| | #1 (permalink) | |||||||||
| کاربر قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
درجه: 62 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1595 / 1993 سپاس ها: 2,477
از این کاربر 6,068 بار در 3,614 پست تشکر شده
| گل بنفشه : این گل نماد پاکدامنی و فروتنی است و نماد اندیشه های ناگفته و سفر نیز میباشد. پیام این گل اینست: سفر بخیر گل نرگس:این گل نماد احترام و جوانمردی است. پیام این گل اینست: تا زمانی که تو در کنارم هستی خورشید بر من خواهد تابید گل آفتابگردان:نماد ستایش غرور و پرستش است گل زنبق:نماد اندوه و تاسف است گل لاله: نماد عشق تمام عیار است. پیام این گل این است: باورم کن معانی سمبلیک گل کاملیا کاملیای صورتی:پیام این گل اینست: در آرزوی تو هستم. کاملیای قرمز:پیام این گل این است: عشق تو همچون آتشی در قلب من است. کاملیای سفید : پیام این گل این است: تو در خور پرستشی معانی سمبلیک گل رز گل رز سرخ : نمایانگر عشق بی ریا و احترام و زیبایی است. پیام این گل این است: دوستت دارم گل رز سفید : نمایانگر پاکی سکوت و فروتنی است . پیام گل رز سفید این است: عشق من به تو عمیق و خالصانه است. گل رز صورتی : نمایانگر قدردانی ستایش و همدلی است.پیام گل رز صورتی این است: باورم کن ، تو خیلی دوست داشتنی هستی. گل رز بنفش:نمایانگر عشق در نگاه اول است. گل رز نارنجی:نمایانگر اشتیاق شیفتگی و آرزو است. غنچه رز:نماد پاکی و جوانی و عشق نو پااست. رز کاملا شکفته: پیامش این است: من به تو متعهد هستم و هنوز دوستت دارم
__________________ مهربان باش و دوست بدار ..... شايد که فردايی نباشد . ![]() آخرين ويرايش به وسيله star light : 09-04-2007 در 12:10 AM | |||||||||
| | |
![]() | |
| | #3 (permalink) | |||||||||
| کاربر قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
درجه: 62 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1595 / 1993 سپاس ها: 2,477
از این کاربر 6,068 بار در 3,614 پست تشکر شده
| آیا می دانید که این که این گلهای زیبا که شما هر روز با آنها سرو کار دارید، می توانند در خصوص شخصیت شما صحبت کرده و رازهای نهانی شما را آشکار کنند؟ بسیاری از مردم زندگی با گلها را، پاکی و زیبایی آنها می بینند و می سنجند. شما از چه گلی خوشتان می آید؟ زمانی که به دیدار یک دوست، عیادت یک بیمار، جشن نامزدی و ... می روید، چه گلی را برای هدیه دادن انتخاب می کنید؟ و آیا اصولاً با زبان گلها آشنایی دارید؟ ... پس کمی فکر کنید و بگویید چه گلی را دوست دارید تا ما شخصیت ناگفته شما را برایتان بازگو کنیم. رز سرخ از نادر گلهایی است که کمتر کسی می تواند به آن بی توجه باشد، زیبایی و بوی خوش آن معمولاً نظر هر بیننده ای را جلب می کند. این گل نشانه ی عشقی بی ریا، زیبایی، شجاعت و احترام به طرف مقابل است. بسیاری از مردم ، این گل را "گل عشق" نیز می نامند، چون تنها گلی است که با دادن آن نیاز به گفتن جمله "دوستت دارم" نیست. افرادی که به این نوع گل علاقه دارند و آن را برای هدیه دادن مناسب می دانند، معمولاً اشخاصی هستند با محبت و بی ریا و به عشق و دوستی میان آدمها، احترام می گذارند. رز سفید نشانه پاکی و معصومیت است. رازی که در این گل زیبا نهفته است می تواند برای دیگران احترام به ارمغان بیاورد. این گل نشانه ی پاکی، معصومیت، راز، سکوت، فروتنی و احترام متقابل است. روانشناسان این گل را نشانه "دوستی عمیق" می دانند. هدیه دادن رز سفید به دیگران یعنی:" علاقه من به تو عمیق و خالصانه است." این افراد محبتی خالصانه به دوستان خود دارند و معمولاً در سکوت، حرفهای خود را با آنها درمیان می گذارند. رز صورتی نشانه قدردانی، ستایش و همدلی است. صورتی در مجموع رنگ آرامش و صبوری است. می گویند افرادی که به این رنگ علاقه مندند، افرادی با وقار و بسیار