موضوع اینه:![]()
شک و تردید ، خوبه ؟
افراد شکاک چه خصوصیاتی دارن؟
چه موقع هایی منفی تلقی میشه؟
آیا میتونه یه بیماری باشه؟

موضوع اینه:![]()
شک و تردید ، خوبه ؟
افراد شکاک چه خصوصیاتی دارن؟
چه موقع هایی منفی تلقی میشه؟
آیا میتونه یه بیماری باشه؟
چقدر دیر متوجه می شویم که زندگی یعنی همان ساعات و دقایقی که با نهایت شتابزدگی و بی حوصلگی سپری شدن آن را انتظار می کشیدیم.(دیل کارنگی)

خوب شک و تردید از نظر عموم بد تلقی میشه ولی در بعضی مواقع لازمه و مفید.ولی تا حد معقولش و در شرایط خاص
ولی بعضیا به همه چی شک ئارند که روح و جسمشون واقعا داغون میشه به نظر من کسایی شکاکند که اعتماد به نفسشون پایینه و تو جامعه هم از خیلیا ضربه خوردند جوری که به همه چی مشکوک شدند.
در شرایط حادش صد در صد بیماریه و طرف به زمینو زمان مشکوک میشه جوری که همه از تردش میکنند به خاطر شکاک بودنش و در این شرایط حتما باید پیش مشاور برند.
مهربان باش و دوست بدار ..... شايد که فردايی نباشد .
RIKA (06-16-2007)
بحث جالبیه ..............و شاید در یک نگاه اجمالی بتونیم بگیم شک و تردید خوب نیست و در هر نوعش میشه گفت که در روابط اجتماعی ترد شد ه است ولی اگر بخوایم درونی فکر کنیم بیشتر باید دنبال زیر ساختهای ایجاد شک و تردید باشیم .
می دونیم که همه آموخته های ما اکتسابی هستن ..........پس نمی تونیم برچسب ارثی و ژنتیکی رو روی این مسائل بچسبونیم قطعا عواملی وجود داشته که باعث شده شخص با این مشکل دست به گریبان بشه ....اگر چنانچه بخوایم با این معزل وجودی برخورد کنیم در وهله اول باید تمام علامت سئوالهای درونی خودمون رو روشن کنیم و هیچ سئوالی رو بی جواب قرار ندیم ...........تا تمام مجهولات ذهنی ما از بین بره و نتونیم چنین محیطی رو برای شک و تردید مهیا بکنیم ...........قطعا اگر عوامل شک و تردید از بین برن شخص اتوماتیک وار از این حالت خارج خواهد شد که این هم مستلزم کارو وفعالیت فراوانی است .
دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجدغمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمی گنجد
RIKA (06-19-2007)
شک وتردید خوبه ولازمه ولی وقتی از حد گذشت باعث میشه شخص موقعیت های مهم زندگیش رو از دست بده ویه بیماری محسوب میشه
امضا
RIKA (06-19-2007)