http://up9.iranblog.com/images/fknb8ukl3i2c4bo8jwhj.gif

آپلود عکس و فایل ایران بلاگ

+ پاسخ گويي به اين گفتگو
صفحه 1 از 3 1 2 3 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام گفتگو: خصوصیات پارس Elx

آواتار KrAl
    تاريخ عضويت : Jun 2007
    سپاس
    544
    تشکر شده 403 بار در 307 پست

پيش گزيده خصوصیات پارس Elx

بکارگیری موتور جدید (xu7jp4/l4 )با قدرت بالاتر کارایی بهتر حد آلایندگی کمتر و بر اساس استاندارد EUROIII بهبود عملکرد ترمز با بهره گیری از سیستم ترمز ضد قفل ( ABS/EBD )و ترمزهای دیسکی عقب استفاده از صندلی الکتریکی به منظور افزایش آسایش طرح جدید رنگ تزئینات داخل خودرو سیستم هشدار دهنده و جعبه کمک های اولیه در صندوق عقب را می توان از ویژگی های قابل توجه این محصول نام برد.
    تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم icon_wink
    روزی سراغ وقت من آیی که نیستمicon_wink

آواتار Ali Suzuki
    تاريخ عضويت : Feb 2007
    شهر : تهران_قیطریه
    سپاس
    466
    تشکر شده 1,516 بار در 1,100 پست

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط MERCEDES مشاهده گفتگو
    بکارگیری موتور جدید (xu7jp4/l4 )با قدرت بالاتر کارایی بهتر حد آلایندگی کمتر و بر اساس استاندارد EUROIII بهبود عملکرد ترمز با بهره گیری از سیستم ترمز ضد قفل ( ABS/EBD )و ترمزهای دیسکی عقب استفاده از صندلی الکتریکی به منظور افزایش آسایش طرح جدید رنگ تزئینات داخل خودرو سیستم هشدار دهنده و جعبه کمک های اولیه در صندوق عقب را می توان از ویژگی های قابل توجه این محصول نام برد.
    یکی دیگر از ویژگی های ظاهری این خودرو قرار گیری صندلی های مرسدس بنز به صورت آپشن بر روی ای ال ایکس می باشد|(توسط ایران خودرو)!

از دوستان یه سوالی داشتم مبنی بر اینکه آیا ضریب دنده های ای ال ایکس با ضریب دنده های پارس معمولی(سمند،پرشیا) یکی است؟
    سوال دیگمم این بود که گویا در مقطعی ایران خودرو خواست که همین موتور رو روی سمند قرار بده که تعداد محدودی رو می تونید در روزنامه ها گه گداری پیدا کنید(سمند با موتور زانتیا می نویسند!)

ولی گویا عملی نشدن این آزمایش به خاطر این بوده که گیربکس 405(سمند،پرشیا) با این موتور سازگار نبوده!

من از مکانیک های حرفه ای هم که می پرسم می گن گیربکس این ماشین با موتورش مچ نیس و اغلب دوستانی که ای ال ایکس داشتن حداقل یک بار(معمولا در فواصل 10000 تا 15000) برای تعمییر گیربکس خود به نمایندگی ها مراجعه می کنن!
    ممنون می شم نظرات خودتونو بدین!

مرسدس جان جای این تاپیک توی کلوپ پژو هست،به اونجا انتقال داده می شه!icon_cool
    Sport Samand سابق

3. کاربران مقابل به Ali Suzuki عزيز بابت پست مفيد تبريک گفته اند :

KrAl (07-01-2007)

آواتار manfered
    تاريخ عضويت : Jan 2007
    شهر : تهران - پاسداران
    سپاس
    97
    تشکر شده 233 بار در 154 پست

پيش گزيده

مظمئن نیستم !
    اما از چند تا مکانیک شنیدم که موتور زانتیا و گیرباکسش ( نه یه چیز دیگه ) وقتی بخواد بر روی سمند قرار بگیره اولن باید داخل محفظه موتور صافکاری بشه و بعدشم داخل ماشین و داشبورد .. چون دسته دنده از تو باقالیا می زنه بیرون و می ره تو داشبورد !

Stop Dreaming. Start Drifting

5. کاربران مقابل به manfered عزيز بابت پست مفيد تبريک گفته اند :

KrAl (07-04-2007)

آواتار Ali Suzuki
    سپاس
    466

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط manfered مشاهده گفتگو
    مظمئن نیستم !
    اما از چند تا مکانیک شنیدم که موتور زانتیا و گیرباکسش ( نه یه چیز دیگه ) وقتی بخواد بر روی سمند قرار بگیره اولن باید داخل محفظه موتور صافکاری بشه و بعدشم داخل ماشین و داشبورد .. چون دسته دنده از تو باقالیا می زنه بیرون و می ره تو داشبورد !
    رو پرشیا رو پس چطور جا دادن؟
    Sport Samand سابق

7. کاربران مقابل به Ali Suzuki عزيز بابت پست مفيد تبريک گفته اند :

KrAl (07-04-2007)

آواتار manfered
    تاريخ عضويت : Jan 2007
    شهر : تهران - پاسداران
    سپاس
    97
    تشکر شده 233 بار در 154 پست

پيش گزيده

روی elx گیرباکس زانتیا هست یا یه چیز دیگه خوروندن !؟

بحث جالبی شد .. همچین علاقمند شدم که ببتینم موتور elx چه جوری جا داده شده ... از اونایی که elx دازن می خوام که یک عکس ازش بگیرن و همچتیت اونایی که پرشیا معمولی دارن

تا ببینیم داخل محفظه موتور دستکاری شده یا نه !!

