دوستان توجه کنند سوالات و مشکلات خود مربوط به PHP-Nuke پی اچ پی ناک را در این تایپیک مطرح کنید و از باز کردن تایپیک جداگانه خوداری کنید

دوستان توجه کنند سوالات و مشکلات خود مربوط به PHP-Nuke پی اچ پی ناک را در این تایپیک مطرح کنید و از باز کردن تایپیک جداگانه خوداری کنید
با سلام خدمت مدیران عزیز اگر سئوال خود را در جای نا درستی بیان کرده ام ببخشید چون خیلی گشتم جای مناسب پیدا نکردم من مشکلی دارم اگر کمک کنید سپاسگذارم فورمی دارم که وقتی کاربر پسورد خود را اشتباه وارد کرده است پسورد به ایمیل آن ارسال نمی شود ولی سیستم اعلام می کند که پسورد و طریقه دریافت به ایمیل شما ارسال شده است ولی در ایمیل چیزی ارسال نمی کند آیا این مشکل را می توانم برطرف کنم یا اینکه از سرور سایت هست این مشکل اگر راهنمائی کنید سپاسگذارم
icon_306icon_306icon_306
با سلام خدمت مدیران عزیز اگر سئوال خود را در جای نا درستی بیان کرده ام ببخشید چون خیلی گشتم جای مناسب پیدا نکردم من مشکلی دارم اگر کمک کنید سپاسگذارم فورمی دارم که وقتی کاربر پسورد خود را اشتباه وارد کرده است پسورد به ایمیل آن ارسال نمی شود ولی سیستم اعلام می کند که پسورد و طریقه دریافت به ایمیل شما ارسال شده است ولی در ایمیل چیزی ارسال نمی کند آیا این مشکل را می توانم برطرف کنم یا اینکه از سرور سایت هست این مشکل اگر راهنمائی کنید سپاسگذارم
icon_306icon_306icon_306
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت بنده حدود سه روز یک سئوال کردم نمیدونم جای بد این پرسش را بیان کرده ام که پاسخ دریافت نکردم یا اینکه قوانین سایت را رعایت نکردم به هر جهت از تک تک زحمت کشان تقدیر و تشکر می کنم به امید و ارزوی سلامتی برای دوستان
icon_306icon_306icon_306
با سلام به همه اساتید من امشب با نیوک آشنا شدم البته قبلا با جوملا کار کردم و نصب آسونی داشت حالا می خوام نیوک روی لوکال هاست نصب کنم این خطا رو میده؟
Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\EasyPHP-5.3.2\www\jask11\install\index.php on line 61
با ومپ سرور هم تست کردم اما نشد؟؟
چطور می تونم اصلاحش کنم؟؟؟
با تشکر