| برای ایجاد و بلاگ با امکانات نامحدود در ایران بلاگ اینجا را کلیک کنید |
| |||||||
| ثبت نام | پوپ | ليست کاربران | Social Groups | گاهنامه | بازیهای آنلاین | جستجو | پست هاي امروز | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گزاري شوند |
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار | نمايش رسم |
| | #251 (permalink) | |
| مدیریت کل سایت ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
اسم وبلاگتان چیه؟ | |
| | |
| | |
| | #256 (permalink) | |||||||||
| کاربر ثبت نام شده تاريخ عضويت: Dec 2009
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 سپاس ها: 0
از این کاربر 0 بار در 0 پست تشکر شده
| سلام چرا بعد از اینکه در سایت google آدرس وبلاگم رو سرچ می کنم و روی لینکش کلیک می کنم هم خود وبلاگ باز میشه و هم صفحه مربوط به آپلود فایل ؟!! ( یعنی صفحه up.iranblog.com ) در صورتی که اگه مستقیما آدرس وبلاگ رو تو address bar وارد کنم همچین مشکی ندارم . آدرس وبلاگم اینه :mypictures.iranblog.com ممنون از راهنماییتون آخرين ويرايش به وسيله ghasedak_404 : 12-25-2009 در 01:53 PM | |||||||||
| | |
| | #258 (permalink) | |||||||||
| کاربر ثبت نام شده تاريخ عضويت: Jan 2010
از این کاربر 0 بار در 0 پست تشکر شده
| با سلام! در صفحه ميز كاربري ايران بلاگ، بخشي براي مديريت و مشاهده آخرين نظرات كاربران (براي هر مطلبي) وجود ندارد و براي مشاهده آن نظر بايد حتمي به بخش نظرات تو خود صفحه وبلاگ مراجعه شود. اين يك مشكل است. چون مثلا يك شخصي 100 ملب در وبلاگ نوشته و بازديدكننده آن وبلاگ براي مطلب 50 نظر ميگذارد. در اين صورت مدير وبلاگ از نظر آن بازديدكننده مطلع نخواهد شد. (چون هرروز كه نميتونه بره نظرات تمام 100 تا مطلب رو چك كنه!!!) اما بلاگفا اين امكان رو دارد. لطفا اين قابليت رو در مورد مديريت آخرين نظرات وبلاگ اضافه نماييد. با تشكر يا علي..... | |||||||||
| | |
| | #259 (permalink) | |||||||||
| کاربر ثبت نام شده تاريخ عضويت: Feb 2009
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 5 سپاس ها: 0
| با سلام چطور مي شود تاريخ پست هاي ارسالي را ويرايش كرد آي اين امكان هست مثلاً وقتي كه مي خوام يك پست هميشه قبل از پست هاي ديگه نمايش داده بشه. با تشكر | |||||||||
| | |
| | #260 (permalink) | |||||||||
| کاربر ثبت نام شده تاريخ عضويت: Mar 2010
| سلام لطفا کمک کنید من برای وبلاگم نویسنده تعریف کردم ولی با یوزر پسوردی که انتخاب کردم وارد نمیشه چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ | |||||||||
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از drbehnam بخاطر پست مفیدش | neginekavir (2 روز گذشته)
|
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| تخصصي ترين بررسي گوشي N81 8gb از شركت نوكيا | iran215 | معرفي گوشی های Nokia و لوازم جانبي | 1 | 02-17-2008 12:03 PM |
| ترفندهای ویندوز در این تاپیک | hesam_akbari | ترفندهای ریجستری و برنامه های کامپیوتری | 90 | 01-29-2008 12:19 PM |
| چگونه جذاب، فریبنده و دلربا باشیم؟ | hamid112 | روانشناسی | 0 | 11-03-2007 03:25 PM |
| ده نوتبوك برتر سال 2006 | kadkhoda_13 | لوازم جانبی کامپیوتر | 0 | 06-26-2007 01:00 PM |
| مهندسی برق | mary | گرایش های برق الکترونیک | 1 | 09-27-2006 11:28 AM |