روزنامه "کراسنایا زویزدا"، خبرگزاری «ریا نووستی» روسیه، 30 مهرماه
کاخ سفید فروش 75 جنگنده "اف-35" به اسراییل را تایید کرد. چندی قبل نیز پنتاگون صدور بمب های هوشمند به این کشور را که از قدرت بالایی برخوردار بوده و برای انهدام مراکز حفاظت شده زیر زمینی بکار می رود را آغاز کرده است. رادار سیار an/tpy-2 برای رویت و ردیابی موشک های بالستیکی بلافاصله بعد از پرتاب نیز به اسراییل مستقر شده است.
بنا به نظر برخی از ناظران این عوامل نشان دهنده آنست که واشنگتن قصد دارد به کمک اسراییل به ایران حمله کند.
"سمیون باگداساروف" نماینده مجلس دومای روسیه در پاسخ به این سئوال که آیا خاورمیانه در آستانه جنگی جدید قرار دارد؟ گفت البته، اوضاع در خاورمیانه در حال حاضر بگونه ای است که مناقشه نظامی هر آن می تواند در آن شعله ور شود. اینکه ایهود باراک وزیر دفاع اسراییل اخیرا این مسئله را بارها اعلام کرده می تواند گویای این حقیقت باشد. باید یاد آوری کنم که تابستان سال جاری نیروی هوایی اسراییل مانور گسترده ای را با شرکت بیش از صد هواپیما انجام دادند که در جریان آن مسائل حمله هوایی به تاسیسات هسته ای ایران تمرین شد.
وی افزود ایران نیز به نوبه خود برای پاسخگویی آمادگی خود را نشان می دهد. بعنوان مثال تابستان طی چند نوبت مانورهای مختلفی در میان نیروهای مسلح ایران برگزار شد که در آن مسائل دفع تهاجم از سوی آمریکا و اسراییل تمرین شد.
نماینده مجلس دومای روسیه در ادامه گفت حقیقت امر آنست که ایالات متحده آمریکا دائما وجود برنامه های نظامی برای حمله به ایران را رد می کند. البته تا اندازه ای هم می تواند اینطور باشد چرا که اوضاع دشوار در عراق و افغانستان به کارشناسان راهبردی آمریکا اجازه نمی دهد که تاریخ معینی را برای حمله به ایران مشخص کنند. اما من شخصا از جمله کسانی هستم که مطمئن اند این حمله انجام خواهد شد.