من کاسترول ميريزم روي پرايد خيلي خوب جواب ميده
من کاسترول ميريزم روي پرايد خيلي خوب جواب ميده
پراید
SAIPAKIA
![]()
من تو روغنهايي كه استفاده كردم ليكومولي تورينگ هايتك و پروفيتك رو بهتر ديدم
سلام دوست عزيز
حتما" منظورتان از توليد روغن پايه همون روغن دوك نساجي خريداري شده از ايرانول با sn 150 توليدي آقايان وفايي هاست . از اينكه با توصيه تون باعث پايين اومدن موتور ماشين مردم ميشيد واقعا"......
لااقل اينرو هم بگيد كه اسپيدي جهت ساخت روغن از پايه با vi 78 استفاده ميكنه كه مخلوطي از اكستركت و روغن پايه هست . من خودم حاضرم روغن چرخ خياطي بريزم تو ماشينم ولي آشغالاي نفت سپاهانو حتي به لولاي در هم نزنم.
قربانت عزت زيادicon_263
روغن موتور کاسترول و شل تقلبی زیاد دارد ضمنا اسپیدی در مواقع نبود روغن خوب می توان استفاده کرد در مورد روغن سنتتیک تحت هیچ شرایطی داخل پراید نریزید موتور را خورده و ازبین می برد روغن بهران تکتاز و بهران سایپا خوب است اگر در جاده کویری بودید 1000کیلومتر عوض کنید در شهر 1500 الی 2000 کیلومتر عوض کنید بهتر است با هر تعویض روغن فیلتر هم عوض شود .

mmreza (07-07-2007)

بهتر بحث های تخصصی رو تو کلوپ خودش بزنیم(البته به صورت کلی نه برای هر ماشین،یعنی اگه قرار هر ماشین رو به صورت تخصصی تحلیل کنیم بهتر تو کلوپ خودش بحث بشه)!!
در مورد روغن فرزاد(منفرد) تو بحث های تخصصی یه تاپیک کامل گذاشته که همه چیزو توش مشخص کرده،می تونیم اونجا به بحث بپردازیم!icon_cool
Sport Samand سابق
من بهران توان از نوع بشکه میریزم و هر 1300 تا عوضش میکنم