iranblog

تبلیغات در ایران بلاگ

تبلیغات

برای ایجاد و بلاگ با امکانات نامحدود در ایران بلاگ اینجا را کلیک کنید

آخرين ارسالهاي انجمن

برگشت   iranblog > انجمنهای عمومی > گفتگوی آزاد

پاسخ

ابزار هاي گفتگو جستجو اين تالار نمايش رسم
قديم 01-08-2007   #1 (permalink)
senator_saw
Guest

درجه: -INF [♥ Bأ©-Yأھu ♥]
سابقه: NAN / -INF
سحر و جادو: -INF / -INF
تجربه: NAN%

پيش گزيده نقش عدد سیزده در زندگی استاد ارد شرکا

مطلب زیر برگرفته از وب سایت ارد بزرگ است

دکتر اشرف مهرانفر :
زندگی ارد بزرگ بیشتر شبیه یک شعرکلاسیک با ریتمی مشخص و قالبی دست نخورده و ارتعاشی دل انگیز است کلمات و خاطرات همه جالب و افسانه گونه است .یادم می آید سالها پیش در دانشگاه وقتی شاگردش بودم همیشه در برگه استاد، تعداد بچه های کلاس یک نفر بیشتر از جمعیت اصلی ما بود و وقتی کنجکاو شدم ، با کمال تعجب دیدم جای شماره سیزده خالی است ! اوایل فکر می کردیم استاد منظور خاصی از این عمل ندارد، اما به مرور می دیدیم سیزده عددی است که همواره در مقابل خاطرات استاد سبز می شود و من بیشتر متعجب می شدم .راستش یک روز از روی کنجکاوی پرسیدم چرا برگه اسامی شماره سیزده ندارد و او با لبخند گفت چون در طی تحصیل اغلب، شماره سیزده کلاس بوده ام ! ...و به گونه ای گفت که دیگر نتوانستم سئوالالت بعدی را ( در این زمینه ) مطرح کنم . نمایشگاه پایان ترم بود و قرار بود یک اثر را، دانشجویان بازدید کننده انتخاب کنند پس از شمارش آرایی که در دفتر نمایشگاه ثبت شده بود اثر زیبای انتخاب شد که بر روی برچسب زیر تابلو ،قبل از نام اثر ،شماره سیزده می درخشید .استاد خنده ای کرد و به صاحب اثر تبریک گفت من از فرصت استفاده کردم و گفتم استاد چرا تابلوی شماره سیزده ! شاید بهتر بود اصلا از ابتدا این شماره را حذف می کردیم !... استاد نگاهی به من انداخت و فهمید که دست بردار نیستم و شاید اگر پاسخ نمی داد ترم بعد باز همین سئوالات را به شکلهای دیگر می پرسیدم و او بی مقدمه گفت حتما برایتان عجیب خواهد بود اگر بدانید ... و بعد از آن ، دهها واقعه مهم زندگی اش را یادآور شد که همه آنها یا از عدد سیزده شروع می شد و یا به پایان می رسید.
عده ای از آن ها را همان روز در سر رسیدم نوشتم که تعدادی از آنها را در پی می آورم البته دو سه موردی هم خودم بر آنها افزودم چون احساس کردم خواندن آنها هم برای شما خالی از لطف نخواهد بود .

1 - هیفده دی ماه برابر با سیزده ذی القعده بدنیا آمد
2 - اُرد نام سیزدهمین پادشاه اشکانی است
3 - سیزده ساله بود که برای آموختن طراحی به خدمت استاد تبریزی رسید
4 - سیزده بهمن ازدواج نمود
5 - سیزده آبان فرزندش غزاله متولد شد
6 - سیزده مرداد هجرتی سه ساله نمود و سیزده آبان سه سال بعد باز گشت
7 - سه سال در اداره ای شاغل بود که کد کارمندی اش این شماره بود چهارصد و سیزده
8 - اجرای بزرگترین اثر کاریکاتور جهان ، صد و سیزده روز به طول انجامید
9 - سیزده اسفند اولین آموزشگاه هنر کاریکاتور ایران را برپا نمود اما پس از شش ماه و سیزده روز با فشار مقامات وقت آنجا را تعطیل نمود.
10 - سیزدهمین نمایشگاه جمعی او موجب شد شبانه عده ای به نمایشگاه ریخته و پنج اثر او را در زیر لگدهایشان تارومار کنند!
11 - چاپ اولین کتابش را که اولین کتاب آموزش کاریکاتور در ایران هم هست را در سیزده اردیبهشت با ناشر قرارداد بست و سیزده ماه بعد کتاب منتشر شد
12 - آنانکه ارد بزرگ را می شناسند می دانند تاثیرگذارترین شخصیت زندگی او حکیم فردوسی است و فردوسی هم متولد سیزدهدی ماه است .
13 - سیزده اسفند سال گذشته وبلاگهای هوادرانش هک می شوند و بجایش صدها وبلاگ هوادارش می شوند ...

در پایان باید این نکته را بیفزایم که عدد سیزده به گونه ای با زندگی استاد آمیخته شده است که اگر ، واقعه مهمی در زندگی اش رخ دهد، و آن روز سیزده نباشد، باید تعجب کرد!!!...
من فکر می کنم سیزده اصلا عدد بدی نیست . تجربه فردوسی و ارد بزرگ برای ستایش این روز کافی است... شما چطور فکر می کنید؟!...

تبلیغات
پاسخ

ابزار هاي گفتگو جستجو اين تالار
جستجو اين تالار:

جستجو پيشرفته
نمايش رسم

قوانين ايجاد گفتگو در تالار