http://up9.iranblog.com/images/fknb8ukl3i2c4bo8jwhj.gif

آپلود عکس و فایل ایران بلاگ

+ پاسخ گويي به اين گفتگو
صفحه 1 از 3 1 2 3 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام گفتگو: گل یا پژو 206 تیپ 6 ؟؟!!

آواتار KrAl
    تاريخ عضويت : Jun 2007
    سپاس
    544
    تشکر شده 403 بار در 307 پست

Post گل یا پژو 206 تیپ 6 ؟؟!!

عصری اعصابم به هم ریخته بود((اسپرت سمند دلیلشو میدونن)) ماشینمو ((ELX )) برداشتم یه دوری بزنم رفتم پارک نیاوران جا پارک گیر نیاوردم پارک کنم یا ماشین خیلی بزرگ بود یا جا پارک خیلی کوچیک بود خلاصه برگشتم خونه تا پیاده برگردم پارک تو سره پیچ نتونستم ماشینو کنترل کنم و زدم به یه موتوریه شکر خدا چیزی نشد حالا از پارک هم مو ندیم برگشتم خونه و تصمیم گرفتم این غولو عوض کنم و یه چیزی بخرم که بتونم برونم یه زنگی زدم به دوستم داداشش نمایشگاه اتومبیل دارن اونم خودش 206 تیپ 6 داره منو خیلی تحریک کرد تا بیام یه 206 تیپ 6 بگیرم ولی منم بهش گفتم فقط گل((GOL ))میخرم حالا پس از جروبحث زیاد بازم به شما پناه اووردم حالا شما بگین گل بهتره یا تیپ 6 از نظر کلی برای من (( دست فرمون بد و ضعف در پارک ماشین و...))
    یکمی هم سرعت تهش باشه چون تو اتوبان خوبه!! آدم کم نیاره؟؟

لطفا منو راهنمایی کنینicon_wink
    تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم icon_wink
    روزی سراغ وقت من آیی که نیستمicon_wink

آواتار KrAl
    سپاس
    544

نقل قول نوشته شده توسط MERCEDES مشاهده گفتگو
    عصری اعصابم به هم ریخته بود((اسپرت سمند دلیلشو میدونن)) ماشینمو ((ELX )) برداشتم یه دوری بزنم رفتم پارک نیاوران جا پارک گیر نیاوردم پارک کنم یا ماشین خیلی بزرگ بود یا جا پارک خیلی کوچیک بود خلاصه برگشتم خونه تا پیاده برگردم پارک تو سره پیچ نتونستم ماشینو کنترل کنم و زدم به یه موتوریه شکر خدا چیزی نشد حالا از پارک هم مو ندیم برگشتم خونه و تصمیم گرفتم این غولو عوض کنم و یه چیزی بخرم که بتونم برونم یه زنگی زدم به دوستم داداشش نمایشگاه اتومبیل دارن اونم خودش 206 تیپ 6 داره منو خیلی تحریک کرد تا بیام یه 206 تیپ 6 بگیرم ولی منم بهش گفتم فقط گل((GOL ))میخرم حالا پس از جروبحث زیاد بازم به شما پناه اووردم حالا شما بگین گل بهتره یا تیپ 6 از نظر کلی برای من (( دست فرمون بد و ضعف در پارک ماشین و...))
    یکمی هم سرعت تهش باشه چون تو اتوبان خوبه!! آدم کم نیاره؟؟

لطفا منو راهنمایی کنینicon_wink
    مثل اینکه کسی نمی خواد من و از دست این غول نجات بده؟؟icon_wink :o

تاريخ عضويت : May 2007
    سپاس
    44
    تشکر شده 25 بار در 15 پست

پيش گزيده

تجربه گل ندارم اما 206 جون میده واسه جا پارکه کوچولو
    غریب آشناicon_209

4. کاربران مقابل به محمد پیروی عزيز بابت پست مفيد تبريک گفته اند :

KrAl (06-30-2007)

