| | #13 (permalink) | |||||||||
| کاربر تاريخ عضويت: Jan 2006
درجه: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 371 سپاس ها: 23
از این کاربر 122 بار در 71 پست تشکر شده
| معلوم شد خطر موشک های زمین به زمین ساخت ایران که توسط حزب الله شلیک می شود از خطر موتورسیکلت هم کمتر است، چون بعد از شلیک بیش از 2000 موشک به اسرائیل، به تعداد 30 نفر از نظامیان و غیرنظامیان اسرائیلی کشته شده اند، در حالی که در همین مدت حداقل 30 نفر غیرنظامی در جریان رانندگی با موتورسیکلت در تهران کشته شده اند. به عبارت دیگر برای کشتن هر اسرائیلی باید حداقل 70 موشک شلیک شود | |||||||||
| | |
| | #15 (permalink) | |||||||||
| کاربر فعال تاريخ عضويت: Aug 2005
درجه: 13 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 309 سپاس ها: 9
از این کاربر 88 بار در 67 پست تشکر شده
| به نظر من که باید این مقاومت حزب الله تا آخر ادامه داشته باشد تا این رژیم اسراییل به طور کلی ضربه ببیند و نابود شود. البته این کار خیلی دشوار به نظر میرسد چون آمریکا داره از اسراییل سر سختانه حمایت میکند. | |||||||||
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از googoori بخاطر پست مفیدش | ramin abi (02-21-2008)
|
| | #17 (permalink) | ||||||||||
| افشین ![]() تاريخ عضويت: Mar 2006
درجه: 33 [ ![]() ]سابقه: 81 / 819 سپاس ها: 159
از این کاربر 795 بار در 609 پست تشکر شده
| نقل قول:
| ||||||||||
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از afshin_saeidi بخاطر پست مفیدش | ramin abi (02-21-2008)
|
| | #19 (permalink) | |||||||||
| کاربر ثبت نام شده تاريخ عضويت: Feb 2008
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 سپاس ها: 12
| بنام هستی بخش وجود.کار اسرائیل غیر انسانی است وبا اعمال بشری تناقض عظیم دارد پس جواب اسرائیل فقط بااقامان امام مهدی که دیر نیست.به امید ان روز لحظه شماری خواهم کرد .یا حق. | |||||||||
| | |
| کاربران مقابل تشکر کرده اند از badi بخاطر پست مفیدش | ramin abi (02-21-2008)
|
| | #20 (permalink) | |||||||||
| بچه با ادب فروم (مدیر بخش گالری عکس) ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jun 2007 شهر: تبريز - آذربايجان
درجه: 43 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 322 / 1074 سپاس ها: 11,541
از این کاربر 5,560 بار در 2,350 پست تشکر شده
| با ديدن صحنه هاي جنايت رژيم متجاوز و اشغالگر قدس ، بار ديگر از درون دل اندوهگين شدم . تنها دعايي كه ميتوان نمود اين است كه : بار الها ؛ تو را قسمت ميدهيم به خون امام حسين و 72 تن از ياران با وفايش انتقام مردم ظلم كشيده و بيگناه فلسطين و لبنان را ، با ظهور آقا و مولايمان حضرت مهدي ( عج ) از رژيم متجاوز و ددمنش و خونخوار اسرائيل و آمريكا برگير . آمين يا رب العالمين
__________________ اگر خداونـد يک آرزوی انسان را برآورده ميکرد ٬ من بيگمان ٬ ديدن تـو را آرزو می کردم .... | |||||||||
| | |
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |