icon_sad icon_sad icon_sad icon_sad چه تاپیک جالبی میثم دستت درد نکنهicon_cool اگه همه تازه واردا خودشو نو معرفی کنن خیلی عالی میشه منمیه همه خوش امد می گمicon_coolicon_love

icon_sad icon_sad icon_sad icon_sad چه تاپیک جالبی میثم دستت درد نکنهicon_cool اگه همه تازه واردا خودشو نو معرفی کنن خیلی عالی میشه منمیه همه خوش امد می گمicon_coolicon_love
آخرين ويرايش به وسيله Draconian : 08-26-2008 در 07:37 PM
سکوت عجب فریاد رسایی است ،آنجا که حنجره ای برای فریاد نمی ماند.
wooooooooooooooow
Empire Of GOD
و دوباره تمام انرژی ما متمرکز خواهد شد،ما بر میگردیم و برای ابدیت امپراطوری فرابشری پارسیان را زنده میکنیم، امپراطوری ای به وسعت زمان، امپراطوری خدا
باز سلما بیا منو بزن...اخه وقتی این تاپی هستش چرا باز تاپیک دوباره میزنی؟این تاپیکی که ادرسشو میدمو مهم کن...باز بگو من بهت گیر دادم...خوب ببین چقدر بی نظمی...
http://forum.persianweb.com/showthread.php?t=3797

من سحرهستم .25 سالمه و سال اخر برق.تهران
سايت جالبيه به مديرش تبريك ميگم
تو میخندی و حواست نیست، من آروم می میرمتو میرقصی و من ،عاشق شدن رو یاد می گیرمچه جزابی چه گیرایی ،چه بی منطقبه چـشـمـات میـــشــه عادت کــردتوی دستای تو باید به سیگارهم حسادت کردتنم میلرزه و میری حواست نیستهوامو کام میگیری و حواست نیستحواسم هست و می میرم ،حواست نیستکنارت اوج میگیرم ،حواست نیست
بر سر گور کشیشی در کلیسای وست مینستر نوشته شده است: «کودک که بودم می خواستم دنیا را تغییر دهم. بزرگ تر که شدم متوجه شدم دنیا خیلی بزرگ است من باید انگلستان را تغییر دهم. بعدها انگلستان را هم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم. در سالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده ام را متحول کنم. اینک که در آستانه مرگ هستم می فهمم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم، شاید می توانستم دنیا را هم تغییر دهم.
ثبت دامین و هاستینگ- ایجاد وبلاگ رایگان
این تاپیک را سلما نزده بلکه Master Mojtaba زده
تاپیک خوبی است برای کاربرای جدید
بر سر گور کشیشی در کلیسای وست مینستر نوشته شده است: «کودک که بودم می خواستم دنیا را تغییر دهم. بزرگ تر که شدم متوجه شدم دنیا خیلی بزرگ است من باید انگلستان را تغییر دهم. بعدها انگلستان را هم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم. در سالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده ام را متحول کنم. اینک که در آستانه مرگ هستم می فهمم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم، شاید می توانستم دنیا را هم تغییر دهم.
ثبت دامین و هاستینگ- ایجاد وبلاگ رایگان
ARAZ (08-24-2008), Pearl (10-03-2010), shahab1978 (07-05-2007), slawter (09-16-2007), unco (07-18-2008)
منم هستما كسي خوش امد نميگهicon_303 icon_303 icon_303

من به همتون خوش امد میگمicon_cool
مهربان باش و دوست بدار ..... شايد که فردايی نباشد .