http://up9.iranblog.com/images/fknb8ukl3i2c4bo8jwhj.gif

آپلود عکس و فایل ایران بلاگ

+ پاسخ گويي به اين گفتگو
نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام گفتگو: صدای لق لق در سمت شاگرد

آواتار Azmeyghun
    تاريخ عضويت : Oct 2008
    شهر : تهران - سید خندان
    سپاس
    64
    تشکر شده 42 بار در 34 پست

پيش گزيده صدای لق لق در سمت شاگرد

میدونم بسیاری از دوستان در کیلومترهای 5000 تا 10000 با این دردسر مواجه شدند. صدای لق لق در سمت شاگرد که به تدریج زیاد میشه و به نظر از ستون در میاد. در های سنگین سمند . من مشکل رو خیلی ساده حل کردم ! شما چطور؟ بیاین راجع به این کمی صحبت کنیم . ممنون ! icon_cool
    Azmeyghun icon_358

آواتار Ali Suzuki
    تاريخ عضويت : Feb 2007
    شهر : تهران_قیطریه
    سپاس
    466
    تشکر شده 1,516 بار در 1,100 پست

پيش گزيده

من مشکلی نداشتم،دقیقا چه صدایی مد نظرتون هست؟
    Sport Samand سابق

آواتار Azmeyghun
    سپاس
    64

پيش گزيده صدایئ که به ظاهر از ستون در میاد

این صدا شبیه ول بودن قطعه مثل میله قفل در یا قرقره کمربند در داخل ستون است.
    من در خیلی سمندها دیدم. شما چطور؟
    ولی به راحتی قابل حل است. icon_mrgreen
    Azmeyghun icon_358

تاريخ عضويت : Aug 2009
    شهر : شاهین شهر
    سپاس
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط azmeyghun مشاهده گفتگو
    این صدا شبیه ول بودن قطعه مثل میله قفل در یا قرقره کمربند در داخل ستون است.
    من در خیلی سمندها دیدم. شما چطور؟
    ولی به راحتی قابل حل است. Icon_mrgreen
    سلام
    خوب شما این مشکل رو چطوری حل کردی مال من از تو ستون جایی که کمر بند می خوره صدا میده

تاريخ عضويت : Jun 2008
    شهر : خوزستان،بهبهان
    سپاس
    27
    تشکر شده 45 بار در 27 پست

پيش گزيده

سلام ..اگه میشه راه حلشو بگین منم این مشکل رو دارم

آواتار Azmeyghun
    سپاس
    64

پيش گزيده راه حل اینجاست !!!

دوستان میبینیم که مشتریمون زیاد شده !!! اگه بیشتر ببینن بیشتر هم میشه چون من میدونم خیلی ها با این مشکل دیر یا زود مواجه میشن !!! به هر حا دوستان این فروم برای همینه دیگه !
    عرضم خدمتتون که این صدا من رو هم گول زد و با مراجعه به تعمیرگاه روش باز کردن تزئینات و روکش ستون در رو یاد گرفتم و افتادم به جون اون. وایرهای داخل ستون همه نوارپیچ شده است و اصلا صدائی نمیدهد. قرقره کمربند هم محکم بود. حتی چسب دوطرفه زه هم محض اطمینان بین کاور قرقره به نزدیکترین محل محتمل گذاشتم تا مطمئن بشم. خلاصه نتیجه تلاشی بیحاصل بود.
    یک روز که برای بازدید از کارخانه ای به اهواز رفتم تصادفی دیدم تاکسی سمند فرودگاه هم همین مشکل رو داره. راننده میگفت کلافه شده ولی علتش رو نفهمیده.
    توی راه که میرفتیم و این در سمفونی تق لق تق لق رو میزد ، دستم که بیرون از ماشین بود رو کمی به در فشار دادم. با تعجب صدا کم شد. در رو با فشار به سمت خودم کشیدم، صدا قطع شد! ول کردم! برگشت.
    ای بابا پس این ایراد اینقدر الکی بوده ما درو پیکر ماشین رو باز کرده بودیم؟ رگلاژ در ؟؟؟
    بله دوستان بلافاصله که به تهران برگشتم پیچ گوشتی شش پر ( اصطاحا رنوئی) رو برداشتم و رگلاژ در رو کمی تغییر دادم به شکلی که در رو کمی بالاتر و تو تر نگه داره. میله رگلاژ درست روی ستون دره. جائی که زبونه و شکاف در داخلش میشه. در سمندهای ال ایکس برای نرمی باز و بسته شدن در روکش پلاستیکی هم گذاشتن که اوائلش خیلی خوبه ولی به تدریج که بر اثر باز و بسته شدن در خورده شد، صدا شروع میشه و چون این زبونه روی ستون در سوار شده صدا داخل ستون که محفظه توخالیه میپیچه و آدم خیال میکه از ستون دره.
    دوستان در ضمن دقت کنن. رگلاژ در رو یکدفعه به هم نزنید. پیچها را آنقدر شل کنید که زبانه نه با فشار دست ولی با تقه های ته دسته پیچ گوشتی 1 میلیمتر 1 میلیمتر جابجا بشه. با 2 میلیمتر جابجائی به سمت داخل ماشین و 2 میلیمتر به سمت بالا شروع کنید و تست کنید. بعد 1 میلیمتر 1 میلیمتر ادامه بدهید.
    البته به احتمال بسیار قوی اولین اصلاح رگلاژ به شما جواب خواهد داد.
    موفق باشید. از اینکه زیاد توضیح دادم عذر میخوام ولی امیدوارم به دردتون بخوره. ممنون
    عکس هاي پيوست  
    Azmeyghun icon_358

تاريخ عضويت : Apr 2011
    شهر : تهران
    سپاس
    0
    تشکر شده يک بار در يک پست

پيش گزيده نقل قول : صدای لق لق در سمت شاگرد

ازشما خيلي ممنوم.اين صدا منو ديونه كرده بود و با راه حل شما يكم رگلاژ رو تغيير دادم و صدا به طور كلي قطع شد.خدا خيرتون بده. راحت شديم. بازم ممنون

Tags for this Thread

قوانين ايجاد گفتگو در تالار