| | #1 (permalink) |
| همش یه خواب بود ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() عاشورا، روز شهادت حماسه سازان و اربعین، روز زیارت مرقد عاشورا سازان است. عاشورا، خروش خون حسین(ع) است و اربعین، پژواک این فریاد ظلم شکن است. عاشورا و اربعین، نقطه ابتدا و انتهای عشق نیست؛ بلکه چله عارفانه تشیع سرخ علوی است. عاشورا تا اربعین، نقطه اوج عشق حسینی است و در این چهل روز، حسین(ع) تنها سخن محافل است تا در طول عمر انسان، بهانه بیداری و ظلمستیزی باشد. عاشورا، زمانه خون و ایثار است و اربعین، بهانه تبلیغ و پیمان. در عاشورا، حسین(ع) با تاریخْ سخن گفت و در اربعین، تاریخ پای درس حسین(ع) نشست. عاشورا روز کشت "خون خدا" در کویر جامعه ظلمزده است و اربعین، آغاز برداشت نخستین ثمره آن. آری، اربعینْ فرصتی برای اعلام همبستگی با عاشوراست. هر اربعین حسینی، قاصد حماسه ای ماندگار، پیامدار استعلای ایمان، نشانهای از شکوه عشق، و برگ همیشه سبزی بر درخت هماره سرخ شهادت است. اربعین یک واژه نیست؛ کتابی قطور و پرماجراست. کتابی که گذر زمان و حادثههای زمین، هرگز نمیتواند نوشتههای آن را محو کند و البته کهنگی در آن راه ندارد. اربعین، هنرنامه مصوّر آرمان گرایی و حق یاوری است. اربعین، نشانهای بر اعتلای دین و بالندگی زمزمههای دعا و تلاوت قرآن در شب عاشورای حسینی است. اربعین، صدای عدالت و صداقت، و شاخههای درخت آزادگی است که از خاک کربلا روییده و تا ژرفای روزها و روزگاران ریشه دوانیده است. اربعین، جویبار همیشه جاری و سرخ تاریخ، و جوشش چشمههای خون خداوند از چهار سوی عالَم است. چهل روز متوالى از عاشورا تا اربعین در واقع مراسم دائمی و رسمى اعلام انزجار از ظالمان تاریخ است و در این اعتراض عمومى، امام حسین(ع) سمبل شجاعت، پایمردى و آزادگى و یزید نماینده و مظهر جور و فجور است. در این چهل روز یاد امام حسین(ع) صدرنشین محفل دلهاست و افکار عمومى بیش از هر حادثه مهم دیگرى تحت تاثیر حادثه کربلاست و این فرصت مناسبى است تا مردم، عشق به امام حسین(ع) و کینه و تنفر از قاتلان او را در دل خود بپرورانند و این کینه مقدس را با پوست و گوشت خود و فرزندانشان در آمیزند و عظمت گرمى حماسه عاشورا را به هر عصر و نسلى برسانند و شور عاشورا را هر سال تازه تر از سال گذشته بر پا کنند تا کلاس درس عاشورا هر سال با شکوهتر از سال پیش دائر گردد. چهل روز گذشت. نه اشکها در چشم دوام آوردند، نه حرفها بر زبان! روایت درد، آسان نیست. خاکهای بیابان میدانند که سیلی آفتاب یعنی چه! تشنگی را باید از ریگهای ساحل پرسید تا بگویند آب به چه میارزد؟! هم کوفه از سکوت پر بود و هم شام. تنگ راههای شام، انتظار کشیدند تا صدای قدمهای کسی بگذرد و دریغ! مسلمانان شهر بیگانهاند، غریبهاند با برادران خویش! حرفها فاسد شدهاند پشت میله های زندان سینهها. دستی بیرون نمیآید که سلامی را پاسخ دهد. فریاد را از قاموس کوفه و شام ربودهاند. ارادهها را چپاول کردهاند. دستها را بریدهاند. به آدمها یاد دادهاند خم و راست شوند. کسی نمیداند شجاعت چیست و جوانمردی را با کدام قلم مینویسند؟ چهل روز گذشت؛ نه از آب خبری شد، نه بابا! آسایش از فراز سرمان پر کشیده بود. چشمهایمان به تاریکی خرابه عادت کرده بود. اشکهایمان را چهل روز است که نشستهایم! چهل روز است که از پا ننشستهایم. زنجیر بر دستهایمان نهادند و در میدانهای شهر گرداندند؛ غافل که چلچراغ را به دیار شب میبرند. خواب کودکانمان را آشفتند تا بر مصیبتمان بیفزایند؛ غافل که ما صبر را سالهاست میشناسیم؛ ما صبر را در خانه علی علیهالسلام آموختهایم. از دشنه و دشنام کم نگذاشتند. از "گرد و خاک کردن" کم نگذاشتند تا حقیقت پاکیمان پوشیده شود؛ ولی چه باک! حقیقت، بینیاز از این گرد و خاک کردنهاست. حضرت دوست اگر با ماست، چه باک از این همه دشمنی! زبانها را دستور به سکوت دادند؛ ولی آنچه البته نمیپاید، سکوت است. قلبها را نتوانستند باز دارند از اندوه. مغزها را نتوانستند باز دارند از تأمل. خطبههای زین العابدین علیهالسلام قیام کرده بود و قد برافراشته بود در جمعیت تا پیامرسان خون تو باشد. طنین شهادت تو، پردهها را لرزاند، ریسمانها را گسیخت و قلبها را گشود؛ چهل روز گذشت. اما چهل سال دیگر و چهارصد سال،... هم بگذرد، صدای "هَل مِن ناصر یَنصُرنی" تو بیجواب نخواهد ماند. روزگار اینچنین نخواهد ماند. دولتِ ظالمین پایدار نخواهد ماند. قرنها میروند و میآیند و میدانی که پرچم گلگونت هم بر زمین نخواهد ماند ای حسین فاطمه!
__________________ بخوام از تو بگذرم ، من با یادت چه کنم تو رو از یاد ببرم ، با خاطراتت چه کنم حتی از یاد ببرم تو و خاطراتتو بگو من با این دل خونه خرابم چه کنم ![]() |
| |
| The Following 10 Users Say Thank You to amir-gh For This Useful Post: | ماهتیسا (02-04-2010),
ارتشبد (02-03-2010),
kalantar48 (02-04-2010),
no.one (02-03-2010),
زهره جونم (02-04-2010),
p h o e n i x (02-05-2010),
ramin abi (02-04-2010),
saman_blue boy (02-03-2010),
پري قصه ها (02-04-2010),
کیا (02-04-2010)
|
| | |
| | #2 (permalink) | |||||||||
| این کاربر از فروم اخراج شد ![]() ![]() تاريخ عضويت: Dec 2009 شهر: جایی برای هیچکس
درجه: 37 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1376 / 1376 سپاس ها: 924
از این کاربر 754 بار در 539 پست تشکر شده
| حسین ابن علی.....مظهر عشق واقعی. منم چهلمین روز از این حادثه ی عظیم دنیای اسلام رو تسلیت میگم. | |||||||||
| |
| | #3 (permalink) |
| ان الله مع الصابرین ![]() ![]() ![]() ![]() | و الله ان قطعتم يميني اني احامي ابدا عن ديني. ایام اربعین حسینی و عزاداری سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) رو به همه مسلمانان جهان و دوستانم در این فروم تسلیت میگم. ان شاء الله به حق امام حسین شاهد ظهور امام برحق ، ذخیره خدا برای آخرالزمان، حضرت حجت بن الحسن،روحی فداه، باشیم.
