| | #1 (permalink) | |||||||||
| کاربر ثبت نام شده تاريخ عضويت: May 2008
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 سپاس ها: 0
از این کاربر 0 بار در 0 پست تشکر شده
| سلام دوستان وقت به خیر من پی اچ چی را با استفاده از zampو php designer نصب کردم و می خوام که از تصاویر , چند ضلعی ها ،فایل های ttf(true type file ) و ... استفاده کنم.اما هیچ کدوم از این شکل ها رو ایجاد نمی کنه. مثلا دستورات ساده ای مثل این رو به کار می برم: <?php $height200; width=200; &im=imagecreate($width,$height); $white=imagecolorallocate($im,255,255,255); $blue=imagecolorallocate($im,0,0,255); imagefill($im,0,0,$blue); imageline($im,$width,$height,$white); header('content-type:image/png'); imagepng($im); imagedestroy($im); ?> | |||||||||
| | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| مبي | کتابخانه ی Gd فعاله؟؟
__________________ گیرم که در باورتان به خاک نشستم و ساقه های جوانم با ضربه های تبرهاتان زخم بست باریشه چه می کنید ؟ گیرم که بر سر این بام بنشسته پرنده ای در کمین پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیانه چه می کنید ؟ گیرم که می زنید گیرم که می برید گیرم که می کشید با رویش ناگزیر جوانه چه می کنید ؟ بسيجي : مردم : |
| | |
| | #3 (permalink) | |||||||||
| کاربر ثبت نام شده تاريخ عضويت: May 2008
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 سپاس ها: 0
از این کاربر 0 بار در 0 پست تشکر شده
| سلام بله فعاله و حتی php_gd2.dll رو هم دوباره دانلودکردم و در فایل قرار دادم،فکر می کنم مشکل ا جای دیگه باشه که نمی دونم چیه؟ با تشکر | |||||||||
| | |
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |