مشاهده پست منفرد
قديم 01-23-2008   #3 (permalink)
Night Silence
نفس...

مدیر ارشدها 

آواتار Night Silence

تاريخ عضويت: May 2007

درجه: 72 [♥ Bأ©-Yأھu ♥♥ Bأ©-Yأھu ♥♥ Bأ©-Yأھu ♥♥ Bأ©-Yأھu ♥♥ Bأ©-Yأھu ♥]
سابقه: 2669 / 2669
سحر و جادو: 4647 / 14959
تجربه: 17%

سپاس ها: 15,749
از این کاربر 17,140 بار در 7,322 پست تشکر شده
پيش گزيده

یک‌عالمه بارگذاری‌های مجانی
سؤال این است که: چقدر؟ سان اعلام کرده است که سولاریس تا به حال حدود ۱۱ میلیون بار از سایتش بارگذاری شده است. ولی بنا بر گزارش مؤسسه پژوهشی IDC فقط ۳۶ هزار مرتبه از آن بارگذاری‌ها در سال ۲۰۰۶ به عقد قرارداد پشتیبانی و خدمات منجر شده‌اند. این را در برابر ۱.۱ میلیون قراردادی قرار بدهید که رد‌هت برای پشتیبانی از لینوکس بسته است.
دن کازنتسکی، کارشناس باتجربه صنعت نرم‌افزار می‌گوید: «من به‌شخصه در هفته گذشته ۳ بار سولاریس را بارگذاری کردم تا ویژگی‌های جدیدش را ببینم و با تغییراتش آشنا شوم. بنابراین تعداد بارگذاری‌ها معیار خوبی برای سنجش میزان کاربرد یک نرم‌افزار نیست.»
علاوه بر این بیشتر بارگذاری مذکور برای رایانه‌های دل و HP و IBM بوده‌اند که از پردازنده‌های اینتل و AMD استفاده می‌کنند. سان برای پول در‌آوردن باید کاربران را راضی کند که رایانه‌های خودش و ترجیحاً آنهایی که از پردازنده‌های SPARC استفاده می‌کنند و برای سان پرمنفعت‌تر هستند را بخرند. ولی از هر منظری که نگاه کنیم به نظر نمی‌رسد که افراد زیادی این کار را بکنند.
همه اینها به فشار وارد بر سان برای بیشتر کردن حاشیه سوددهی ناچیزش اضافه می‌کنند. یک راه این است که حوزه کاربرد سولاریس از رایانه‌های بزرگ و سرورها به جاهای دیگر هم گسترش داده شود. فروش انباره‌های ذخیره‌سازی مبتنی بر سولاریسِ سان به نام Thumper در عرض ۶ ماه از ۰ به ۱۰۰ میلیون دلار رسید. از سوی دیگر این مبلغ برای یک شرکت ۱۴ میلیارد دلاری به‌هیچ‌وجه قابل توجه نیست.
این موارد منتقدان را به این نتیجه می‌رساند که فعالیت‌های شوارتز تأثیر قابل توجهی نخواهد داشت. به عقیده بعضی از کارشناسان امر، اگر سان عرضه رایگان سولاریس را در میانه دهه ۱۹۹۰ آغاز کرده بود، ممکن بود توانسته باشد تا به حال از پیشرفت لینوکس و ویندوز جلوگیری کند.
حالا شوارتز باید با این تفکر که دوره سان به اتمام رسیده مبارزه کند. جیم زملین می‌گوید: «حکایت سان مثل دوران نوجوانی خودم است که مهمانی می‌دادم و خودم فکر می‌کردم مهمانی‌های بسیار عالی‌ای هستند فقط مشکل این بود که هیچ‌کس نمی‌آمد. من شک ندارم که جاناتان بسیار باهوش است. ولی من فکر می‌کنم شانس چندانی ندارند.»
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت نیست
گاهی تمام شهر گدای تو می شود...
دکتر علی شریعتی

Night Silence آفلاين است   پاسخ با نقل قول

آپلود عکس