سوالات و مشکلات مربوط به زبان ویرژوال بیسیک فقط در این تایپیک مطرح کنید

سوالات و مشکلات مربوط به زبان ویرژوال بیسیک فقط در این تایپیک مطرح کنید
slam agha yashar khobi agha irad in khat barname chie? manoon misam javabamo bedi Private Sub cmRun_Click() intNum1 = InputBox("Enter First Number", "Get Number 1") ntNum2 = InputBox("Enter Second Number", "Get Number 2") intResult = intNum1 * intnum2 MsgBox intNum1 & " * " &intnum2& " = "&intResult, , "Result" End Sub to khat akhar az in irad migire " = "
سلام خسته نباشید.
ببخشید من یه سوال در مورد VB.net یا VB2005 داشتم. منتظر جواب هستم هر چه زودتر بهتر
سوال: می خواستم بدونم اگه بخوایم در ویژوال بیسیک یک بانک اطلاعاتی را با پرینتر چاپ کنیم باید از چه کدی استفاده کنیم؟
منظورم این است که اگر بخواهیم در یک دفترچه تلفن، بانک اطلاعاتی اون رو چاپ کنیم باید چه کاری انجام دهیم؟
باتشکر
سلام آموزش ساخت يه دفترچه تلفن رو ميخواستم
icon_arrow یه نرم افزار فارسی خوب برای آموزش ویژوال بیسیک می خواستم
با عرض سلام
من میخواستم در فرم اصلی چند textbox قرار بدم و توی این textbox ها که در فرم اصلی هست داده هایی از کاربر گرفته بشه و توی پایگاه داده ای مانند اکسس ذخیره کنم (برای هر نفر که داده ها برایش ذخیره می شود یک فایل اکسس مثلا اطلاعات textbox1 در اولین خانه اکسس وبه همین ترتیب تا آخرین textbox)و بعد فایل قابل نمایش باشه (با نامی که اطلاعات داده ی او ذخیره شده) + ما بتونیم با اون اسم سرچ کنیم.
اگه کسی میتونه حتی بگه چه قسمتی یا چه عنوانی از چه کتابی باید بخونم هم بگه ممنون میشم ، فوری فوتی کمک
اغلب فکر ميکنيم چون خيلي گرفتاريم به خدا نميرسيم
اما واقعيت اين است که چون به خدا نميرسيم خيلي گرفتاريم.

سلام دوستان
من جواب همه رو بلدم فقط فکر نمیکنید اینطور که شده شلوغ میشه ؟
آخه همه سوالها خیلی بده یه جا باشه
برای جستجو هم خوب نیست !
بهتره هر کس سوال خودشو تو تایپیک جدا بزنه تا بهتر بشه جواب داد
salam , ye barname mikham benevisam ke jadval zarbe 10*10 bashe va be tore sutunio satri ba ham jam beshan
آقای e20005ir و arashk_at به نظر من این خواسته ی شما مربوط به بخش دانلود سرور باشد.
سایت منبع سورس کد چی سراغ دارید ؟