| | #1002 (permalink) |
| حیرون بازیاتم!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | هنگامه
__________________ به نام نامی کوروش و آن آزاده جانانی که جز بر خاک فردوس جهان ایران زمین، پیشانی خود را نساییدند *** خدای ساده لوحان را نماز و روزه بفریبد ولیکن من برای خود خدای دیگری دارم نماز و روزه نفریبد اهورای مرا آری خدای زیرک بی اعتنای دیگری دارم *** خداوندا به پیمان مقدس دوستی سوگند بهترین درودهایم نثار آنانی باد که کاستی هایم را می بینند و باز دوستم دارند (همون یکی دو نفر |
| | |
| | #1004 (permalink) |
| حیرون بازیاتم!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ارمین
__________________ به نام نامی کوروش و آن آزاده جانانی که جز بر خاک فردوس جهان ایران زمین، پیشانی خود را نساییدند *** خدای ساده لوحان را نماز و روزه بفریبد ولیکن من برای خود خدای دیگری دارم نماز و روزه نفریبد اهورای مرا آری خدای زیرک بی اعتنای دیگری دارم *** خداوندا به پیمان مقدس دوستی سوگند بهترین درودهایم نثار آنانی باد که کاستی هایم را می بینند و باز دوستم دارند (همون یکی دو نفر |
| | |
| | #1006 (permalink) |
| حیرون بازیاتم!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | امید
| | |
| | #1008 (permalink) |
| حیرون بازیاتم!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ارش
| | |
| | #1009 (permalink) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
درجه: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1085 / 1551 سپاس ها: 4,138
از این کاربر 5,955 بار در 3,852 پست تشکر شده
| شیما
__________________ عمرگران میگذردخواهی نخواهی سعی برآن کن نرود رو به تباهی مطلب دل راطلب از سوی خداکن زان که بودرحمت او لایتناهی | |||||||||
| | |
| | #1010 (permalink) | |||||||||
| به احترام بقیه خفه میشم! ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jun 2007 شهر: *martian*
درجه: 53 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 655 / 1311 سپاس ها: 5,045
از این کاربر 7,614 بار در 4,122 پست تشکر شده
| ازاده
__________________ فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد. کوروش بزرگ ــــ*ــــ*ــــ نگاه ساکت باران به روی صورتم دزدانه می لغزد ولی یاران نمی دانند که من دریایی از دردم به ظاهر گرچه میخندم ولی اندر سکوتی تلخ غریبانه می گریم دوستان جمیعآ خداحافظ توی این 3 سالی که بودیم هر بدی و خوبی دیدید حلال کنید شاید دیگه نیام خداحافظ همین حالا ... | |||||||||
| | |
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| خصوصیات یه دختر خوب | Oguz | گفتگوی آزاد | 286 | 11-01-2009 01:56 AM |
| مشخصات یه دختر خوب!!! | khosro | گفتگوی آزاد | 142 | 04-08-2009 12:56 AM |
| سبک های اصلی بازی های کامپیوتری | k!ng | اخبار مربوط به بازیهای کامپیوتر (pc) | 0 | 08-24-2007 05:41 PM |
| بازی Chapter | admin | سوالات بازیهای کامپیوتر و نقد بازیهای کامپیوتر (pc) | 5 | 06-27-2007 10:42 PM |
| پیش نمای بازی Colin McRae Rally: DiRT | senator_saw | سوالات بازیهای کامپیوتر و نقد بازیهای کامپیوتر (pc) | 1 | 06-04-2007 12:50 AM |