Stop Dreaming. Start Drifting

9. کاربران مقابل به manfered عزيز بابت پست مفيد تبريک گفته اند :

KrAl (07-04-2007)

آواتار Ali Suzuki
    سپاس
    466

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط manfered مشاهده گفتگو
    روی elx گیرباکس زانتیا هست یا یه چیز دیگه خوروندن !؟

بحث جالبی شد .. همچین علاقمند شدم که ببتینم موتور elx چه جوری جا داده شده ... از اونایی که elx دازن می خوام که یک عکس ازش بگیرن و همچتیت اونایی که پرشیا معمولی دارن

تا ببینیم داخل محفظه موتور دستکاری شده یا نه !!
    برای جا دادن موتور زانتیا روی پارس از دسته موتورهای بزرگتر فقط استفاده شده! اگه دقت کرده باشین مثلا تو پارس فضای خالی زیر کاپوت زیاده ولی تو ای ال ایکس گویا اگه چیزی خراب بشه باید تمام منطقه قطعه خراب شده باز بشه!icon_303 icon_cool
    Sport Samand سابق

11. کاربران مقابل به Ali Suzuki عزيز بابت پست مفيد تبريک گفته اند :

KrAl (07-04-2007)

آواتار KrAl
    سپاس
    544

نقل قول نوشته شده توسط Sport Samand مشاهده گفتگو
    برای جا دادن موتور زانتیا روی پارس از دسته موتورهای بزرگتر فقط استفاده شده! اگه دقت کرده باشین مثلا تو پارس فضای خالی زیر کاپوت زیاده ولی تو ای ال ایکس گویا اگه چیزی خراب بشه باید تمام منطقه قطعه خراب شده باز بشه!icon_303 icon_cool
    من به این ماشینه ای ال ایکس 18 میلیون پول دادم ((راستش من نه بابام)) ولی شما انقدر ازش ایراد گرفتین و تو سر ماشین زدین اگه امروز بتونم بابامو قانع کنم می فروشم ((ولی قانع کردن بابام برای فروش ماشینم از محالاته))icon_cool

آواتار Ali Suzuki
    سپاس
    466

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط MERCEDES مشاهده گفتگو
    من به این ماشینه ای ال ایکس 18 میلیون پول دادم ((راستش من نه بابام)) ولی شما انقدر ازش ایراد گرفتین و تو سر ماشین زدین اگه امروز بتونم بابامو قانع کنم می فروشم ((ولی قانع کردن بابام برای فروش ماشینم از محالاته))icon_cool
    نه اصلا اینکارو نکن،این ماشین برای خانوم متشخصی مثل شما خوبه،ما مردا یکم واسمون یسری چیزا مهمه،ولی واسه کسی که از ماشین فقط استفاده روزمره ای ال ایکس ماشین خوبیه،چون ما پسرا(مخصوصا) پدر ماشینو دوس داریم در بیاریم به خاطر همین سعی در پیدا کردن ایرادات اون ماشین داریم!icon_cool
    Sport Samand سابق

14. کاربران مقابل به Ali Suzuki عزيز بابت پست مفيد تبريک گفته اند :

KrAl (07-05-2007)

آواتار KrAl
    سپاس
    544

نقل قول نوشته شده توسط Sport Samand مشاهده گفتگو
    نه اصلا اینکارو نکن،این ماشین برای خانوم متشخصی مثل شما خوبه،ما مردا یکم واسمون یسری چیزا مهمه،ولی واسه کسی که از ماشین فقط استفاده روزمره ای ال ایکس ماشین خوبیه،چون ما پسرا(مخصوصا) پدر ماشینو دوس داریم در بیاریم به خاطر همین سعی در پیدا کردن ایرادات اون ماشین داریم!icon_cool
    پس به نظر شما من این پژو پارس ELX و نفروشم.
    icon_cool من فک میکردم این ماشین . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

آواتار KrAl
    سپاس
    544

وای از دست شما یه بار میگین آشغاله یه بار میگین عالیه ولی من این ELX رو نمی فروشم به نظر من این ماشین من مثل ماشین پایینیه هستش((یعنی واسه من)) یه نگاه به این عکس بندازین.........icon_cool
    عکس هاي پيوست

قوانين ايجاد گفتگو در تالار