http://up9.iranblog.com/images/fknb8ukl3i2c4bo8jwhj.gif

آپلود عکس و فایل ایران بلاگ

+ پاسخ گويي به اين گفتگو
نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام گفتگو: مشکل نشت بنزین

آواتار enxo
    تاريخ عضويت : Feb 2008
    سپاس
    44
    تشکر شده 50 بار در 35 پست

پيش گزيده مشکل نشت بنزین

دیروز این ماشین ما (لگن!) از زیر کنستر(اسمشو نمیدونم درست نوشتم یا نه!) بنزین قطره قطره می چکید. بردمش تمیرگاه گفت از حباب گیره. حباب گیرو عوض کرد ولی باز هم مشکل هنوز ادامه داره این دفه از حباب گیر بنزین میریزه.
    حباب گیر 4تا لوله داره که 3تاش وصله و یکیش آزاده . از همون که آزاده بنزین میریزه.
    کسی اگه تجربه داره یا می دونه مشکل کجاس یه کمکی کنه! مرسی!http://forum.iranblog.com/images/smilies/icon_arrow.gif

آواتار aminkhan
    تاريخ عضويت : May 2007
    سپاس
    9
    تشکر شده 18 بار در 9 پست

پيش گزيده

ماشین منم همیشه ازش بوی بنزین میاد چه وقتی که باکش پر باشه چه وقتی که باکش خالی باشه ولی بیشتر موقعی که رو شنه یا تازه خاموش شده بو میاد حتی بعضی موقعها داخل ماشین بو هم میاد
    ولی به ظاهر نشتی نداره و نرمال مصرف میکنه

آواتار enxo
    سپاس
    44

پيش گزيده

کسی نمی دونه علتش چیه؟!!!!!

آواتار Ali Suzuki
    تاريخ عضويت : Feb 2007
    شهر : تهران_قیطریه
    سپاس
    466
    تشکر شده 1,516 بار در 1,100 پست

پيش گزيده

آیا درب باک ماشین شما به هنگام باز کردن به سختی باز میشه؟اگه به این صورت هست لوله بخارات بنزنی شما گرفته و باید کل باک مورد بازبینی قرار بگیره! ممکنه پمپ بنزن هم نشت داشته باشه!

در ضمن بدین درب باک براتون آب بندی کنن!شاید معنی این حرف رو نفهمید ولی به نمایندگی بگین این کارو واستون میکنه!icon_cool
    Sport Samand سابق

آواتار aminkhan
    تاريخ عضويت : May 2007
    سپاس
    9
    تشکر شده 18 بار در 9 پست

پيش گزيده

من چی؟
    ماشین منم همیشه ازش بوی بنزین میاد چه وقتی که باکش پر باشه چه وقتی که باکش خالی باشه ولی بیشتر موقعی که رو شنه یا تازه خاموش شده بو میاد حتی بعضی موقعها داخل ماشین بو هم میاد

آواتار Ali Suzuki
    تاريخ عضويت : Feb 2007
    شهر : تهران_قیطریه
    سپاس
    466
    تشکر شده 1,516 بار در 1,100 پست

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط aminkhan مشاهده گفتگو
    من چی؟

نقل قول نوشته شده توسط Sport Samand مشاهده گفتگو
    آیا درب باک ماشین شما به هنگام باز کردن به سختی باز میشه؟اگه به این صورت هست لوله بخارات بنزنی شما گرفته و باید کل باک مورد بازبینی قرار بگیره!
    در ضمن بدین درب باک براتون آب بندی کنن!شاید معنی این حرف رو نفهمید ولی به نمایندگی بگین این کارو واستون میکنه!icon_cool
    در کل ماشین شما بخارات بنزنی رو خالی نمی کنه و ÷س می زنه!! تازگی ها چیز دیگه ای جز بنزنی داخلش نریخیتی مثل قرص اکتان یا مایع انژکتور شور؟؟؟ در ضمن هر چه سریع تر مشکل رو رفع کن! رانندگیت چطوریه؟زیاد با فرمون بازی میکنی؟

اینایی که می پرسم واقعا ربط داره پس درست جواب بده!icon_cool
    Sport Samand سابق

آواتار enxo
    سپاس
    44

پيش گزيده

من هم فکر می کنم مشکل از باک باشه ولی این تعمیرکارا زحمت نگاه انداختن به باک رو به خودشون نمی دن! هرجا میرم اول میگه حبابگیر. هرچی میگم ایراد از اون نیست باز حرف خودشونو میزنن.نمایندگی هم که از همه بدتره هروقت بردم نمایندگی یه ایراد بهش اضافه کردن. فعلا در باک و یه سوراخ کردم تا یه تعمیرگاه حرفه ای پیدا کنم

آواتار Azmeyghun
    تاريخ عضويت : Oct 2008
    شهر : تهران - سید خندان
    سپاس
    64
    تشکر شده 42 بار در 34 پست

Smile حباب گیر سه لول و چهار لول ( مدار طرح قدیم و جدید)

من سایپا 141 داشتم سری اولی بود، انژکتور زیمنس ، حباب گیرش سه لوله بود ، بعدا حبابگیرها رو 4 لول کردن. وقتی حباب گیرش خراب شد، نمایندگی اونو با 4 لول عوض کرد و دقیقا همین مشکل پیش اومد و بنزین از صندوق از همون لوله ول سرازیر میشد. من خونه حبابگیر رو مدارش رو عوض کردم ( یعنی همون قمقمه جدید ولی با لوله کشی به سبک حبابگیر قدیم) و جالب اینجاست که مدار لوله حبابگیر قدیم مسیر ول نداشت و بخوبی هم کار میکرد. این کار نتیجه داد و قطره ای هم بنزین نمیریخت. مشکل شما هم قاعدتا باید همین باشه. موفق باشید. icon_cool
    Azmeyghun icon_358

آواتار mmreza
    تاريخ عضويت : Jul 2007
    شهر : کنار شما دوستان
    سپاس
    207
    تشکر شده 91 بار در 74 پست

پيش گزيده

سلام
    1- باک را لب به لب پر نکنید زیرا بنزین به لوله های تخلیه گاز رفته کنیستر را خراب کرده و قوطی سیاه بخار گیر بنزین را با احیا کردن ذغال آن ازبین میبرد و این دردسرها بوجود میآید پس ماشین انژکتوری را لب به لب باک به هیچ عنوان پر نکنید و قطعات را که گفتم عوض کنید

Tags for this Thread

قوانين ايجاد گفتگو در تالار