آواتار KrAl
    سپاس
    544

نقل قول نوشته شده توسط محمد پیروی مشاهده گفتگو
    تجربه گل ندارم اما 206 جون میده واسه جا پارکه کوچولو
    ممنونicon_cool

آواتار Ali Suzuki
    تاريخ عضويت : Feb 2007
    شهر : تهران_قیطریه
    سپاس
    466
    تشکر شده 1,516 بار در 1,100 پست

پيش گزيده

206 تیپ 6 از هر لحاظ برای خانوما خوبه،گل به نظر من با توجه به حجم موتورش حرفی برای گفتن جلوی 206(تیپ5 و 6) نداره،گل تنها هندلینگ خوبی تو سرعت های بالا داره!
    به نظر من 206 تیپ 6 برای شما مناسبه ولی من هیچ وقت یه ماشین سدان رو با یه هاچ بک عوض نمی کنم!
    با یه سدان هر حرکت اسلالومی رو میشه انجام داد و هندلینگ یه سدان همیشه نسبت به یه هاچ بک برتری داره!
    من بودم سعی میکردم خودمو با ELX ام Setup کنم،ولی اگه به نظرت رانندگی تو شلوغی با این ماشین واست سخته و توام با ترسه بهتر 206 بگیری!

دیشب کی رفتی پارک نیاوران!؟؟؟
    من 11 با بروبچ اونجا بودم!کاش میزنگیدی میومدیم همدیگرو زیارت میکردیم!icon_cool
    Sport Samand سابق

7. 3 کاربرا به Ali Suzuki عزيز بابت پست مفيد تبريک گفته اند :

ali_system (06-30-2007), KrAl (06-30-2007), saman driver (06-30-2007)

آواتار KrAl
    سپاس
    544

نقل قول نوشته شده توسط Sport Samand مشاهده گفتگو
    206 تیپ 6 از هر لحاظ برای خانوما خوبه،گل به نظر من با توجه به حجم موتورش حرفی برای گفتن جلوی 206(تیپ5 و 6) نداره،گل تنها هندلینگ خوبی تو سرعت های بالا داره!
    به نظر من 206 تیپ 6 برای شما مناسبه ولی من هیچ وقت یه ماشین سدان رو با یه هاچ بک عوض نمی کنم!
    با یه سدان هر حرکت اسلالومی رو میشه انجام داد و هندلینگ یه سدان همیشه نسبت به یه هاچ بک برتری داره!
    من بودم سعی میکردم خودمو با ELX ام Setup کنم،ولی اگه به نظرت رانندگی تو شلوغی با این ماشین واست سخته و توام با ترسه بهتر 206 بگیری!

دیشب کی رفتی پارک نیاوران!؟؟؟
    من 11 با بروبچ اونجا بودم!کاش میزنگیدی میومدیم همدیگرو زیارت میکردیم!icon_cool
    من ساعت 7 رفتم جا پارک گیر نیاوردم برگشتم خونه.

تاريخ عضويت : Oct 2006
    شهر : Tehran
    سپاس
    24
    تشکر شده 266 بار در 196 پست

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط Sport Samand مشاهده گفتگو
    206 ،گل به نظر من با توجه به حجم موتورش حرفی برای گفتن جلوی 206(تیپ5 و 6) نداره،گل تنها هندلینگ خوبی تو سرعت های بالا داره!
    !icon_cool
    دقيقا همينه

10. 2 کاربرا به saman driver عزيز بابت پست مفيد تبريک گفته اند :

Ali Suzuki (06-30-2007), KrAl (06-30-2007)

آواتار manfered
    تاريخ عضويت : Jan 2007
    شهر : تهران - پاسداران
    سپاس
    97
    تشکر شده 233 بار در 154 پست

پيش گزيده

چقدر دیر من اینجا رو دیدم ... نه !!؟؟

قدیم یه همچین تاپیکی بود . یادته سامان من چی جواب دادم ؟ هنوزم رو همون حرفم هستم !

