http://up9.iranblog.com/images/fknb8ukl3i2c4bo8jwhj.gif

آپلود عکس و فایل ایران بلاگ

+ پاسخ گويي به اين گفتگو
نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام گفتگو: انتشار نسخه 2.0.2 نيوك Evo

آواتار k!ng
    تاريخ عضويت : Aug 2005
    سپاس
    848
    تشکر شده 2,494 بار در 1,379 پست

پيش گزيده انتشار نسخه 2.0.2 نيوك Evo

با سلام خدمت تمامي دوستان گرامي

بعد از مدت ها درگيري و كار بروي نسخه هاي قديمي نسخه جديدي ارائه كرديم با نام Nuke Evolution Persian V2.0.2 كه ميتوان يكي از بهترين نسخه ها و كامل ترين نيوك حاظر اعلام كرد.

در اين نسخه اخرين بروز رساني ها و اخرين پچ ها و فيكس ها قرار داده شده.
    سعي كرده ايم تا حد امكان اين نيوك را براي كاربران ساده كنيم با امكانات عالي.

امكانات اين نسخه:

Nuke Sentinel 2.5.05 , PHPBB 2.0.22 , Nuke Patched 3.2

NSN NukeProject 2.0.0 | Site Map | NSN News | Fancy Newsletter 2.5 | Spambot Killer | MYSQLi Support | NSN Supporters | Simplified Downloads | Shout Box 8.5.2 | Sommaire Parametrable 2.1.2 | AvantGo 1.0.0 | Legal Notices 1.0.4 | Thanks_Post | Simple_Subforums_MOD | lazy_google_tap_812 | Uploads 4.4.0 | Cash_Mod_2.2.5 | Theme chromo V2 | Theme RD-TheLight V2 | Cache Admin Panel | Link To Us V2.0 | Theme Management | 4nWhoIsOnline V 0.91 |

ميتوان اشاره كرد.

دوستان گرامي ميتوانند اطلاعات مورد نياز خود را در سايت نمايندگي اين نيوك دريافت نمايند.

همچنين ميتوانيد قالب هاي مورد نياز خود را از سايت Http://Evo-Designs.Com دريافت نمائيد.

Http://Nuke-Evolution.Ir | Http://Evo-Persian.Com

با تشكر از تمامي دوستان كه ما را در انتشار اين نسخه همياري كرده اند.
    بر سر گور کشیشی در کلیسای وست مینستر نوشته شده است: «کودک که بودم می خواستم دنیا را تغییر دهم. بزرگ تر که شدم متوجه شدم دنیا خیلی بزرگ است من باید انگلستان را تغییر دهم. بعدها انگلستان را هم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم. در سالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده ام را متحول کنم. اینک که در آستانه مرگ هستم می فهمم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم، شاید می توانستم دنیا را هم تغییر دهم.

ثبت دامین و هاستینگ - ایجاد وبلاگ رایگان

2. کاربران مقابل به k!ng عزيز بابت پست مفيد تبريک گفته اند :

jupi (05-05-2008)

قوانين ايجاد گفتگو در تالار