بچه ها من میخوام 1 گلف جی تی آی بگیرم
زیاد اطلاعات ندارم راجبش
از گلف بازایی که توو این زمینه استخوان خوورد کردن!!!خواهش میکنم که منو راهنمایی کنن
مرسی
حسین از پاسداران
بچه ها من میخوام 1 گلف جی تی آی بگیرم
زیاد اطلاعات ندارم راجبش
از گلف بازایی که توو این زمینه استخوان خوورد کردن!!!خواهش میکنم که منو راهنمایی کنن
مرسی
حسین از پاسداران
سلام
من خودم تجربه گلف 1800 gti رو داشتم
ولی موتور های 2000 سی سی 16 سوپاپ برای گلف هست و شاسیش جواب میده
چیزی که هست بهتره بگی گلف GT به این دلیل که راه اندازی انژکتور این موتورها زاحت نیست پس بجای انژکتور باید کاربراتور بزاری
این مدل موتور ها از 800 هزار تا 1100 خرجشه
گیربکسش 200-250
یه رادیاتور بزرگتر هم می خواد
همون جوری که خودت می دونی ترمز های گلف زیاد قوی نیست پس باید یه قکر ترمزاش باشی.
گلف کلا ً نسبت به مثلا ً 206 فرمونش کند تره و وزن شو می ندازه دو چر خای جلو واسه همینم هست که لنتای ترمز جلوش زودتر باید تعویض بشه
200-400 هم باید براش کمک فنر و فنرای ریس بخری ( عقباشم فنر لوله) ولی رانندگیش خیلی خشک می شه
لاستیک های گنده هم زیرش بندازی سری پیچا اذیتت می کنه
منبع وسط اگزوزشم بردار.
این جوری تقریبا یخ گلف ساده GTi میشه
اینم باید بگم که گلف دنده 1و2 خیلی وحشیه 3 خوبه 4 واسه اتوبانه
1و2 گلف 1800 ساده بدون سر سیلند GTi امثال پرشیا و 405 و 206 تیپ 2و3 و همچنین 323 رو ******ميگيره
با گلف 2000 GTi با دو تا کاربراتور وبر دنده 1 ماکسیما رو می شه گرفت یعنی یه ماشین ازش جلو می افتی ولی از وسطای دنده 2 به بعد ماکسیما از کنارت رد می شه (وقتی که دور می گیره )
دو تا وبر همانا و درد سر همان
مرسی از بابت راهنماییت icon_cool
منم موتور 2000 با 16 سوپاپ رو توصيه ميكنم.. با گلف 3 با اين موتور رانندگي كردم..ميتونم بگم از نظر شتاب و قدرت فوق العاده بود..با اين موتور به راحتي ماشينهاي داخلي حتي زانتيا 2000 رو هم ميشه گرفت
گلف 3 فقط Vr6
سلام رفقا
من تازه عضو شدم
دیدم اینجا بحث گلف , اومدم چون خیلی از ماشین گلف خوشم میاد
اگه میشه مشخصات گلف سری 2 رو برام بذارید
منظورم مشخصات موتورشه
آخرين ويرايش به وسيله thomas-rmz : 04-24-2007 در 01:02 PM
والا گلف نسل دو چند تا موتور داره
گلف به صورت معمول که دست مردم موتورش 1600
اما خوب موتور های دیگه هم داره
مثل
1800 8 سوپاپ
1800 16 سوپاپ
2000 8 سوپاپ
2000 16 سوپاپ
که در کل انژکتوری هستند اما در ایران کاربراتوریشون می کنن چون راه انداختن کامپیوترشو هر کسی بلد نیست .
حالا اگه اطلاعات بیشتری می خوای در خدمتم
thomas-rmz (04-27-2007)