برای تیپ 6 حرف و حدیث زیاده ! مخصوصا برای گیرباکسش ! الله اعلم !

از هندلینگ 206 تا حدودی خوشم میاد . کارای خنده دار زیاد می شه باهاش کرد ! و بدون زحمت !
    دقیقا همون بی شعور بازیا رو که می خوام با گلف در بیارم یا مجبور می شم تو ماشین دستکاری کنم یا شدیدا خودمو به زحمت بندازم !

کاش میشد رو گل از موتور های گلف های معمولی استفاده کرد ! اون موقع رو مبحث تیونینگ .. گل اوضاعش خوب می شد ولی اینجوری از 206 تیپ 5 کم میاره

206 یه چیز دیگه هم داره اونم تشخیص نوک ماشینه ! البته این مسئله عادت هست .. من با گلف پارک های زیره سانتیمتر هم اگه حوصله داشته باشم می کنم اما با 206 هی اروم اروم می رم جلو هی می گم ایلان می خوره الان می خوره آخرش پیاده می شم می بینم ااااوووووه ه ه ه !!!
    آخرين ويرايش به وسيله manfered : 07-02-2007 در 03:36 AM

Stop Dreaming. Start Drifting

12. کاربران مقابل به manfered عزيز بابت پست مفيد تبريک گفته اند :

KrAl (07-06-2007)

آواتار Ali Suzuki
    تاريخ عضويت : Feb 2007
    شهر : تهران_قیطریه
    سپاس
    466
    تشکر شده 1,516 بار در 1,100 پست

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط manfered مشاهده گفتگو
    چقدر دیر من اینجا رو دیدم ... نه !!؟؟

قدیم یه همچین تاپیکی بود . یادته سامان من چی جواب دادم ؟ هنوزم رو همون حرفم هستم !

برای تیپ 6 حرف و حدیث زیاده ! مخصوصا برای گیرباکسش ! الله اعلم !

از هندلینگ 206 تا حدودی خوشم میاد . کارای خنده دار زیاد می شه باهاش کرد ! و بدون زحمت !
    دقیقا همون بی شعور بازیا رو که می خوام با گلف در بیارم یا مجبور می شم تو ماشین دستکاری کنم یا شدیدا خودمو به زحمت بندازم !

کاش میشد رو گل از موتور های گلف های معمولی استفاده کرد ! اون موقع رو مبحث تیونینگ .. گل اوضاعش خوب می شد ولی اینجوری از 206 تیپ 5 کم میاره

206 یه چیز دیگه هم داره اونم تشخیص نوک ماشینه ! البته این مسئله عادت هست .. من با گلف پارک های زیره سانتیمتر هم اگه حوصله داشته باشم می کنم اما با 206 هی اروم اروم می رم جلو هی می گم ایلان می خوره الان می خوره آخرش پیاده می شم می بینم ااااوووووه ه ه ه !!!

یادم یه زمانی تو Carx1 چنتا گل باز خفن داشتیم،می گفتن این گلی که تو ایرانه،جزء آشغالترین و پایه ترین تیپ های گل تو برزیله(خودمم قبول دارم)،ولی گویا رو همین موتور تو برزیل توربو قرار می گیره و یه تیپ بالاتر هست،1800+ توربو که می تونه 0 تا 100 رو تو 8.5 ثانیه بزنه(اونوقت 206 هم تو هندلینگ کم میاره و هم تو شتاب)،در مورد نوک 206 حق با فرزاد،این ماشین گوشه هاش واقعا داستانیه،الان اگه تو خیابون به نوک گلگیرای 206 ها دقت کنین 90% شون تصادف داشتن که اغلب هم تو سرعت های پایین بوده که باعث غور شدن نوک گلگیر شده که بستگی به هنر صافکارا صافکاری شده!icon_cool
    Sport Samand سابق

14. کاربران مقابل به Ali Suzuki عزيز بابت پست مفيد تبريک گفته اند :

KrAl (07-06-2007)

آواتار sefidary
    تاريخ عضويت : Jul 2007
    سپاس
    7
    تشکر شده 6 بار در 4 پست

پيش گزيده

خوب چون تجربه ی رانندگی با هر دوی این خودرو ها رو داشتم براتون چند تا مطلب جالب می نویسم قضاوت با خوددتون :
    پژو 206 تیپ 6:
    اولا وقتی به سراغ این خودرو میرید نباید توقع شتاب سرعت یک تیپ 5 رو داشته باشید چون با مشکل مواجه میشید. این خودرو در عمل در شتاب اولیه با پراید برابری میکنه (من 3 تاشو تست گرفتم و دوتاشون برای خودم بود) و ماکزیمم سرعتی که میشه باهاش رفت از 175 تجاوز نمی کنه در خالی که یک تیپ 5 در شرایط مناسب 210 کیلومتر روی عقربه رو پر میکنه
    در مورد گیربکسشم باید بگم توقع استفاده دائم از سیسیتم سیپترونیکش رو نداشته باشید چون بعد از مدت کوتاهی باید 2 تومنی خرجش بکنید(وارد بحث فنی نمیشم ولی این اتفاق برای من افتاده)
    می توان از مزایای تیپ 6 میشه به موراد زیر اشاره کرد.
    این گیربکس در حالت اسپرت مضایای فراوانی داره که میشه به عملکرد عالی اون در مواقع ترمز گیری اشاره کرد( با کشیدن مع های سریع به هر چه سریعتر ایستادن خودروی شما کمک می کنه) و همچنین سیستم snow آن که برای جاده های برفی طراحی شده و حرکتی راحت به شما موقع شروع حرکت در جاده های برفی رو میده( با استارت حرکت با دنده دو ) در سر پیچ ها در زمین های لغزنده با پخش نیرو بهترین حالت هندلینگ و چسبندگی رو ایجاد می کنه و در موقع ترمز گیری نیز به کمک شما میاد). همچنین در حالت معمولی با توجه به وزن سرنیشن میزان ترافیک جاده و سرعت حرکت شما دنده ها رو برای بهترین حالت مصرف سوخت و شتابگیری برای شما تعویض میکنه و کلا از سیستم بسیار بسیار هوشمندی بهره میبره( کامپیوتر این گیربکس کنار باطری خودرو قرار میگیره و در تصادفات هزینه سنگینی رو گردن شما میزاره)
    نتیجه گیری کلی من از این خودرو : این خودرو برای یک خانوم که علاقه ای به مانور دادن و ... نداره بسیار بسیار خودروی مناسبیه و دنده ها رو بسیار نرم تعویض می کنه به صورتی که بعضی موارد شما متوجه این امر نمی شوید در سربالایی ها و سر پایینی ها عملکرد بسیار خوبی رو داره و جایی کم نمیاره( در مزدا های اتوماتیک در هر دوی این موارد شما با مشکل مواجه هستید به طوری که بارها با کشیدن مع های بی مورد هم به موتور فشار میاره و هم انرژی زیادی رو مصرف میکنه ولی در این خودرو اوضاع فرق می کنه و گیربکس در سربالایی ها نیروی تورک بالای خودرو سب نرمی و روانی حرکت می شود همچنین در سرپایینی ها به صورت هوشمند از دنده های سنگین استفاده می کنه و نیازی به ترمز گیری های زیاد و .. نیست) و به عنوان یک کمک راننده ی خوب برای یک راننده ی بی تجربه به کمک شما میاد( استفاده از دنده ی سنگین در سر پایینیی نوع دنده دادن در برف و همچنین کشیدن مع در ترمز های ناگهانی)
    در مورد ترمز این خودرو هم باید بگویم کمی از تیپ 5 ضعیف تر است( به خاطر گیربکس وگرنه سیستم ترمز کاملا مشابه است) مصرف سوخت بالاتری هم نسبت به تیپ 5 داره که اونم بخاطر وزن بالای گیربکس و کلا مشکلات گیربکس های اوتوماتیک در مصرف سوخت هست( همیشه در گیر بودن موتور در خالت D با چرخ ها) که اگر در جاهایی که ترافیک هست از N استفاده کنیم این وضع تا حدودی بهبود پیدا می کنه)
    در مورد گلگیر های جلو هم باید بگم 2 علت اصلی داره : 1 کم دید بودن گلگیر ها که با دوبار تصادف دستتون میاد 2 بدون حفاظ بودن این گلگیر ها( با خودروهای دیگر در این برخورد ها هیچ خسارتی به خودرو وارد نمیشه( به خاطر امتداد سپر تا روی گلگیر ها) ولی در این خودرو کوچکترین برخوردی باعث ایحاد یک دایره روی گلگیرتون میشه

