| | #4271 (permalink) | |||||||||
| فرشته کوچولوی فروم ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Apr 2009 شهر: گاهی میتوان فرسنگها فاصله را با یک شاخه گل از میان برد.
درجه: 43 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1419 / 1576 سپاس ها: 4,577
از این کاربر 3,530 بار در 1,998 پست تشکر شده
| با کیک
__________________ هرکجا هستم،باشم/ آسمان مال من است/ پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است/ چه اهمیت دارد/ گاه اگر می رویند/ قارچ های غربت؟/ گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد/ چشم ها را باید شست،جور دیگر باید دید/ واژه باید خود باد،واژه باید خود باران باشد/ زیر باران باید رفت/ فکر را،خاطره را،زیر باران باید برد/ با همه مردم شهر زیر باران باید رفت/ عشق را زیر باران باید جست/ زیر باران باید چیز نوشت،حرف زد،نیلوفر کاشت/ زندگی تر شدن پی در پی،زندگی آب تنی در حوضچه اکنوناست/ رخت ها را بکنیم/ آب در یک قدمی ست... | |||||||||
| | |
| | |
| | #4273 (permalink) | |||||||||
| فرشته کوچولوی فروم ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Apr 2009 شهر: گاهی میتوان فرسنگها فاصله را با یک شاخه گل از میان برد.
درجه: 43 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1419 / 1576 سپاس ها: 4,577
از این کاربر 3,530 بار در 1,998 پست تشکر شده
| چکش
__________________ هرکجا هستم،باشم/ آسمان مال من است/ پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است/ چه اهمیت دارد/ گاه اگر می رویند/ قارچ های غربت؟/ گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد/ چشم ها را باید شست،جور دیگر باید دید/ واژه باید خود باد،واژه باید خود باران باشد/ زیر باران باید رفت/ فکر را،خاطره را،زیر باران باید برد/ با همه مردم شهر زیر باران باید رفت/ عشق را زیر باران باید جست/ زیر باران باید چیز نوشت،حرف زد،نیلوفر کاشت/ زندگی تر شدن پی در پی،زندگی آب تنی در حوضچه اکنوناست/ رخت ها را بکنیم/ آب در یک قدمی ست... | |||||||||
| | |
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| آيا داشتن دوست دختر يا دوست پسر ايرادي دارد؟ | Nazanin | گفتگوی آزاد | 446 | 01-22-2010 01:34 AM |
| آرزوی دوست برای دوست | Night Silence | داستان های کوتاه -حکایت | 4 | 07-22-2009 11:14 AM |
| دلم گرفت ای دوست !!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | desperado | گفتگوی آزاد | 7 | 07-22-2009 02:49 AM |
| هشدار به دوستداران سایتهای دوستیابی | k!ng | اخبار آی تی (IT) | 2 | 09-16-2006 10:28 PM |