با سلام
چند وقت است که دیگر از طریق فلدر آبشن نمی توانم گزینه فایلهای مخفی را فعال کنم . هر بار که آن را فعال میکنم و فلدر آبشن را میبندم به حالت اول بر میگردد و فایلها و فولدرهای مخفی را نشان نمیدهد . چه کنم ؟؟؟
با تشکر
با سلام
چند وقت است که دیگر از طریق فلدر آبشن نمی توانم گزینه فایلهای مخفی را فعال کنم . هر بار که آن را فعال میکنم و فلدر آبشن را میبندم به حالت اول بر میگردد و فایلها و فولدرهای مخفی را نشان نمیدهد . چه کنم ؟؟؟
با تشکر
احتمالا فایل شما Read-only است
ربطی به Readonly داشتن نداره . سیستم شمادچار ویروس شایعه ای شده که اجازه نمیده فایلهای hidden رو مشاهده کنید . چون این ویروس به صورت مخفی احتمالا در داخل هر یکی از درایوهایتهان مخفی شده . که با باز کردن هر درایو به صورت اتوران فعال میشه . با این برنامه ها میتونید این ویروس رو از بین ببرین
شما با این برنامه ها هم میتونید این ویروس رو پاک کنید
NoAutorun
NoHidden
RegRepair
به نظر من هم هیچ ربطی بهRead Only نداره .به احتمال زیاد به ویروس ربط داره .
می تونید این کار رو هم امتحان کنید :
از منوی tools گزینه folder Option و بعد در سربرگ View دکمه Restore defultرو بزنید و بعد ok.
شاید این کار هم کارساز باشه.
مشکل شما ویروس اتوران هستش که کاملا قابل حله
avast رو دانلود کن موقع نسبش برو تو کاستومایز و اسیکناش رو غیر فعال کن تا مثل eset سبک بشه سه سوت برات پاک میکنه
با تشکر از راهنمایی شما
این برنامه بهترین برنامه برای از بین بردن ویروس های اتورانیه که معمولا از فلش منتقل میشه
این برنامه هم ویروس رو از بین میبره هم قسمت های اسیب دیده ویندوز رو ترمیم میکنه
با این برنامه خیلی وقته دارم کار میکنم . الان با وجودی که این ویروس خیلی شایعه شده فکر کنم هر کسی لازمه این برنامه رو داشته باشه .
بعد از نصب برنامه هاردتون رو اسکن کنید .. فقط یه قسمتی هست که یه تیک رو باید بزنید که با بالا اومدن هر بار ویندوز این برنامه هم بالا بیاد . این کارو حتما بکنید