__________________ ملت ايران در روز 22 بهمن با آگاهي، بصيرت، همت و توفيق الهي پاسخ كوبندهاي به همه مخالفان نظام جمهوري اسلامي داد و حجت را بر همه تمام كرد. (مقام معظم رهبری، آیت الله خامنه ای، 28 بهمن 1388) -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_ :: مرگ بر اسرائیل | مرگ بر آمریکا | مرگ بر انگلیس | مرگ بر منافق :: |
| |
| | #4 (permalink) | |||||||||
| - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Feb 2009 شهر: تهران
درجه: 74 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2764 / 2764 سپاس ها: 3,174
از این کاربر 4,091 بار در 2,608 پست تشکر شده
| منم به همه دوستان عزیز تسلیت میگم
__________________ ترس، ترسم از ترسه تو بوده، برای خواستن عشقم، نیاد اون روزی که دیره واسهی داشتنه عشقم، نیاد. ترس، ترسم از اینه که یهروزی، من به یادته تو نباشم، دیگه دل سرد بشم از تو برمو با تو نباشم. ترسه من اینه که روزی رویه قولم پا بذارم، واسه بدبینی و حرفات تو رو تنها بذارم، ترسه من از خندههایه تلخ و بیروحه لبه توست، کاش بدونی دل تنهام گم شده تو این شب توست. ترس، ترسم اینه دیر بفهمی عشقه پاکو تو نگاهم، دیگه آروزم نباشه بمونیم همیشه با هم | |||||||||
| |
| | #5 (permalink) | |||||||||
| DiDaX ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jul 2008 شهر: خیلی دور خیلی نزدیک
درجه: 37 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 272 / 908 سپاس ها: 1,767
از این کاربر 1,171 بار در 672 پست تشکر شده
| منم اربعین حسینی رو به همه دوستان و عاشقان حسینی تسلیت میگم
__________________ سایه ها نتیجه ی پشت کردن دیوارها به آفتابند ، گستاخی دیوار ها را تقلید نکنیم تا آفتابی بمانیم !! | |||||||||
| |
| | #7 (permalink) | |||||||||
| مدیربخش اطلاعات عمومی و... ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Oct 2009 شهر: پاریس کوچولو
درجه: 47 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1734 / 1734 سپاس ها: 2,424
از این کاربر 1,990 بار در 1,561 پست تشکر شده
| منم به همه دوستان عزیز تسلیت میگم
__________________ مهم نیست شیر باشی یا آهو مهم اینست با تمام توان شروع به دویدن کنی | |||||||||
| |
| | #8 (permalink) |
| ساکت باش! ![]() ![]() ![]() | تسلیت عرض میکنم...
__________________ ![]() یاد گرفته ام که: 1- با "احمق" بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه ی خویش خوشبخت زندگی کند. 2- با "وقیح" جدل نکنم، چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می سازد. 3- از "حسود" دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم، باز هم از من بیزار خواهد بود. 4- "تنهایی" را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم... |
| |
| | #9 (permalink) | |||||||||
| مدیر بخش اطلاعات عمومی و ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Sep 2009 شهر: شهر من شهر قشنگ قصه هاست
درجه: 46 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1717 / 1717 سپاس ها: 2,988
از این کاربر 2,426 بار در 1,394 پست تشکر شده
| منم تسلیت میگم به دوستان عزیز
__________________ اولش یک نگاه ساده بود یک نگاه کودکانه ای که تکیه بر غرور داده بود حالت عجیب آشنا شدن با ترنم غریب درد همنوا شدن پله پله این مسیر سخت شد ،دراز شد چکه چکه این نگاه داغ شد ، نیاز شد .... | |||||||||
| |
| | #10 (permalink) | |||||||||
| باور کنیم که خدا عاشق ماست ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jun 2009
درجه: 42 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 1567 / 1567 سپاس ها: 1,321
از این کاربر 1,981 بار در 1,552 پست تشکر شده
| من هم تسلیت میگم به دوستان و کاربران عزیز ایران بلاگ
__________________ مشكلات خود را بر ماسه ها بنویسیدو موفقیت هایتان را بر سنگ مرمر. | |||||||||
| |
![]() |
| ابزار هاي گفتگو | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
| |
گفتگو هاي مشابه | ||||
| نام گفتگو | شروع کننده گفتگو | تالار | پاسخ ها | آخرين پست |
| اس ام اس و پیامک مخصوص اربعین حسینی | nimaonline | بلوتوث ,SMS , MMS , EMS , VMS | 0 | 01-31-2010 07:35 PM |
| اس ام اس و پیامک مخصوص اربعین حسینی | nimaonline | بلوتوث ,SMS , MMS , EMS , VMS | 17 | 01-30-2010 10:58 PM |
| اربعین در فرهنگ اهل بیت علیهم السلام | IldiriM | كربلا و عاشوراء و مسايل مربوطه | 16 | 09-17-2008 05:31 PM |
| پژوهشی بر اربعین حسینی | IldiriM | مذهب | 5 | 06-15-2008 08:51 PM |