با شخصیت هستند. این گل نشانه قدردانی از دیگران، وقار، ستایش، همدلی، لطافت و شادکامی است. رز صورتی بیش از هر چیز مترجم احساسات محبت آمیز شما به دیگران در پاسخ به رفتاری های نیک آنان است. هدیه دادن این رز به دیگران یعنی:" می دانم که تا چه حد مهربانی، پس تشکر متقابل مرا بپذیر." این افراد در همدلی و همیاری با دوستان زبانزد خاص و عام هستند. رز زرد نشانه شادی و نشاط، پاکی روح و رفاقت بسیار است. روانشناسان رنگ زرد را "زنده ترین" رنگ دنیا می دانند و معتقدند "زرد"ها یک شادی پنهان در خود دارند و می توانند آن را به دیگران منتقل کنند. اما نکته جالب آن است که این رنگ علاوه بر رفاقت، حسادت را نیز ترجمه می کند و نشانه شوق، حسادت و آغازی دوباره است و هدیه دادن آن به دیگران به معنای "فراموشم نکن و معذرت می خواهم" است. رز نارنجی این گل نشان از اشتیاق و شیفتگی دارد. آرزوهایی که به مرور شکل گرفته و در گذر زمان رنگ میگیرد. که گل که معمولاً به حالت غنچه وجود دارد، نماد پاکی و زیبایی، جوانی و "آغاز عشقی نوپا" است که می تواند پایدار باشد. هدیه دهندگان این گل، افرادی شیفته زیبایی ها و آغازگر دوستی های عمیق هستند. دوستی هایی که تا ابد برایشان پایدار مانده و به زندگی آنها رنگ و بوی اشتیاق و تحرک می دهد. ترکیبی از رز سفید و سرخ بسیاری از مردم بر این عقیده اند که دسته گل باید حداقل از دو نوع گل تشکیل شده باشد. این تنوع می تواند در جنس نبوده و تنها در رنگ خود را نشان دهد. ترکیب رز سرخ و سفید به مفهوم اتحاد و سازش دوستان با یکدیگر است! اتحادی که منشاء درونی داشته و به رغم برخی سازشهای اجباری، از بین نمی رود. این ترکیب زیبا در بطن خود نیز نشانه ای از صلح و آرامشی دارد که صفت بارز افرادی است که این انتخاب را کرده اند. گل داوودی از زیباترین و با دوام ترین گلهای موجود است. هرچند برخی معتقدند که اصولاً گل زشت وجود ندارد! داوودی همانطور که از صفات بارزش دوام و زیبایی است، دوستی هایی را نشان می دهد که واقعی هستند. هدیه دادن این گل به دوستان، ترجمه " تودوست فوق العاده ای هستی" می باشد. افرادی که به این گل علاقه دارند هفرادی صادق، راستگو و در دوستی ها ثابت قدم هستند. گل نرگس به رغم کوتاه بودن دوره فصلی این گل، یکی از نادر گلهایی است که به خاطر بوی فوق العاده اش، طرفداران زیادی دارد! معمولاً کسانی که این گل را هدیه می دهند، به طرف مقابل خود می گویند:" با اینکه وظیفه تو بود ولی من به تو گل دادم، آن هم گلی کمیاب و کمنظیر!" گل بنفشه گلی وحشی و زیبا! این گل همیشه نشانه اندیشه های ناگفته ای است که ممکن است برای همیشه در ذهن انسان باقی بماند. افرادی که این گل را به دوستان خود هدیه می دهند، می گویند:" هیچ گاه نمی دانی در اندرون من چه می گذرد. شاید روزی این اندیشه ها بر کاغذ سرازیر شود." گل بنفشه نشانه پاکدامنی، فرتنی و تواضع است. گل اقاقیا نشانه عشقی پاک و پنهانی است. بسیار کم پیش می آید که از این گل برای هدیه دادن استفاده شود، اما مفهوم آن ارائه یک دوستی پاک و صمیمانه است. دوستی که تا ابد هیچ خللی به آن وارد نخواهد شد. این افراد دارای روحی بلند و پاک هستند و دوستان خود را نه در ظاهر که در باطن دوست دارند. گل کاکتوس نشانه استقامت و پایداری است. کاکتوس را کسانی پرورش می دهند، که به راستی مقاوم و خستگی ناپذیرند. شاید هدیه دادن آن به دوستان به مفهوم خواهشی در زمینه استقامت است:" مقاوم و خستگی ناپذیر قدم بردار و نگذار مشکلات زندگی بر روح تو غالب شوند." هیچ گلی به اندازه کاکتوس نمی تواند نماد مقاومت باشد. این افراد روحی سرکش، مقاوم و خستگی ناپذیر داشته و بسیار پرتلاش هستند.
__________________ مهربان باش و دوست بدار ..... شايد که فردايی نباشد . ![]() | |||||||||
| | |
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |