل های دانشجویی را در پی داشت.
__________________ زين پس با يوزر XilinX خواهم آمد ... |
| | |
| The Following 11 Users Say Thank You to craaazy For This Useful Post: | arvinfx (06-24-2008),
CraZy AngeL (06-16-2008),
ghoghnoos (06-17-2008),
Ham3d (06-17-2008),
kalantar48 (06-16-2008),
mrsaleki (06-26-2008),
nazanin985 (06-16-2008),
nnnnoname8 (06-17-2008),
ramin abi (06-16-2008),
RaStakhiZ_tATu (06-17-2008),
solito (06-16-2008)
|
![]() | |
| | #2 (permalink) | |||||||||
| اشدا علی الكفار رحما بینهم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Nov 2007 شهر: تهران
درجه: 71 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2627 / 2627 سپاس ها: 24,358
از این کاربر 23,507 بار در 10,867 پست تشکر شده
| این دکتر نداف رییس دانشگاه زنجان استاد دانشگاه ماست قبلا رییس تحصیلات تکمیلی بود الان مامور به دانشگاه زنجانه به ترکا توهین نشه یک آدم زبون نفهمیه که دومی نداره الان حدود 7 یا 8 ترمه که سوالات میان ترم یکی از درساش ثابته همه هم میدونن میرن حفظ میکنن فقط من خر خبر نداشتم که افتادم البته من خیلی وقت پیش باهاش درس داشتم حدود 3 یا 4 امین باری که این کارو کرد خلاصه اینو گفتم بوننی الان اونجا چه خبره | |||||||||
| | |
| The Following 4 Users Say Thank You to haj_amir For This Useful Post: |
| | #4 (permalink) | |||||||||
| برق میزنیم چون الماسیم ! ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: May 2007 شهر: ايالات متحده تهران
درجه: 58 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1198 / 1712 سپاس ها: 8,704
از این کاربر 12,881 بار در 5,904 پست تشکر شده
| منكه خيلي با دختره حال كردم بهش تبريك ميگم به مددي هم تبريك ميگم عجب دختر باحالي اما اگه من جاي پسرا بودم انقدر ميزدمش تا بميره چون اگه يكي از پسرا اين كار و ميكرد زندگيشو به باد ميدادن دست همه اشون درد نكنه از صبح كه ديدم حال كردم
__________________ . . . . . . هر که باد بکارد طوفان درو می کند آنچه بيداري ندارد خواب مرگ بي گناهان است،وجدان شماست جنگ نابرابری است، نبرد عشق ما و نفرت شما. فهمیدی چرا برق میزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برق میزنم چون الماسم !!!! ( بانو الماسی مدظله العالیه ) . | |||||||||
| | |
| The Following 4 Users Say Thank You to بی خبر For This Useful Post: |
| | #5 (permalink) | |||||||||
| بچه با ادب فروم (مدیر بخش گالری عکس) ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jun 2007 شهر: تبريز - آذربايجان
درجه: 43 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 320 / 1069 سپاس ها: 11,365
از این کاربر 5,456 بار در 2,315 پست تشکر شده
| واقعاً اين همت دانشجويان دانشگاه زنجان جاي تبريك داره . به نظر من بايد ايشون رو نه فقط اخراج بلكه بايد زنده بگورش كرد .
__________________ اگر خداونـد يک آرزوی انسان را برآورده ميکرد ٬ من بيگمان ٬ ديدن تـو را آرزو می کردم .... | |||||||||
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to ramin abi For This Useful Post: | CraZy AngeL (06-16-2008),
nazanin985 (06-16-2008)
|
| | #6 (permalink) | |||||||||
| به احترام بقیه خفه میشم! ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jun 2007 شهر: *martian*
درجه: 53 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 786 / 1311 سپاس ها: 5,045
از این کاربر 7,612 بار در 4,122 پست تشکر شده
| روز به روز مملکتمون پیشرفت می کنه اینم یه نمونه اش
__________________ فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد. کوروش بزرگ ــــ*ــــ*ــــ نگاه ساکت باران به روی صورتم دزدانه می لغزد ولی یاران نمی دانند که من دریایی از دردم به ظاهر گرچه میخندم ولی اندر سکوتی تلخ غریبانه می گریم دوستان جمیعآ خداحافظ توی این 3 سالی که بودیم هر بدی و خوبی دیدید حلال کنید شاید دیگه نیام خداحافظ همین حالا ... | |||||||||
| | |
| The Following 4 Users Say Thank You to CraZy AngeL For This Useful Post: | nazanin985 (06-16-2008),
ramin abi (06-16-2008),
RaStakhiZ_tATu (06-17-2008),
samanjoon2000 (06-24-2008)
|
| | #7 (permalink) | |||||||||
| دلتنگتم نيلو ... ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Aug 2007 شهر: TEHRAN
درجه: 57 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1468 / 1835 سپاس ها: 11,272
از این کاربر 10,286 بار در 5,626 پست تشکر شده
| به به حال کردم حسابی دم دختره گرم مرسی نوید
__________________ به تو آراستم ، اول بار ، دستپاچه و لرزان حماسه آغوشم را با تو پيراستم تن بازي هايم را از نابلدي ها از تو برخاستم سراسيمه و عريان اناري به دستم دادي و خنديدي ناشيانه خوردم سراپايم سرخ باز هم خنديدي هنوز باكره ام باز خواستم ! | |||||||||
| | |
| | #8 (permalink) |
| کاربر | مرگ بر انرژي هسته اي حق مسلم بيا ماستت رو بخور ، مامان چي توزش خوشمزه تره ... ( پيام بازرگاني بود بهمراه شعار بود ... شما ادامه بحثتون رو بديد ... بلاخره تاپيكم خرج داره ديگه ... )
__________________ زين پس با يوزر XilinX خواهم آمد ... |
| | |
| The Following 4 Users Say Thank You to craaazy For This Useful Post: | kalantar48 (06-17-2008),
nazanin985 (06-16-2008),
ramin abi (06-16-2008),
RaStakhiZ_tATu (06-17-2008)
|
| | #9 (permalink) | |||||||||
| بچه با ادب فروم (مدیر بخش گالری عکس) ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jun 2007 شهر: تبريز - آذربايجان
درجه: 43 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 320 / 1069 سپاس ها: 11,365
از این کاربر 5,456 بار در 2,315 پست تشکر شده
| نويد جان لطفاً پيام بازرگانيش رو كم كن . بالاخره كار فرهنگي كردن هم خرج داره .
__________________ اگر خداونـد يک آرزوی انسان را برآورده ميکرد ٬ من بيگمان ٬ ديدن تـو را آرزو می کردم .... | |||||||||
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از ramin abi بخاطر پست مفیدش | RaStakhiZ_tATu (06-17-2008)
|
| | #10 (permalink) | |
| کاربر | نقل قول:
__________________ زين پس با يوزر XilinX خواهم آمد ... | |
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از craaazy بخاطر پست مفیدش | RaStakhiZ_tATu (06-17-2008)
|
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| ساختار جديد آموزش و پرورش با 5 معاونت و 25 مديريت در آستانه تصويب | hesam_akbari | خبرهای اردیبهشت ماه 1387 | 0 | 05-05-2008 11:18 AM |
| تجاوز کارگر افغانی به دختر 6 ساله | hamed tanha | خبرهای مردادماه 1386 | 2 | 08-17-2007 07:59 AM |
| تجاوز به دختر 7 ساله در دستشويي مدرسه | star light | خبرهای اردیبهشت ماه 1386 | 3 | 05-21-2007 09:58 PM |
| تجاوز مامور حراست دانشگاه کرمانشاه به يک دانشجوی دختر | nasser_dentist | خبرهای اردیبهشت ماه 1386 | 5 | 05-11-2007 10:11 AM |
| گزارش تصویری از دانشجویان دختر دانشگاه هنر:اینجا ایران!!!!!!حالا بگید ازادی نیست! | selma | گالری عکس سایر | 38 | 02-10-2007 10:27 AM |