http://up9.iranblog.com/images/fknb8ukl3i2c4bo8jwhj.gif

آپلود عکس و فایل ایران بلاگ

+ پاسخ گويي به اين گفتگو
نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام گفتگو: منتظر شانس باشيم يا راه بيفتيم؟

آواتار kadkhoda_13
    تاريخ عضويت : May 2007
    سپاس
    149
    تشکر شده 888 بار در 599 پست

Wink منتظر شانس باشيم يا راه بيفتيم؟

به نظر شما راه افتادن و به سوي شانس قدم برداشتن بهتر است يا بي حرکت بودن و منتظر شانس نسشتن!
    شما به عنوان مدير و اداره کننده زندگي و جسم و روح و سرنوشت خود دو راه بيشتر نداريد! يا مي توانيد تصميم بگيريد و دست به عمل بزنيد و يا اين که دست روي دست بگذاريد و منتظر زمان باشيد تا تصميمات و عملکردهاي ديگران سرنوشت شما را رقم بزند.
    اگر فکر مي کنيد در عمل کردن، زحمت و سختي و خطر وجود دارد، پس بدانيد که اشتباه مي کنيد و زحمت و دردسر و مشقت و دشواري هاي يکجا نشستن صدها مرتبه بيشتر از دست به عمل زدن و راه افتادن است.در واقع هميشه حرکتي انجام دادن و تصميمي گرفتن آرام بخش تر و آسان تر و نتيجه بخش تر از توقف و ايستايي است.

آواتار kadkhoda_13
    سپاس
    149

پيش گزيده

اگر خودتان تصميم به حرکت نگيريد و به راه نيفتيد، هرگز نمي توانيد از اين حالت نااميدي و افسردگي بيرون بياييد. شما دلمرده ايد! مي دانيد چرا!؟ چون دستان خود را بالاي سر برده ايد و تسليم شده ايد! بله بسيار ساده است! شما تسليم زندگي شده ايد و به همين خاطر انجام هر حرکتي را بي فايده گمان مي کنيد. تا مادامي که خودتان تصميم به راه افتادن نگيريد و خودتان به اين باور نرسيد که راه نجات شما در اقدام و عمل کردن است، چيزي در زندگي شما تغيير نمي کند.
    دست روي دست گذاشتن و کاري نکردن بدترين اتفاقي است که مي تواند در زندگي يک انسان رخ دهد. به مرور اعتماد به نفس شخص از بين مي رود و شعله ي اميد فرد براي زندگي کم رنگ مي شود. ترس و دلهره ي از دست دادن هميني که هست تمام وجود فرد را پر مي کند و به مرور زمان شخص ديگر هيچ راه روشني را مقابل خود نمي بيند.

آواتار kadkhoda_13
    سپاس
    149

پيش گزيده

دست روي دست گذاشتن توقع آدمي را از زندگي پايين مي اورد و هر اتفاق بدي که رخ دهد شخص به ان راضي مي شود و با ان کنار مي آيد و اين سرازيري آنقدر ادامه مي يابد که شخص همه ي چيزهايي را که به خاطر ترس از دست دادنشان قادر به اقدام دادنشان نبود از دست مي دهد. خود را از جاده ي زندگي کنار کشيدن و دست از اقدام شستن و به ديوار تکيه دادن و عبور رهگذران را به تماشا نشستن در عمل فرد را از درون تهي مي سازد و در کمترين زمان قابل تصور هيچ اميد و اشتياقي براي ادامه ي زندگي در فرد باقي نمي ماند.
    اگر دلهره و تهديد تمام وجودتان را لبريز ساخته است و اگر احساس مي کنيد اعتماد به نفسي ديگر در وجود شما باقي نمانده است راه چاره ي شما فقط يک چيز است!
    برخيزيد و کاري بکنيد!همين! مهم نيست اين کار چيست! مي تواند تلفن زدن به چند نفر از دوستان باشد، مي تواند تميز کردن و مرتب کردن وسايل باشد، مي تواند هر کاري باشد به جز تسليم شدن و نشستن و در خود فرو رفتن.
    به هر حال هيچکس براي کسي که روي زمين افتاده است دست کمک دراز نمي کند، اما کسي که خود را کشان کشان به اطراف مي کشاند هميشه مي تواند اميدوار دستهاي نجات بخشي از محيط اطراف خودش باشد .
    راه افتادن بسيار راحت تر و کم دردسرتر از يکجا نشستن و تسليم شدن است.

آواتار kadkhoda_13
    سپاس
    149

Wink تست: 5 عامل شخصیت

راه‌هاي درست‌تر پي‌بردن به شخصيت

1- خودتان، خودتان را بشناسيد.
    هيچ‌كس از خودش به خودش نزديك‌تر نيست. تنها كافي است قسمتي از شخصيتتان را جا نيندازيد، منظم فكر كنيد و عادلانه در مورد خودتان قضاوت كنيد

2- از دوستان صميمي و قديمي بپرسيد.
    دوستاني كه از كودكي يا نوجواني، شما را مي‌شناسند و فراز و نشيب‌هاي زندگي شما و رفتار شما را در موقعيت‌هاي مختلف ديده‌اند، ملاك‌هاي خوبي براي ارزيابي شخصيت شما هستند؛ به شرطي كه هنوز صميميت گذشته وجود داشته و در مراحل مهمي مثل بحران هويت از هم دور نبوده باشيد. البته هميشه بايد توجه داشت كه شخصيتي كه دوستتان دارد، به هر حال در قضاوت در مورد شما تأثيرگذار است.

3- از ابزار‌هاي معتبر استفاده كنيد.
    شما هميشه براي حل مشكلات روان‌شناختي سراغ روان‌شناس يا مشاور نمي‌رويد. روي تابلو مراكز مشاوره يك عبارت ديگر هم با عنوان «سنجش هوش و شخصيت» حك شده است.

آواتار kadkhoda_13
    سپاس
    149

پيش گزيده

روان‌شناس‌ها، ابزارهايي علمي‌تر از تست‌هاي بازاري دارند. اين ابزار‌ها از سال‌ها تحقيق در مورد ابعاد شخصيتي آدمي به دست آمده است.
    يكي از معتبرترين تست‌هايي كه ممكن است يك روان‌شناس روي شما اجرا كند، تست 5 عامل شخصيت است.
    نگاهي به ماده‌هاي اين 5 عامل مي‌تواند به شما هم كمك كند . بدانيد وقتي مي‌خواهيد شخصيتتان را بسنجيد، بايد دنبال چه چيز‌هايي باشيد.
    روان‌شناساني كه به مدل 5 عاملي شخصيت معتقدند، مي‌گويند در هر كدام از ما درجه‌هايي از ويژگي‌هاي زير وجود دارد:

آواتار kadkhoda_13
    سپاس
    149

پيش گزيده

1- ثبات هيجاني:
    آيا شما آدم دمدمي‌مزاجي هستيد؟ آيا شما هميشه غمگين هستید؟ آيا شما اغلب خوشحاليد؟

2- برون‌گرايي:
    شما از بودن با ديگران بيشتر لذت مي‌بريد يا در خود بودن ،يا وسط اين دو طيف قرار داريد؟

3- باز بودن در مقابل تجارب جديد:
    شما با جاهاي جديد، افكار جديد و هنر‌هاي جديد حال مي‌كنيد يا نه كلا آدم كلاسيكي هستيد؟

4- توافق‌پذيري:
    وقتي در يك جمع قرار مي‌گيريد، دوست داريد ساز خودتان را بزنيد ، يا معمولا نظر گروه را مي‌پذيريد؟

5- وظيفه‌شناسي:
    آيا در مقابل مسئوليتي كه به شما مي‌سپارند باوجدان هستید ، يا کارها را سمبل مي‌كنيد؟

آواتار k!ng
    تاريخ عضويت : Aug 2005
    سپاس
    848
    تشکر شده 2,494 بار در 1,379 پست

پيش گزيده

این تاپیک به بخش روانشناسی منتقل شد.
    بر سر گور کشیشی در کلیسای وست مینستر نوشته شده است: «کودک که بودم می خواستم دنیا را تغییر دهم. بزرگ تر که شدم متوجه شدم دنیا خیلی بزرگ است من باید انگلستان را تغییر دهم. بعدها انگلستان را هم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم. در سالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده ام را متحول کنم. اینک که در آستانه مرگ هستم می فهمم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم، شاید می توانستم دنیا را هم تغییر دهم.

ثبت دامین و هاستینگ - ایجاد وبلاگ رایگان

FARNAZ_POOPI

پيش گزيده

راه بیفت آقا

+ پاسخ گويي به اين گفتگو

قوانين ايجاد گفتگو در تالار