خوب حالا میرم سراغ گل
    خودرویی با گیربکس فوق العاده قوی( نسبت به تمامی خودرو های تولید داخل حتی زانتیا و ..) تا تجربه رانندگی باهاشو نداشته باشین متوجه حرف هام نمیشین) فضای داخلی خودرو فضایی نسبتا اسپرت داره و راضی کنندست مخصوصا رنگ آبی پشت عقربه سرعت سنجش و حالت قرار گیری گیربکس فرمون اون و ...
    از سیستم های جالب موجود روی این خودرو میشه به power windows اون اشاره کرد( بسته شدن خودکار تمامی شیشه ها بعد از قفل کردن اوتومبیل)
    فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه
    حالا میریم سراغ موتورش اولا که از پشتیبانی ضعیفی بهره می برند و کلا درست حسابی جواب آدم رو نمی دن) این خودرو هم مانند بقیه ی خودرو های تولید داخل هندنه از آب در اومده و باید شانس داشته باشی که یه دونه خوبش گیرت بیاد/ موتور نسبتا ضعیفی داره و بعد از یک مدت افت شدیدی رو میکنه طوری که ماشینی که دست من بود روز اول با 405 تست شتاب گرفتیم و به صورت قابل قبولی اونو جا گزاشت ولی بعد از 9 ماه وقتی این تست با همون دو خودرو تکرار شد با کمال تعجب دیدیم که به صورت عجیبی جا موند ...
    فنر بندیش در پیچ ها عملکرد بسیار راضی کننده ای داره و شما زیاد به اطراف متمایل نمی کنه همچنین از هندلینگ قابل قبول تری نسبت به 206 بر خوردار هست و فرمون اون قدرت مانور قابل قبولی رو در اختیارتون میزاره. در دست انداز ها عملکرد نرمی داره و نسبت به 206 بسیار نرم تره. عمر قطعات مسرفیش با 206 در شرایط یکسان برابره ولی در 206 صدای موتاور در اتاق نسبت به گل کمتر احساس میشه)
    یه چیزی که یادم رفت 206 با توجه به داشبورد بلندی که داره احساس بهتری رو به راننده هم در مورد امنیت و هم در مورد لوکس بودن القا می کنه ...)(فقط احساس)
    آها راجع به امنیت هم بگم که 206 تیپ 6 در سطح بالاتری قرار داره ( ما امنیت را به مثدار خسارت وارد شده به ماشین محاسبه نمی کنیم ( که این بدنش محکمتره یا ..) بلکه امنیت رو با میزان خسارتی که به شخص در هنگام تصادف وارد میشه تعریف میکنیم) همچنین در مورد سرقت هم 206 با توجه به کد های سوییچ و غیره در سطح بالاتری قرار داره)
    خوب همه چیزایی که به ذهنم میرسید رو گفتم اگه چیز جدیدی به ذهنم رسید اضافه می کنم
    در کل هم پیشنهاد من به شما خودروی 206 تیپ 6 هستش(نظر شخصی من اینه به بقیه دوستان کاری ندارم)

16. 3 کاربرا به sefidary عزيز بابت پست مفيد تبريک گفته اند :

KrAl (07-05-2007), mehdiking (09-15-2007), saman driver (07-03-2007)

قوانين ايجاد گفتگو در تالار